Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6842
26.8.15 13:41

@Fengi
ani já ani manžel nemáme v rodině; máme dceru a syna;
jediné co jsem trpěla byly celodenní nevolnosti :roll: to nebyly jen ranní :roll: blila jsem několikrát denně asi až do 5. měsíce :roll: (ale to je relativně normální) a pak jsem měla těh. cukrovku, ale jinak naprosto bez jakýchkoliv problémů; děti se narodily 2410g/46cm a 2630g/47cm takže jsme po 4 dnech šli z porodnice domů, kojila jsem oba do 6m plně, pak postupně s příkrmy až do 22m;
doporučuju se nestresovat, tím škodíš jen sobě a dětem a nic nevyřešíš, užívej so dokud jsou uvnitř :hug: až budou venku a časem budou mít oba svůj názor :mrgreen: teprve pak budou starosti :roll:

@Wendulína
sice jsme před dvojčaty neměli žádné jiné dítě, ale jinak pocity chápu, taky jsem nevěděla, jak je to možné, co budeme dělat, jak to zvládnu, ale během 2-3 dnů jsem to vydýchala já i manžel a začali jsme se na 2 děti těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.8.15 13:45

@monini79 ahoj,díky za povzbudení. :-* sme o 2tt za Vámi :palec: :-) jak to prežívaš? Máš nejaké nevolnosti?
Ja zatím nic, len sem musela prozatim prestat cvicit. Uvidime po usg ci bude vsetko ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.8.15 13:53

@subsomi supr správy, krasne porod. váhy a kojení do 22m. klobouk dolu :potlesk:
Pri dcerke sem od začátku cítila, že to bude holka.
Teď sem uvidela 2čárky a říkam to je chlapec. A když na mne vyskočili na ultrazvuku dve miminka, tak citim páreček. Tak uvidíme či môj instinkt bude znova správny :think:

Ja sa tak teším, ze konecne nekdo co to taky nečekal jak my a vyšlo to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.8.15 15:22

Fengi: Tak to máte hodně obdobné jako my. Dvojčata vznikly přirozeně. V rodině (z matčiny strany) nějaká vícečetná těhotenství máme, ale nikdy se nepodařilo je dotáhnout do konce. Tak až se nějak sžiji s představou dvojčat, tak mě bude čekat stres, aby to tentokrát dopadlo dobře :(… Jinak bydlíme v 2+1 s hodně malinkatými místnostmi, auto máme sedana… prostě vše překopat a změnit. Je to hrozný mazec. Ráno jsem vždy v pohodě, že to bude dobré a večer to na mně nějak dolehne. Naštěstí manžel má takový optimistický nadhled, který mu často závidím.
K tomu ten náš malý dvouletý drak, bude to záhul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.8.15 15:49

@Wendulína my sme taky boli v depkach, ale pri predstave mať pak len jedináčka, tak to radšej mať deti 3.

Bydleni, auto, penize.. to sa vždy nejak vymyslí.
Dcerka bude starší neboj, i ked nasa je sikovnaa a klidne by ich mohla mit uz ted.

Ja sa hlavne bojím, nech tam su miminka obidve i na dalsím usg a nech su zdrave. To je priorita.

Hlavu hore, vse se zvladne, uvidís. :palec:

Jinak mne je 33let, taky nejsem najmladší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.8.15 10:01

Fengi:cítím se úplně v pohodě bez žádných příznaků, takže mi to ani nepřijde, že jsem těhotná :D asi mi to dojde až budu mít větší pupek a těsně před porodem.ale jsem za to ráda, protože jsme dlouho čekali a dočkali se. nechala jsem si zavést 1 embryo a ukázali se 2 prďoši, ale je pravda, že jsem po dvojčatech tak nějak toužila, ale i tak jsem z toho trochu mimo, že prostě všechno 2× to je mazec.ve 33 to máš ještě fajné, ale mi porod vychází ve 37 :mrgreen: :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.8.15 11:42

Tak screening dopadlo moc dobře, děti jsou dokonce prý dobře živeni, podle ultrazvuku o týden více na 21+2 tt:lol:…Jen se z párečku vyklubali dva kluci :lol:, takže budu mít doma tři děti a všechny kluky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.8.15 11:47

@mmag
Tak moc gratuluju!!! Nas teprve ceka ten prvni screening a mam z nej strach. Pred pul rokem nam nevysel dobre, tak mam hrozny respekt a strach, ze se to zopakuje. Moc ti gratuluju a trochu zavidim, ze uz jsi tak daleko, my dnes 10+4 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.8.15 12:15

@maity-star Budu ti držet place, ať vše dobře dopadne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.8.15 11:49

Mmag:tak to jsem ráda, že ti to vyšlo v pohodě i když změna párečku na kluky :mrgreen: :srdce: a ty jsi byla už na druhém screeningu? hlavně jak budou zdraví to je důležité :hug:
ale zažila jsem, když jsem ležela na jipce, že nám tam přivezli maminku které celou dobu tvrdili, že je to kluk jak buk a porodila holčičku :mrgreen: akorát ji manžel napsal na to že je zklamaný no magor jeden.
:mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.8.15 11:51

Maity-star:vůbec se neboj držím ti palce moc ať je to v pořádku, vůbec na to namysli až tam půjdeš :srdce: já jdu v uterý tak doufám, že bude vše jak má :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
28.8.15 13:59

@monini79 jj, druhý, ještě jdu 9.9. na srdíčka…Tak to teda magor je, já měla radost, i když jedna holčička by byla fajn, ale nějak jsem cítila, že to budou kluci :mrgreen:…Manžel na to jen, že teda k oltáři nepůjde ani jednou a já 3× :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
2.9.15 10:57

Ahojky maminky :lol: tak jsme byli včera na screningu a dopadlo to dobře :srdce: slyšela ksem srdíčka, prďoši rostou mají už 7.5cm :lol: prostě spadnul mi kámen ze srdce :srdce: :dance:.v pondělí jsem byla n a krev na hematologii tak za 14 dní budou výsledky tak doufám, že tam taky není žádný problém :lol:
jinak jsem ráda, že ty vedra skončily a dneska je úžasně chladno :lol:
a podle UTZ jsem 13+0 takže to docela letí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
2.9.15 11:08

@monini79 super, tesime sa :potlesk:
A co čekáte?
Ja sem 9+3 a zajtra mam konecne dalsi usg, hrozny mam strach, aby tam boli oba (kdyz to nemame v rodine) :think:
Myslite na mna zitra, mam to v Bratislave 15.30h. Ale ide so mnou aj manzel i s malou tak mna podporia kdyby neco. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.9.15 11:16

Monini79 gratuluju že je vše OK, já mám z toho taky nervy, jdeme 9.9. ale výsledky budu mít až někdy pak, protože mi naráz udělají odběr krve a utz a krev musí ještě projít laborkou… takže pak výsledky pošlou :/ ale tak asi bude důležitý ultrazvuk, už z něho u nás bylo minule zřejmé, že je to zlé :/
Tak super, řekli vám pohlaví nebo aspoň odhad?

Fengi, budu na tebe myslet, já jdu zítra také na kontrolu, ale nevím, zda mi bude dělat i ultrazvuk… budou nabírat krev a asi běžná prohlídka jako vždy, chtěla bych i ultrazvuk, přeci jen se člověk uklidní, když ví, že je vše ok. A já už si prostě nic jiného než OK stav připouštět nebudu!

Tak na mě také zítra myslete, ozvu se. Jinak holky, kdo máte termín v březnu, založila jsem na jisté sociální síti skupinu Březnovky, pokud byste se chtěly přidat. Je tajná, tak nikdo z vašich přátel neuvidí, že jste členkami… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí