Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dzinovka Já myslela, že k němu chodíš, dělá totiž u apolináře:Porodní sál č.2
Vedoucí lékař: as. MUDr. Michal Koucký, Ph. D.
Oddělení rizikového těhotenství – chodba P2
Vedoucí lékař: as. MUDr. Michal Koucký, Ph. D.
@Veronika_Praha jo tak holky ten rozdíl mají stále, jen říkala že je chce zkontrolovat za těch 14 dnů a pokud to bude přibližně stejné tak už to tak řešit nebudou.
Spíše nez todle me trapi aby jsme vydrželi co nejdele 3v1
![]()
@zanettkaa píše:
@Veronika_Praha jo tak holky ten rozdíl mají stále, jen říkala že je chce zkontrolovat za těch 14 dnů a pokud to bude přibližně stejné tak už to tak řešit nebudou.Spíše nez todle me trapi aby jsme vydrželi co nejdele 3v1
![]()
jojo, přesně tak. Jinak hlavně vydržet:-)
@zanettkaa Ja mam taky rozdil od zacatku a dulezity je pry proporcialni rust obou.. Ted naposledy mi rikala, ze do 500g je to OK.. Si vezmu, ze 1mm na UZ a uz to muze udelat dost gramu.. Navic i kazdy UZ je zkalibrovany trochu jinak.. Tim si hlavu nelamej, od toho jsou doktori ![]()
Tak holky, dnesni kontrola v 36+5tt dopadla dobre. Holcicky naji podle uzv 2300 a 2400g. Cisar napkanovany na 8.8., kdy budu 38+3tt. Tak nam drzte palce, at vydrzime a holky jsou zdrave
![]()
Vam vsem preju, at vas deti v brisku nezlobi
a jsou tam co nejdele ![]()
@kyticka86 To je krasny, kez bych to dotahla taky tak.. Budu Ti moc drzet pesti
Pripomen mi prosim, zda cekas jednovajecne nebo dvojvajecne?
@Dzinovka Mely by byt dvojvajecne (bi-bi). Ale pry jistotu budeme mit az po porodu
.
Budu drzet pesti, at drzite 3v1 co nejdele ![]()
@kyticka86 Dekuji
Prosim Te, boli Te ted ke konci pod zebry? A muzes lezet na zadech?
@Dzinovka No ja jsem dost atypicka tehotna. Pod zebry me neboli, nemam otoky, nepali me zaha, nechodim porad curat, spim celou noc, neboli me trisla a netvrdne mi bricho.. (tuk tuk at me nic z toho nepotka).
Jedine, co me trapi je, ze pri delsi chuzi mam pocit, ze mi „upadne“ spodek a trosicku me boli zada..
Ale okolo 17tt me bolely trisla. Zabraly 2 tablety vapniku denne. Jim dodnes.
Ovsem je pravda, ze diky prisne diete kvuli tehot. cukrovce vazim ted v 37tt o 5 kilo min jak pred otehotnenim.. Mozna proto me ty veci (zatim) netrapi.
Dnes jsem v poradne predvedla doslova gymnasticky vyskok na vysetrovaci kozu, ze doktorka valila oci ![]()
@kyticka86 píše:
@Dzinovka No ja jsem dost atypicka tehotna. Pod zebry me neboli, nemam otoky, nepali me zaha, nechodim porad curat, spim celou noc, neboli me trisla a netvrdne mi bricho.. (tuk tuk at me nic z toho nepotka).Jedine, co me trapi je, ze pri delsi chuzi mam pocit, ze mi „upadne“ spodek a trosicku me boli zada..
Ale okolo 17tt me bolely trisla. Zabraly 2 tablety vapniku denne. Jim dodnes.
Ovsem je pravda, ze diky prisne diete kvuli tehot. cukrovce vazim ted v 37tt o 5 kilo min jak pred otehotnenim.. Mozna proto me ty veci (zatim) netrapi.
Dnes jsem v poradne predvedla doslova gymnasticky vyskok na vysetrovaci kozu, ze doktorka valila oci
Edit: A na zadech lezet vydrzim. Jen nekdy se mi trochu mota hlava. Ale tak hodku v kuse dam. Nekdy se dokonce rano probudim na zadech..
@kyticka86 píše:
@Dzinovka Mely by byt dvojvajecne (bi-bi). Ale pry jistotu budeme mit az po porodu.Budu drzet pesti, at drzite 3v1 co nejdele
Tak držím také pěstičky, už můžete stříhat metr:-)
Tak dnes po kontrole podle doktora vse v pořádku. Cipek mam měkký ale dlouhý. Holky taky v pořádku
Dalsi kontrola za 14 dni.
A podle doktora nezalezi jrstli je cipek dlouhy nebo mekky ale hlavně že se neotviram ![]()