Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.7.16 08:57

@Dzinovka Já myslela, že k němu chodíš, dělá totiž u apolináře:Porodní sál č.2

Vedoucí lékař: as. MUDr. Michal Koucký, Ph. D.

Oddělení rizikového těhotenství – chodba P2

Vedoucí lékař: as. MUDr. Michal Koucký, Ph. D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
27.7.16 11:32

@Veronika_Praha jo tak holky ten rozdíl mají stále, jen říkala že je chce zkontrolovat za těch 14 dnů a pokud to bude přibližně stejné tak už to tak řešit nebudou. :)Spíše nez todle me trapi aby jsme vydrželi co nejdele 3v1 :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
27.7.16 11:41

No a stou vahou :roll: Já mám 161cm a 71kg, zacinala jsem s 68 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
27.7.16 11:41

Pak budu muset na sobe maknou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 11:53
@zanettkaa píše:
@Veronika_Praha jo tak holky ten rozdíl mají stále, jen říkala že je chce zkontrolovat za těch 14 dnů a pokud to bude přibližně stejné tak už to tak řešit nebudou. :)Spíše nez todle me trapi aby jsme vydrželi co nejdele 3v1 :) :)

jojo, přesně tak. Jinak hlavně vydržet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.16 17:55

@zanettkaa Ja mam taky rozdil od zacatku a dulezity je pry proporcialni rust obou.. Ted naposledy mi rikala, ze do 500g je to OK.. Si vezmu, ze 1mm na UZ a uz to muze udelat dost gramu.. Navic i kazdy UZ je zkalibrovany trochu jinak.. Tim si hlavu nelamej, od toho jsou doktori :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
27.7.16 18:53

Tak holky, dnesni kontrola v 36+5tt dopadla dobre. Holcicky naji podle uzv 2300 a 2400g. Cisar napkanovany na 8.8., kdy budu 38+3tt. Tak nam drzte palce, at vydrzime a holky jsou zdrave :srdce: :srdce:

Vam vsem preju, at vas deti v brisku nezlobi :hug: a jsou tam co nejdele :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.16 18:57

@kyticka86 To je krasny, kez bych to dotahla taky tak.. Budu Ti moc drzet pesti :kytka: Pripomen mi prosim, zda cekas jednovajecne nebo dvojvajecne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
27.7.16 19:01

@Dzinovka Mely by byt dvojvajecne (bi-bi). Ale pry jistotu budeme mit az po porodu :).

Budu drzet pesti, at drzite 3v1 co nejdele :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.16 19:57

@kyticka86 Dekuji :srdce: Prosim Te, boli Te ted ke konci pod zebry? A muzes lezet na zadech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
27.7.16 22:00

@Dzinovka No ja jsem dost atypicka tehotna. Pod zebry me neboli, nemam otoky, nepali me zaha, nechodim porad curat, spim celou noc, neboli me trisla a netvrdne mi bricho.. (tuk tuk at me nic z toho nepotka).

Jedine, co me trapi je, ze pri delsi chuzi mam pocit, ze mi „upadne“ spodek a trosicku me boli zada..

Ale okolo 17tt me bolely trisla. Zabraly 2 tablety vapniku denne. Jim dodnes.

Ovsem je pravda, ze diky prisne diete kvuli tehot. cukrovce vazim ted v 37tt o 5 kilo min jak pred otehotnenim.. Mozna proto me ty veci (zatim) netrapi.

Dnes jsem v poradne predvedla doslova gymnasticky vyskok na vysetrovaci kozu, ze doktorka valila oci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
27.7.16 22:02
@kyticka86 píše:
@Dzinovka No ja jsem dost atypicka tehotna. Pod zebry me neboli, nemam otoky, nepali me zaha, nechodim porad curat, spim celou noc, neboli me trisla a netvrdne mi bricho.. (tuk tuk at me nic z toho nepotka).

Jedine, co me trapi je, ze pri delsi chuzi mam pocit, ze mi „upadne“ spodek a trosicku me boli zada..

Ale okolo 17tt me bolely trisla. Zabraly 2 tablety vapniku denne. Jim dodnes.

Ovsem je pravda, ze diky prisne diete kvuli tehot. cukrovce vazim ted v 37tt o 5 kilo min jak pred otehotnenim.. Mozna proto me ty veci (zatim) netrapi.

Dnes jsem v poradne predvedla doslova gymnasticky vyskok na vysetrovaci kozu, ze doktorka valila oci :mrgreen:

Edit: A na zadech lezet vydrzim. Jen nekdy se mi trochu mota hlava. Ale tak hodku v kuse dam. Nekdy se dokonce rano probudim na zadech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.16 09:40
@kyticka86 píše:
@Dzinovka Mely by byt dvojvajecne (bi-bi). Ale pry jistotu budeme mit az po porodu :).Budu drzet pesti, at drzite 3v1 co nejdele :hug:

Tak držím také pěstičky, už můžete stříhat metr:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
28.7.16 10:04

Tak dnes po kontrole podle doktora vse v pořádku. Cipek mam měkký ale dlouhý. Holky taky v pořádku :) Dalsi kontrola za 14 dni.
A podle doktora nezalezi jrstli je cipek dlouhy nebo mekky ale hlavně že se neotviram :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.16 17:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení