Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jak se mate? Zitra nastupuju do nemocnice, mam vysoke hodnoty zlucovych kyselin
Nejvic si preju, aby holcicky vydrzely co nejdele.
@Anonymní píše:
@Dzinovka a kolik jsi? Budes pod kontrolou, tak to urcite bude ok.
Ahoj, podle UZ dnes 31+6, prala bych si vydrzet alespon do 34.
@Dzinovka jo. to si preju taky
Neboj, neco. nasadi a bude dobre. jen tezko rict, zda se. jeste podivas domu. ale plus je, ze budes pod kontrolou
ja jsem 32+2 a zatim bez potizi…zatim. ale za 34.tyden se taky modlim.
@Anonymní píše:
@Dzinovka jo. to si preju takyNeboj, neco. nasadi a bude dobre. jen tezko rict, zda se. jeste podivas domu. ale plus je, ze budes pod kontrolou
ja jsem 32+2 a zatim bez potizi…zatim. ale za 34.tyden se taky modlim.
Drzim Ti pesti. Je mi jedno, kdyz nepujdu domu, hlavne, aby holcicky vydrzely..
@Dzinovka taky mam asi dve holky. jen nevim zda jedno nebo dvojvajecny. to bude konecne prekvapko. dej vedet co s tebou vymysleli. ![]()
@Dzinovka tak to je mi líto, ale třeba zase pomůžou, aby byly holky v bříšku, co nejdéle.
Já mám za sebou kontrolu na „cukrovku“, vše v pořádku. Ve středu jdu zase na průběžnou (chodím ted každých 14 dní). Tak jsem zvědavá kolik budou mít gramů. Minule to bylo kolem 700 g. Zatím ještě chodím do práce, ale už chci jen home office, naštěstí mi zaměstnavatel přeje - bude mi je platit místo nemocenské.
@Veronika_Praha Veru, to je dobre.. Ja se divila, kdyz mi doporucil od 20tt doma i ten home office byl zahul.. Nezda se to, ale dlouhe sezeni je fakt neprijemny.. A ted uz dam max 2 hodiny..
@Dzinovka Ted je to v práci fakt pohoda, dovolené apod. - takže se fakt nenadřu a víc mi to uteče než doma. Jinak od září mám i zástup, tak to reálně bude jedna hodině denně. Takže pokud to půjde, tak jim ráda pomůžu za plat:-) nikoliv nemocenskou:-).
Jinak jsem zjistila, že nakonec bych brala být i nekonečně dlouho těhotná, zas tak mi to nevadí, i když děti už docela kopou a mrskají se:-). Nějak se spíš bojím toho porodu a pak těch prvních měsíců… Teď je to přeci jen klídek:-)
Ježiš…to já ani nevim, jestlik to v Trutnově vůbec maj a je fakt, že co se týká mýho bříška, tak víc taky cejtim klučíka než holčičku…tak jsem zvědavá, jak to dopadne u nás teda