Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
boudiccaw
30.7.16 11:09

Jo tak ty fotky byly vtipný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30.7.16 11:45

@boudiccaw Už se těším, až něco takového budeme napodobovat a dopadne to stejně:-). Nejlepší je to rozpláclý dítě na té tatrovce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
30.7.16 17:58
@Veronika_Praha píše:
@boudiccaw Už se těším, až něco takového budeme napodobovat a dopadne to stejně:-). Nejlepší je to rozpláclý dítě na té tatrovce:-)

To teda, ale líbila se mi i ta první trojka…doufam, že se té své trojky taky dočkám :) ačkoli teď jsem opět pro velký úspěch hospitalizována :zed:

• Citovat
  • Upravit
2015
30.7.16 19:14

@boudiccaw Copak se stalo? Zlobi cipek? Budu drzet pesti, at je brzo lip a jsi zase doma :hug:

V kolikatem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
31.7.16 14:18
@kyticka86 píše:
@boudiccaw Copak se stalo? Zlobi cipek? Budu drzet pesti, at je brzo lip a jsi zase doma :hug:V kolikatem jsi tydnu?

Jj, čípek zlobí a do toho ještě svědění, ale jaterky dopadly dobře tak aspoň, že tak…jinak dnes jsem 29+0,tak bych ještě potřebovala, aby tam chvilku vydrželi. :roll: dik za podporu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2015
31.7.16 20:29

@boudiccaw To bude dobre, uvidis :hug:. Mimca tam jeste par tydnu vydrzi a poradne povyrostou. Me s cipkem strasi od 31tt a na kazde kontrole se divi ze jsem prisla jeste v celku..

Ja jsem dnes 37+2tt a porad ze me neco „vyteka“. Je to nejspis vytok (ma to tu konzistenci i barvu a pokazde toho vytece vic najednou a pak zas nic), ale ja jsem po te hospitalizaci s podezrenim na odtok plodovky jako na trni.

Obcas si rikam, ze chci, aby uz byly u me a hlavne zdrave :srdce: :srdce:.

Bude to znit neuveritelne, ale uz se tesim, az me v patek hospitalizuji. Aleson budu pod dohledem.

Holky, myslim na vas vsechny, co tu jste, drzte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.16 21:21

@boudiccaw Tak držím palce, ať jsi rychle zase doma a vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
1.8.16 06:46

@kyticka86 a @Veronika_Praha holky diky - svědění vyřešili dalšíma pilulema, a furt slyším od sestřiček " jé vy už jste tu zase" a ježiši, vy máte ale prášků: tak nějak to pomalu utíká a je fakt, že do Hradce je to pro mně kdyžtak místo 3hodin hodiny jen 2 :potlesk: takže je fakt, že je tady pak člověk krapet klidnější, mno ale chybí mi tu děsně ta moje 2a půl letá princezna…tak se taky držte :mavam:

• Citovat
  • Upravit
186
1.8.16 07:17

@boudiccaw Drzim pesti :kytka: Byt pod dozorem neni k zahozeni. Ja jezdim kazdy tyden do Prahy, kvuli spatnym jaternim testum :? Kazdou cestu se modlim, aby to bylo lepsi.. Ted zrovna je to zase horsi :,( Holcicky me pekne tlaci - zebra, spodek.. Je to docela zahul. Na sestricky kasli, tak mas hodne prasku no :roll: dulezite je Tvoje zdravi a zdravi miminek :srdce:

Příspěvek upraven 01.08.16 v 07:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.8.16 07:18

@Veronika_Praha Veru, co patecni kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.8.16 07:28

@kyticka86 Idealni by bylo, kdyby Ti dali domu trochu toho roztoku co rozpozna plodovku.. Ale na druhou stranu, plodovka by trochu tekla porad.. Takze hlavu vzhuru, mas uz krasny tyden, uz se muzes jen tesit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.8.16 07:29

Tlak

Holky, jaky mate tlak? Mam ted posledni dobou porad krajni hodnoty.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
1.8.16 11:21

@Dzinovka Tlak dnes ráno 90/52 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
595
1.8.16 14:02

@Dzinovka měla jsem cca 14dni před porodem 140/90 občas 95.. Ale bylo mi dobře. Jen jsem jezdila častěji na kontroly. Nekleslo to ani týden po porodu.. Teď jsem na přeměření nikde nebyla, ale je mi dobře jo a klukům je 2,5měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.8.16 15:17

@boudiccaw Mam docela nizky, vid, ja bojuju s opacnym extremem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí