Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@boudiccaw Už se těším, až něco takového budeme napodobovat a dopadne to stejně:-). Nejlepší je to rozpláclý dítě na té tatrovce:-)
@Veronika_Praha píše:
@boudiccaw Už se těším, až něco takového budeme napodobovat a dopadne to stejně:-). Nejlepší je to rozpláclý dítě na té tatrovce:-)
To teda, ale líbila se mi i ta první trojka…doufam, že se té své trojky taky dočkám
ačkoli teď jsem opět pro velký úspěch hospitalizována ![]()
@boudiccaw Copak se stalo? Zlobi cipek? Budu drzet pesti, at je brzo lip a jsi zase doma ![]()
V kolikatem jsi tydnu?
@kyticka86 píše:
@boudiccaw Copak se stalo? Zlobi cipek? Budu drzet pesti, at je brzo lip a jsi zase domaV kolikatem jsi tydnu?
Jj, čípek zlobí a do toho ještě svědění, ale jaterky dopadly dobře tak aspoň, že tak…jinak dnes jsem 29+0,tak bych ještě potřebovala, aby tam chvilku vydrželi.
dik za podporu ![]()
@boudiccaw To bude dobre, uvidis
. Mimca tam jeste par tydnu vydrzi a poradne povyrostou. Me s cipkem strasi od 31tt a na kazde kontrole se divi ze jsem prisla jeste v celku..
Ja jsem dnes 37+2tt a porad ze me neco „vyteka“. Je to nejspis vytok (ma to tu konzistenci i barvu a pokazde toho vytece vic najednou a pak zas nic), ale ja jsem po te hospitalizaci s podezrenim na odtok plodovky jako na trni.
Obcas si rikam, ze chci, aby uz byly u me a hlavne zdrave
.
Bude to znit neuveritelne, ale uz se tesim, az me v patek hospitalizuji. Aleson budu pod dohledem.
Holky, myslim na vas vsechny, co tu jste, drzte se!
@boudiccaw Tak držím palce, ať jsi rychle zase doma a vše v pořádku.
@kyticka86 a @Veronika_Praha holky diky - svědění vyřešili dalšíma pilulema, a furt slyším od sestřiček " jé vy už jste tu zase" a ježiši, vy máte ale prášků: tak nějak to pomalu utíká a je fakt, že do Hradce je to pro mně kdyžtak místo 3hodin hodiny jen 2
takže je fakt, že je tady pak člověk krapet klidnější, mno ale chybí mi tu děsně ta moje 2a půl letá princezna…tak se taky držte ![]()
@boudiccaw Drzim pesti
Byt pod dozorem neni k zahozeni. Ja jezdim kazdy tyden do Prahy, kvuli spatnym jaternim testum
Kazdou cestu se modlim, aby to bylo lepsi.. Ted zrovna je to zase horsi
Holcicky me pekne tlaci - zebra, spodek.. Je to docela zahul. Na sestricky kasli, tak mas hodne prasku no
dulezite je Tvoje zdravi a zdravi miminek ![]()
Příspěvek upraven 01.08.16 v 07:20
@kyticka86 Idealni by bylo, kdyby Ti dali domu trochu toho roztoku co rozpozna plodovku.. Ale na druhou stranu, plodovka by trochu tekla porad.. Takze hlavu vzhuru, mas uz krasny tyden, uz se muzes jen tesit ![]()
Holky, jaky mate tlak? Mam ted posledni dobou porad krajni hodnoty.. ![]()
@Dzinovka měla jsem cca 14dni před porodem 140/90 občas 95.. Ale bylo mi dobře. Jen jsem jezdila častěji na kontroly. Nekleslo to ani týden po porodu.. Teď jsem na přeměření nikde nebyla, ale je mi dobře jo a klukům je 2,5měsíce.
@boudiccaw Mam docela nizky, vid, ja bojuju s opacnym extremem..
Jo tak ty fotky byly vtipný