Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jé super, to jsem zatím nezjišťovala, jak je to s cenou pro dvojčata, tak to mám radost, že je tam 30 % sleva. Pořád všude smlouvám:-). Jinak doma fakt skoro nic nedělám, chudák manžel a využívám jednu paní na žehlení. Chodím pořád do práce, ale beru to na volno, žádný stres, když potřebuji, tak odejdu. Od září chci být jen doma. To už to s břichem fakt nepůjde.
My necháme nejdříve děti u nás v ložnici, bohužel máme dva kocoury, kteří okupují budoucí dětský pokoj a mám tam svoje veškeré skříně. Takže tomu dáme nějaký čas. No nebudu to mít snadné:-)
Já chodím na kontroly každých 14 dní, gynekolog si to hlídá kvůli dvojčatům, tak jsem ráda, zase se těším, co se tam dole přihodí:-). Přístí týden jdu zase na kurz, tak uvídím, co se dovím:-)
Holky, dnes se nam narodily dve krasne holcicky - M. ma 2340g a 46cm, S. ma 2610g a 47cm. Ja i holky jsme v poradku
![]()
@kyticka86 ahojky,gratulujiii
to jsou krasne váhy
tak vam preji hodne zdravicka a at jste brzy vsechny tri doma spokojené
![]()
@kyticka86 Gratuluji
, to je krásné, když budeš mít chvilečku, dej nám sem fotečku!
Holky diky
. Podle pani doktorky se jim vede dobre a krasne se adaptuji
![]()
@kyticka86 Velka gratulace
Preju Vam trem hlavne zdravi, stesti a abyste byly brzy doma a hezky si to uzivaly
Ty vahy a miry jsou nadherny!
Holky ahoj. Muzu se pridat? Jsem 31+5 dnes, cekam nevim co
jeden doktor se priklani k jednovajecnym, druhy zas k dvojvajecnym..ze jsou stejneho pohlavi vime, ale nevime jakeho.
@LenkaNov u nás nechávají nejdélé s dvojčaty 36-37tt, já rodila akutně v 33+4 císařem, A přestávalo mít ozvy.Tak hodně štěstí! je super, že jsi je donosila tak dlouho!
Ja si pripadam jak vzducholod uz ted. @LenkaNov resi se to vyvolanim, kdyz bude vse ok.