Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dreezy
Tak to máme fakt stejně..já mám tedy asi jen trošku mladší holčičku. Odkud jsi? ![]()
@Kajkaa85 Eliška bude mít 3 v březnu
Jsme z Prahy ![]()
Už máte vymyšlená jména?
@Dreezy
My taky z Prahy..Praha 4 Branik
Se pak muzeme nekdy sejít ![]()
Sára mela v červenci 2 a jména pro holky zatím vybíráme. Ted mam favority Sofii a Natalii..co vy?
@Kajkaa85 Tak to k sobě máme fakt kousek, jsem z Barrandova
a registrovaná jsi v Podolí?
My zatím máme Julii a na druhém se zatím nedokážeme shodnout ![]()
@Dreezy
Jj, registrována jsem v Podolí. My máme zatím jistou Sofii a na druhé se taky nemůžeme moc shodnout ![]()
Ahojte holky ![]()
Tak dneska mam dalsi kontrolu zasebou. Jedna ma 1800g a druha 2kg. ( jen +- 20 g) přesně uz nevím
![]()
Zatim nic nenasvedcuje tomu zebych mela rodit. A 8.9 budu vědět termín císaře, ta větší potvurka je stale hlavičkou nahore ![]()
@zanettkaa Ahoj. Super. Ja mam taky stale A hlavou nahore. Zkousim cviky a jsou mi prd platny, kasle na me. Vahu nevim, snad na kontrole 6.9.Cisare mi naplanuji az v 38+, v nemocnici. Pokud se tedy nerozrodim driv. Ale v patek tomu nic nenasvedcovalo. Dnes jsem 33+6tt., muzeme to cekat kazdym dnem, ale myslim, ze si ze ma udelaji srandu a nechaji se donosit.
Ahoj holky, tak to mam za sebou.. Ve stredu rano se mi narodily necekane holcicky akutnim cisarem, jedna 1690 a 42cm, druha 1600 a 41cm, stihla jsem jen 1 injekci kortikosteroidu na dozrani plic, ale nevim, jak stihla zapusobit. Kazdopadne holky jsou v poradku, dychaji od prvniho dne samy. A ja to dam ![]()
Drzim Vam vsem moc pesti, aby Vase miminka vydrzela v brisku co nejdele. A jeste tu musim pochvalit pristup vsech lekaru u Apolinare.. Dikybohu, ze me hospitalizovali s tou cholestazou, takovy fofr necekali ani oni. Jeste, ze jsem tu byla ![]()
@Dzinovka Jaktoze tak brzo? Holky se rozhodly? Nebo komplikace.? Kazdopadne velka gratulace! Kolik jsi byla?
@Betynka87 ahoj, byla jsem 33+3.. Spis to vypada, ze se holky rozhodly.. Behem kratke doby jsem se hodne otevrela.. Mozna i ta cholestaza.. Netusim..
@Dzinovka A poloha k prirozenemu porodu nebyla? Anebo kvuli komplikacim. To je stejne mazec. Ja si rikam, ze maji uz snad pres dve kila a ono to tak vubec nemusi byt
A jsk se holkam dari? Klokankovala uz jsi? Nebo se ceka az budes fit a pujdes za nimi?
@Dzinovka
Držím palce ať jste všechny tři brzy fit a vše je v pořádku!
@Betynka87 Ja cekala jednovajecna s 1 placentou, ty pry v CR prirozene nerodi, je tam riziko velky odlouceni placenty, priduseni 2. Miminka.. Tak proto cisar.. Holcicky byly nastelovane mozna dobre, ale nikdo nechtel jit do rizika..