Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6177
2.9.16 20:20

@zanettkaa No hele, ja soudim podle pohybu, ze jsou obe hlavickami, ale s jistotou nedokazu rict. To az v utery doktor. Ale doted bylo A KP a B PPH, coz je kolizni poloha.
Kazdopadne dnes jsem si pssla s kamaradkou, co dela na nedonosencich a meli vcera vecer porod dvojcat, celou dobu obe hlavickami a mamince doma praskla voda a jedno slo do pricne polohy. Takze taky cisar. U dvojcat to je fakt bud anebo. Jeste v den cisare se ti muzou otocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
2.9.16 21:05

Holky..intimní dotaz :oops:
Máte sex nebo do kdy byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
2.9.16 21:06

@Betynka87 jo ja vim, kdyby se otocila byla bych ráda, no uvidíme :) Jsem dost nervozni z toho císaře, ale hlavně ať jsou holky zdravé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.9.16 21:11

Holky zkusenejsi…muzu se zeptat, zda vas uz od pocatku bolelo bricho? Jsem 13tt a ppboliva..nekdy vazy, to citim, ze taha v trislech, ale nekdy boli proste podbrisek. Ja jsem specialni pripad…prvni ditko narozene ve 26+3 a ted dvojcata, takze jsem prirozene na nervy. Logicky si rikam, ze, kdyz jsou tam dve, tak bolet musi, navic ja nemam jeste vubec zadne bricho, tak se tam asi nekde mackaji..:-( Doktorka mi dala Magnosolv a mam klidovy rezim. Jak ja vam zavidim, ze v 35.tt sekate zahradu atd…ja mam vysneny cil 32tt a nebo aspon 30,kdyz se podari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
2.9.16 21:45

@Liškamyš delojha se zvetsuje, je to vsechno napnute. Neboj, bude to ok :-) Ja mela minimum 32…a ono to vypada, ze donosim.
@Kajkaa85 Asi do 32 byl v pohode. Ted uz prekazi to bricho. nez se na neco zmuzeme, tak jsme tam unaveny, ze padame na hubu :mrgreen: Je to takova extra parodie na sex. Ale musime to nejak pokorit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
2.9.16 21:45

@Kajkaa85 U nás normálka :nevim: Naopak jsem víc při chuti, jen bříško po orgasmu tvrdší, ale to je asi normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
2.9.16 22:53

U me teda ta chut presla s timhle pupkem. Jeste kdyz se chlap nema jak dostat. Silenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
3.9.16 06:22

@Betynka87 @Dreezy Děkuji za odpovědi.. mě se moc nechce, muž nenaleha, ale ja si Rikam, te bychom meli.. pak je to nakonec super..se do kopat se..
A s parodii na sex to je pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.16 09:08

@Liškamyš Už si přímo nevzpomínám, ale mohl to být 13 týden, kdy me mi povolovaly vazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 10:52

Ahoj holky, ja ted spíte? Nejlíp se mi totiž spí na zádech, na boku mě dvojčata kopají:-), asi se jim to nelíbí. Jak jste na tom vy? Těhotenský polštář mě moc nepomáhá. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
6.9.16 14:34

@Veronika_Praha na zadech vubec, to bych po chvili omdlela, nemuzu dychat jak mi utlacuji DDZ ( dolni dutou zilu)

A jinak teda holky, dnesni kontrola super, na monitoru par stahu ale nic prevratnyho, na porod se to nechysta, obe miminka hlavami dolu :dance: :dance: :dance: Dnes 35+4. Doktor rikal, ze mam vydrzet do pristiho ctvrtka, ze udelame doppler a pak at si uz klidne porodim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
6.9.16 14:50

@Veronika_Praha já spím v sedě :mrgreen: na každým bok si rozdělily děti, záda má dutá žíla a břicho nelze :D jsem podložená všude, kde se dá a dneska mi paní v restauraci řekla: „teda Vám asi opravdu u nás chutná“ takže jsem už jak koule s outlejma ručičkama a nožkama :mrgreen:
@Betynka87 šikulka, mno já mám břich pořád jak beton a je jedno jestli v klidu nebo při práci, tak jsem zvědavá na středu, to jdu na ultrazvuk a primář si ze mně taky furt dělá srandu, jestli mám sebou tašku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3169
6.9.16 19:52

Tak já jsem teprve ve 23tt, takže spím v pohodě. Na boko/břiše s kojícím polštářem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 22:07

Ahoj holky, super, že je všem dobře. Chtěla jsem se zeptat, ty co budou rodit v Podolí, kdy jste se registrovali do místní poradny? Či budete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.9.16 09:59

Holky, jak vam vysly velikosti deti na prvnim screeningu (cca 13tt), byly velikostne na chlup stejne, nebo se o nejaky milimetr lisily a nakonec to nebyl problem…my mame rozdil 4mm (6,8 a 7,2 cm), je to rozdil 2 dny…myslim, ze je to v pohode, ale mam strach, aby se ten rpzdil neprohluboval…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí