Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnešní kontrola 36+6, nic se neděje. Dopller v pořádku, monitor zaznamenává stahy, se nic co by vedlo k porodu. Čípek drží. Další kontrola v 38.tt - 23.9., pote v pondělí už indikační poradna v 38+3tt. a to si me tam buď nechají na vyvolání anebo me přijmou další den. ![]()
@Betynka87
Držím palce..budeš rodit přirozeně? Já čekám dvouvajecne holky a ráda bych, když to půjde..
@Kajkaa85 Budu. Mám taky dvouvajecne, jedno je hlavičkou dolu připraveno projít porodnici cestami, druha hlavička tlačí do levého třísla ![]()
@Kajkaa85 Díky. Spoléhám na sílu dnešního úplňku, posekala jsem trávu, pořád něco dělám s dětmi, ale vůbec se těch mrňatům nechce ven
Mno, tak má dnešní kontrola dopadla dost vtipně. Chtěla jsem odebrat nějaký pilule (teď jich beru denně 15)a tak mi přidali na16
těšila jsem se, že se mimča šikulky otočili už oba konečně hlavou (před tím byl jeden koncem pánevním),no tak jsou oba příčně
.Tak snad vydržíme alespoň do neděle ještě v kupě, abych alespoň nemusela do Hradce. Sranda, jak někdo už to chce mít za sebou. Už se těším až se do té fáze taky dostanu. Zatím to bylo jen o tom vydržet v kupě. Takže ať úplněk nadělí tam, kde má a zbytek ať ještě drží ve zdraví pohromadě ![]()
U nás to nevypada
Z příčný polohy se ještě třeba otočí spravne ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Jsem. jedenacty týden s dvojvajecnymi dvojčaty. Ze jsou dvě jsme se dozvěděli teprve ve středu, takže jsme zpracovali šok a už přišla velká radost a taky obavy, co bude
jsem.8 měsíců po akutním císařském řezu, prodělala jsem HELLP a DIC a miminko nám umrelo.Byla jsem. ve 39týdnu. Doma.uz mám. jednoho petiletaka.
@Viktorie Vivien
Ahojky, vitej mezi nama!
S miminkem mi to je moc lito ![]()
Neboj, ted bude vse ok
Já jsem ve 26tt (čekáme dvouvajecne holky) a doma máme 26m holčičku..takže babinec ![]()
@Kajkaa85 děkuji, paaani to budete mít pěkně veselo…a tak brzy po sobě… Neumím si to představit, teď si říkám, že ještě že je Sima iz tak velký. Jinak trochu doufám v parecek, to by se mi líbilo. Kdy ti pohlaví řekli? Je to i u dvojek vidět brzy? U prvního jsem věděla v 15tt, u druhého v 16tt
@Viktorie Vivien
Mé na prvním screeningu ve 13tt řekli, že se to ještě nepozná, ale zdá se jim to na dva kluky. V 17tt už by to.asi vidět bylo, ale miminka se nechtěla moc ukázat a jiný doktor řekl, že se mu zdálo, že tam vidí parecek..no a ve 20tt nám řekli, že jsou to 100% dvě holky..takže asi tak ![]()
@Viktorie Vivien Ahoj, také zdravím. Teď to určitě dobře dopadne. Já jsem ve 31 tt (začátek) a čekám dvojvaječná dvojčata (kluk a holka). ![]()
@Veronika_Praha jj a ja jen dodám, že síťované - čím víc větrají, tím líp pro jizvu…