Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.9.16 13:00

@Betynka87 v pořádku, já jsem to psala. nekde na začátku, ale asi to zapadlo. No, snad si to teď ohlídaji, tehdy jsme málem umřeli oba, ležela jsem pár dní na aru, nebylo to hezké období, snad to teď bude lepší. holt jako porodní baba jsem si musela vyzrat takovou diagnózu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
21.9.16 13:05

@Viktorie Vivien jsi? Já jsem všeobecná sestra :-) no neumím si to představit. Smekam před tebou a před manželem.
Kamarádce se Hellp syndrom projevíl asi ve 23.týdnů, takže taky si prochází těžkým obdobím.
Ale ten nahoře ti asi proto seslal dvě miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.16 13:53

@Betynka87 ano,mám všeobecnou sestru a potom ještě porodní babu,… Chudák, je mi ji líto, u nás kdyby se na to. doktori nevykaslali, tak to nemuselo tak skončit, ale to je moc dlouhý příběh… Můžu kamarádce doporučit skupinku prázdná náruč, jestli o miminko přišla. Je to tezke, nikdy to nepreboli, jen se s tím člověk naučí žít a až s novým těhotenstvím přijde lepší čas. Taky věřím, že ty dvě jsou nám nějak dána jako kompenzace toho, co se stalo a stát se nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 20:50

Holky, jak jste nakonec vybrali kočárky? Výběr bídný, takže jsem teď pokukovala a zaujal mě tfk twinner, nemáte některá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
22.9.16 21:40

@Viktorie Vivien ahoj, já mám tfk twinner, koupený téměř nový, tady na e-miminu a naprostá spokojenost, vejdu se do všech dveří a zvládl i 17km procházky v náročnějším terénu. Hluboké korbičky nám tedy vydržely jenom půl roku, ale naše děti jsou větší, nicméně sporťák jde nastavit do úplného lehu, takže může být použit i pro ještě nesedící děti. Pokud se chceš na něco zeptat, ráda odpovím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 21:47

@Kata77 skvělé, perfektní,tak.to.jsem.potrebovala slyšet, tak.tom.padem je rozhodnuto…zaujal mě.hned.Ja bych ráda koupila nový sporťák a sedačky + korby starší, to.je na chviličku… Tak. kdybyste holky o něčem věděly, budu ráda. Trochu jsem si. nebyla jistá tím. polohovanim, zda se dá úplně do lehu a to.jsi mi teď ozrejmila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
22.9.16 22:04

My koupili starší kočár, chlap ho dal dokupy a vypadá jak novy. Ani vam nenapisu značku
Je u našich zatím. Ale já satkuju, takze budu hlavně nosit než vozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 22:12

@Betynka87 tak dokud jsem myslela, že bude jedno, chtěla. jsem to.taky kombinovat s nošením, ale na tohle.si asi hned netroufám :-) a s prvním. jsme začali satkovat dlouho a nesedlo nám.to.ani jednomu,tak.je u nás kočárek jistota :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
22.9.16 22:20

@Viktorie Vivien me a dcerce právě maximalne. Ted co už běhá mi to chybí. Ale samozřejmě kočárek bude taky využít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 22:21

@Viktorie Vivien my koupili přes bazar easy walker - druhá nejprodávanější značka pro dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 22:39

@Veronika_Praha na easywalker jsem taky koukala, ale právě se mi moc nelíbí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
22.9.16 23:14

@Viktorie Vivien, jestli můžu poradit, tak na kočáru a na kojícím polštáři nešetřit, kočár nemusí být úplně nový, dá se, při troše snahy, sehnat zachovalý, já na německou kvalitu nedám dopustit, všechno je precizně propracované a funkční. Kojící polštář jednoznačně „My brest friend“ neumím si to bez něj představit, kojila jsem sice jenom necelých 5 měsíců, ale díky polštáři tandemově, ušetří to hodně času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
23.9.16 06:41

Tak my máme hauck duo slx, je lehký, projede dveřma a nový i s vložnými taškami do 10.000 ;) jo a dá se rychle skládat :palec:

• Citovat
  • Upravit
boudiccaw
23.9.16 06:50

No, jinak jsem ve špitálu až do plánovaného neplánovaného cs,(to bylo furt spontálně, spontálně a teď jsme jednim mimčem šikmo a je po spontálně)který by měl proběhnout příští pátek. Tak uvidíme jestli to ještě vydržíme v kupě :mrgreen: všichni tady kolem mě rodí, jak na běžícím páse a já za chvíli asi dostanu invertářní štítek :mrgreen: takže mějme se krásně i v období nečekaných zvratů :mavam:

• Citovat
  • Upravit
23.9.16 06:57

@boudiccaw hodně štěstí a držím. pesti, ať ještě vydržíte :palec: @Kata77 děkuji,tak u kočárku už je jasno a kojící polštář mám, tak uvidíme, zda bude dostatečny pro dvě nebo pak pořídím jiný… :hug: ale s tím ujistenim o výběru kočárku jsem ti vděčnátak. ted ještě počkám, zda nebudou nějaké akce, že bychom sehnali sporťák nový a pak budu pátrat po. korbach a autosedackach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí