Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, kdo jste byli na vyšetření s hlavičkou s plagiocefalií na klinice v Ostravě. Máme termín objednání 26.10. a pokud bude helmička potřeba, předání 28.10. a tak hledám nějaké levnější ubytování…máme to 400km a tak by jsme přijeli 25.10. Díky moc.
Ahoj holky. Tak včera rano ve čtyři par kontrakci. V šest praskla voda. Po příjezdu na 3,5-4 prsty. Jenže najednou bylo v břiše víc místa aEliska šla do pricky. Takže sekce 38+6., máme Štěpánka 2980 g a Elišku 2830 g. Holky jsou úžasný! A šikovný.
@Betynka87 Ahoj, takže obrovská gratulace, hodně zdravíča…štěstíčka spinkají vedle tebe!
@Betynka87 Moc gratuluji. ![]()
Už bych je chtěla mít taky vedle sebe. Jsem strašně nervozní z porodu.
@Betynka87 @boudiccaw holky vy jste uplne uzasne, strasne moc gratuluju a jeste vic zavidim!
my to latame den po dni a furt nejake komplikace. At se vam dari!
Dneska 35+4, kontrola za mnou, nevypadá to, že by se mimča cpala na svět. První monitor taky zvládla, navíc se tam asi bila i sestřička říkala, že se trochu víc hýbou. Když jsem Dr. ptala jestli je můžeme s přítelem vyhánět ven, tak se začal smát, že každý den navíc je k dobru. Ale to mi neměl před měsícem (bylo velké měření) říkat, že ty naše dvojčata se chovají jak kdyby tam bylo jen jedno miminko. A pokud vydrží do termínu, tak může mít každé přes 3 kg. To mě roztrhnou.
Měření dělal 31+4 a jedno mělo 1842g a druhé 1795g. Tak nevím, sama jsem zvědavá jak nakonec dopadnou.
Jinak přeju všem maminkám pohodový víkend. ![]()
@Liškamyš diky za chválu
dneska konečně pořádně kojíme celý den bez pomoci, je to mazec je mít najednou, nevím, kam dřív koukat k tomu mé ploché bradavky a jejich malé pusinky
ale je pravda, že o komplikacích si můžeme popovídat asi v širším osazenstvu, když to tady tak sleduju…
tak hlavně všem zdraví
@magdik84 bude to určitě tak nejlíp jak to půjde a pravda je, že já toho císaře měla taky kvůli předchozí jizvě po cs, takže já skoro pukla ![]()
Čerstvé maminky dvojčátek, mám z feeda kupon na doplňky pro kojici matky, který nevyužiju. Tak kdybyste některá měla zájem… ![]()
@boudiccaw Tak to je super, že se Vám podařilo nastartovat kojení.