Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18333
4.10.16 16:18

@nickoun
souhlasím, bez přebalováku, bych už měla hrb na zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.16 18:47

Ahoj holky, tak se mi to také blíží. Jsem na začátku 35tt, včera jsem byla v porodnici na kontrole a pomalu začínají být průtoky hraniční. Takže jdu v pondělí znova a bud si mě už nechají v porodnici na pozorovnání nebo to ještě zvládneme. Ale max. viděla doktroka 1-2 týdny. zatím je chlapeček 2500 g, holčička 2 000 g. Tak snad ještě trošku dorostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
15.10.16 19:22

@Veronika_Praha
To už jsou krasne váhy.. Já dnes začínám 30tt..a už chci byt tak 36tt a byt trochu víc v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
15.10.16 20:55

@Veronika_Praha tak držíme palce :mavam: my jsme dnes poprvé vzali dvojčata do krámu (tesco) a na 3 děti 2 vozejky :mrgreen: jsme ani neměli kam dát nákup a všichni na nás koukali, jak na Hujerovi :lol: @Kajkaa85 nebooooj, uteče to jak voda a pak už to bude jen velká jízda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15.10.16 21:08

@boudiccaw děkuji. A jak dvojčátka rostou? Všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
15.10.16 21:37

@Veronika_Praha určité to ještě zvládnou, neboj. A i kdyby už šli ven, nic se neděje.
@Kajkaa85 od 30.týdne jsem se taky bala, ze to prijde brzo, říkala jsem si, ze do 35. Týdne bych rada vydržela. Nakonec se holky rozhodly az 38+6..

Jinak teda my jsme doma od třetího dne po porodu, holky jsou úžasné. Kojime, krásne rostou.

@boudiccaw
A ted si představ když ja mám dvě miminka v šátku, dcera sedí ve vozíku a syn jde vedle..
No koukaji na nás divne
Nevím proč, oni nás neživí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
15.10.16 23:23

@Veronika_Praha jde to pomalu, permanentně zvracíme po skoro každém jídle, Amálce hnisají obě očka a Ervínek je zase vysypanej na zadečku až do krve, k tomu rozkousané bradavky, takže v podstatě pořád na odsávačce :roll: mno ale už spíme s manželem asi 3 hoďky denně, takže pohoda :mrgreen: @Betynka87 jo to musí bejt paráda :mrgreen: ale Ty máš ty dvě děti určitě hodné a v krámě nic nechtějí a jsou jako pěny :lol:

• Citovat
  • Upravit
6177
16.10.16 03:06

@boudiccaw no urciteeeeeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.16 10:22

@boudiccaw Božínku, tak to máte také plno „starostí“. Snad se všechno brzy srovná.
Nakonec i já bych klidně chtěla být těhotná ještě několik měsící:-), až na horší spaní je to pořád vlastně pohoda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
16.10.16 16:16

@Veronika_Praha mno, ale zase si zavážu tkaničky u bot :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18.10.16 14:23

Ahoj holky, tak vyšetření dopadlo v rámci možností OK a ještě nás týden nechají doma. Monitory vyšly dobře, nevychází jen průtok u jednoho dvojčete. Prý to posuzují jako komplex více proměnných. Ale cítím, že už se to blíží…Nějak na to však nejsem vůbec připravená. Nejradši bych byla těhotná dál:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
18.10.16 18:18

@Veronika_Praha
Super..Držím palce.

Jedné me známé se dneska narodila dvojčata ve 39tt a každý měl 2800g.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
18.10.16 19:48

@Veronika_Praha @Kajkaa85tak to jsou pěkný kousky :mrgreen: a jinak připravenej není nikdy nikdo :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2015
18.10.16 22:22

@Kajkaa85 @boudiccaw @Veronika_Praha Je to tak, připravená nebudeš nikdy. Já si také občas za bříškem zastesknu. I když holčičky jsou zlatíčka :srdce: :srdce: :*. Klidně bych znova byla znova těhotná, ale umíte si představit taková dvoje dvojčata 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
19.10.16 04:10

@Kajkaa85 naše váhy mi taky nikdo nevěřil '-D
V naší porodnici se s dvojcatama roztrhl pytel. A same holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...