Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klenoval Ja jsem Praha zapad.. Ale kamaradka by se hodila
. Jsem porad sama a mam 2 holcicky narozene plan. sekci 8.8.2016.
@kyticka86 a jak se vlastně daří? Vím, ze ten začátek si měla narocnejsi, kojeni dopadlo nebo ne? Snad nevadí, ze se ptam
@Dreezy Na začátek už raději nemyslím… Bohužel nekojím i přes všechno možné (homeopatika, laktační poradkyně, el. odsávačka…). Prostě jsem se s tím musela smířit
. Chtěli bychom ještě jedno mimčo (ale za hoodně dlouho, teď je to s holkama mazec) a určitě volím jinou porodnici…
Jak se daří Tobě? Doufám, že vše jde podle plánu ![]()
@kyticka86 Po tom startu se ani nedivím, hlavně ať jste v pohodě. Na druhé mimčo ještě čas, hm? Já budu mít děcka od sebe 2 a 3/4 roku a jsem nakonec ráda, i když jsme chtěli menší rozestup, i proto že jsem celkem stihla zpracovat ten první porod (akutní CS).
U nás se zdá vše v pořádku, jen už jsem přece jen dost unavená, bez energie na starší dcerku, toho je mi líto nejvíc, ta navíc v nejlepší fázi období vzdoru, vztekání, vymýšlení, regres a návrat k plínce.. Ačkoli se snažím, dost mi ujíždí nervy a pak to obrečím.. No, asi souvislost i s těmi hormony. Břicho jak balon, už docela tvrdne, teď mi gyndař předepsal magnézko a železo, tak snad ještě těch pár týdnů v kuse vydržím. Holky rostou krásně, mají už k 1600g odhadem. Jen mám teď 4. den fakt silnou virózu a ne a ne se z toho vylízat, i když se dopuju vitaminy jak blázen. Gyndař zas strašil, aby nepraskla voda, že mám mít klidový režim už, což s dcerkou prostě dost dobře nejde. Doma ještě plno dodělávek třeba a tak, no začíná to finišovat a já se začínám hroutit ![]()
@Klenoval
máme stejně narozené děti
14.6. také páreček. Velká gratulace. Škoda, že jsi z jiného konce. Tvé přání je milé, také se připojuji a všem držím palce, děvčata nebojte se, vše se dá zvládnout ![]()
Ahojky holky, my cekame taky dvojcatka v pulce brezna… Dnes jsem 20+1 a zatim to vypada vsechno v poradku, v utery jdeme na druhy screening tak se tesim…
pohyby uz sem tam nejake pocituju, akorat uz me skoro tyden poboliva v podbrisku…
![]()
@Kajkaa85 zatim jenom u jednoho prcka, mela by to byt holcicka a ten druhy prcek se zatim schovava… ![]()
Holky a uz mate vybrane kocarky a jake znacky? My zatim nic, musime jeste pojezdit, ale zatim nic moc… ![]()
@evika 12 Ahoj
co tenhle? http://www.hauck.cz/…016-kocarek/ cena je fajn a s vložnejma taškama lze používat již od narození…my jsme s ním 100% spokojení ![]()
@evika 12 zdravím kolegyne
rada ctu, ze se mate dobre
taky nas ceka v utery 2. screening, tak jsme zvedavi. Me zase pro zmenu pekne tvrdne bricho
v podstate porad lezim a stejne 10-15× za den, tak jsem z toho pekne na nervy.
Tak budu drzet palce, at se i ten druhy boban ukaze a konecne vite, co nosis ![]()
@Liškamyš jéé a kdy tam jdete? my sme objednaní na 14:45 a pak jdeme ještě ze
a to až v 16:45, ale naštěstí nemusíme jezdit na dvakrát..
tak to tvrdnutí je u mě zatím v klidu, ale místo utroše který sem brala do nedávna mám prozměnu výtok…
snad to nijak nevadí a sklidní se to… ![]()
@kyticka86 @Kajkaa85 @boudiccaw my sme měli vybraný zn. dorjan, ale jelikož tu máme kopce tak bych asi umřela po první vyjízdce s mrňatama, tak váháme jestli nezkusíme TFK, sice je jednou tak drahý, ale zase lehčí a líp ovladatelný… uvidíme, naštěstí je ještě chvilka času na rozmyšlení.. ![]()