Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajkaa85 Škoda, ale aspoň tě nebudou trápit tak brzo ![]()
A kdy ta začneš chodit i do poradny?
Tak pro pobavení - naše holky vylezly 38+6, foto je asi týden před porodem. nahoře 20 kilo.
Ahoj všem, doplním i za mě - 30.10. se nám narodily dvojčata - Sven (2 780 g) a Ella (2 100 g). Pěkně rostou a už jsou nad porodní váhou. Přikládám fotku ještě z porodnice:-)
![]()
@Veronika_Praha Krásní, velká gratulace ![]()
Holky, nějaký osvědčený tip na krém na strie? Dva týdny zpět se mi začaly rzjíždět a teď to opravdu dost bolí a svědí
Takže ani ne krém jako prevenci, ale spíš něco na uklidnění té kůže a svědění.
Já byla ve čtvrtek neplánovaně v Podolí, páč jsem celý den zvracela, křeče v břiše, od toho tvrdnutí
Testy naštěstí všechny ok, nakonec jsem dostala kapačku na zavodnění a jelo se domů, teď už naštěstí OK.
@Veronika_Praha
Gratulují
@Dreezy
Jeee..na strie nevím a Držím palce ať ještě vydržíš v celku!
@Kajkaa85 Dík, já myslím, že už ty 3,4 týdny nějak doklepu
Tohle byla taková nepříjemnost no :-/ Jen doufám, že to nemám z toho železa, na 4 dny jsem si dala pauzu a dneska začínám zobat znovu, tak snad mi za tři dny zas nebude blbě ![]()
@Kajkaa85 železa?
jaký typ máš předepsaný? já mám maltofer.. a nedělá ti to problémy? ale ty máš šanci na přirozený porod, ne? Nebo to bude taky císař? Já musím právě nahnat ten hemoglobin kvůli řezu..
@Dreezy
Jsem blba..ne železa, ale mqgnesia. Porod se neví..podle postavení. Acko je porad hlavou dole, béčko ted pricne. Uvidíme příští pátek..to budu 35+0.
@Dreezy Jj, hemoglobin je dulezity. To taky v Motole nezvladli. 2 tydny po porodu mi gyndar delal rozbor krve a divil se, ze sem dosla po vlastnich a nelezim nekde pod stolem
. Pry tak nizke hodnoty hemoglobinu uz 20 let nevidel.. Prisla sem pri sekci o hodne krve
. No a nejspis to hralo (spolu s psychikou) roli, ze sem se nerozkojila. Motol NIKDY VICE!!! ![]()
@Kajkaa85 A to ti tak tvrdlo břicho, že musíš brát tolik hořčíku?
Já beru jen jeden ráno a jeden večer, jsem ráda, že nic netvrdne, při tom větším množství bych se pak bála hypotonie u dětí..
@kyticka86 Já ani nevím, jak „málo“ ho mám, to se vlastně zjišťovalo u těch posledních odběrů v 30tt, můj gyndař byl v klidu, že ho mám stejně jako před těhu, jen je ho méně na ten zvýšený objem krve v těle a řekl ob den. V Podolí chtějí, abych ho brala denně, někdy dva. Tak snad už mi bude ok a zkusím to trochu nahnat no, je fakt, že i připrvním CS jsem měla větší krevní ztrátu, ale tam to bylo skrz rupturu.
@kyticka86 A jak se těšíš na Vánoce s mrňátky?
Co takhle nějaká fotka holčiček? ![]()