Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3169
16.11.16 19:40

@Dreezy
Já mám teď malou na dva dny u bab a dědy, tak se budu jen valet a nic moc nedělat :)
Věci mam vypráno, vyzehlene..neuklizim (nove mi chodí paní na uklid), takže si udělám pohodičku. Jinak mi je taky lépe než třeba před 14 ti dny..vlastně. mě nic neboli..jen mám těžký a tvrdý břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 19:41

Na pokoji byly tři maminky. Zaplatila jsem si nadstandard ( po dvou dnech na normálním pokoji). Pomáhal mi manžel, ze začátku je to fakt těžký. Na nadstandardu byl pak celou dobu se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 19:42
@Dreezy píše:
@Veronika_Praha Já si prostě ani nedokážu představit, že při CS budu ležet na zádech, to nedám ani teď, aby mi nebylo blbě.. A co mi vadí na Podolí, že ten první den mi je budou nosit jen na kojení :-/ Nebo jsi měla šanci, aby byly třeba aspoň s partnerem?

Ono to po CS ani jinak nejde…Jak jsme psala, já měla v sobě ještě jeden oblbovák, když mi je přinesly umyté na podívání, tak si to vůbec nepamatuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
16.11.16 19:49

@Kajkaa85 To je super, že tu máš hlídání, já si odfrknu jen o víkendu, nebo odpoledne, až přijde muž domů a to chodí tak v pět :mrgreen:
Já právě ještě popráno nemám, páč to nemám kam dát :-D Takže zítra se kupuje matrace, v pátek palety, o víkendu snad seženeme skříň a vrhnu se na to :lol: Mamka mi přijede 4. na pomoc :mrgreen:
@Veronika_Praha Proto chci rodit někde jinde no, ten přístup v Praze mě prostě mrzí :-/ Teď zvažuji Rakovník, Neratovice, popř. Havlíčkův Brod, přinejmenším tam jde to, abych nemusela být na JIP a mohli jsme mít prťata u sebe :-) Otázka je, zda to vydržm apoň ještě ty tři týdny, jinak holt Podolí no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
16.11.16 20:03

@Dreezy
Jj..mam tu celou rodinu a jsou fakt zlati. Hlídají kdykoliv a hlavně rádi. Sára je na ne hodně zvykla..už plánují kdo a kdy se mnou bude az se holky narodí. Jinak muž chodí domu těsne před tim než jde mala spat..a někdy ještě později.

Jinak k tomu CS..myslíš, že i kdyby jsi nebyla na Jip, tak budeš schopna se po císaři o deti starat?? Já pokud půjdu na CS, tak s JIP počítám..holt to je operace. A ze budu mit holky u sebe az další den beru spíše jako plus..Já bych se o ne těžko po zákroku postarala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
16.11.16 20:41

@Kajkaa85 Samozřejmě já se starat přímo nebudu, ale bude tam se mnou partner. Já je prostě nechci vidět jednou za tři hodiny na 10 minut a to kdo ví jestli.. I tahle separace dokáže napáchat spoustu škody třeba ve spánkovém režimu. Zkrátka děti patří k nám, pokud bude samozřejmě vše v pořádku.
Měla jsem to vlastně podobně i u prvního porodu, byl v Neratovicích, byl to akutní císař, ale já jsem nemusela být na JIP, byli jsme na nadstandartu a malá tam byla s námi, probudil mě její pláč. Přebaloval přítel a já už dalšího rána běhala kolem ní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
25.11.16 12:46

Tak já dneska na ultrazvuku..holky odhad 2.2kg a 2.3kg.. vypadá to zatím na CS nejpozději 15.12., tak uvidime.

Jinak.se na mne byli podivat 3doktori, že mám tak male břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
25.11.16 15:14

@Kajkaa85 Ahoj, já mám odhad z minulého úterý 2,5 a 2,2. Ale moc tomu nevěřím, dva týdny před tím byl odhad kolem 1800g, teď ke konci už to podle mě není tak přesné, když jsou tm holky tak narvané, aspoň ty moje fest :mrgreen: Já rozhodně malé břicho nemám :mrgreen: Navíc tentokrát byla pro změnu nezměřitelná Juli, která je tam nějak šikmo a vůbec jí nemohli najít hlavu :lol:
Tak mě zas objednali na úterý, že taky naplánujeme termín.. Ty budeš mít CS kvůli poloze?
Já ještě v pondělí jedu na tu schůzku s primářem Rakovníka, ten můj stav zhodnotí, jestli by mě tam tedy převzali, když bude jizva ok a mimča mít slušný váhový odhad. Když to bude OK, tak papa Podolí. Ale začínám se bát, jestli vydržím, od středy od večera mám slušné pobolívání v podbřišku, jako MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
25.11.16 19:17

@Dreezy
Jj..kvůli poloze..tak uvidime. Já se cítím docela dobře. Dobře i spím..ted mam na víkend malou zase pryc, tak budu trosku poklizet, chci se ještě podivat po nějakých dárcích a nějak odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
25.11.16 19:55

@Kajkaa85 Já bych taky ráda hlídání a odpočinek :-) Mamča mi přijede příští neděli, tak snad do té doby vydržím :-) Zítra si dám aspoň kino, asi poslední na dlouhou dobu :mrgreen:
Já mám právě i celkem makačku, i když se snažím v mezičase odpočívat.. Ještě pořád mám co prát a žehlit, zítra konečně doděláme ten pokoj, sestavit skříň, dodělat to spaní, popřemístit komody a prát a prát a prát :-/ Žehlení si nechám zas až na neděli. No je to fuška no :-) Holt když to někdo nechává na poslední chvíli, že.. :mrgreen:

edit. a ještě přes noc musíme odmrazit ledničku :mrgreen: no slast..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
25.11.16 20:00

@Dreezy To si uzivate. Je už mám všechno vypráno a vyzehleno (pro holky)..budu prat naše věci a hlavně žehlit manželovi košile..to nesnáším.
Kino jsem dala před měsícem a bylo to pro.mne tedy za trest..sedět a nemoc se hnout..mě je nejlépe když lezim na levém boku..raději snad i stát ne sedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
25.11.16 21:08

@Kajkaa85 to mne sedět nevadí, kor v tech kresilkach, co jsou v kinech ted.. Ja zas dlouho neustojim, jsem fakt tezka, boli kolena a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
26.11.16 19:12

@Dreezy
Aby toho nebylo málo, tak malá si zlomila ruku..minimálně 3tydny sádra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
26.11.16 22:50

@Kajkaa85 No ty bláho, tak to se sešlo. Ať je bobek brzo fit, copak vyváděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
27.11.16 07:30

@Dreezy
Skákala u moji ségry na sedačce (nemají ji u zdi) a hodila hrozny salto přes opěradlo na plovoucku. Vypadalo to hrozne..pak plakala asi dvě hodiny. Čekali jsme do rána co a jak..vypadalo to jen nárazeny. No a ráno do te ručičky nic nebrala..tak jsme raději jeli. No a zlomenina. Minimalne na 3tydny to má..je mi ji lito. Kočička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí