Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@boudiccaw naše by vydrzely, placenty by prý ještě vydržely, ani se jim nechtělo ven. Ale pro tu ženskou fakt masakr už. Nehledě na to abnormální břicho.
poslední týden už se mi chtělo vazne brecet.
@Dreezy
Jj, soukroma školka je draha..naštěstí si to zatím můžeme nějak dovolit.
Tak hlásim, že jsem po screeningu a holky jsou ok. Rostou krasne soumerne, průtoky i množství podobě vody ok. Už má kazda kolem 1500g ![]()
Jen béčko je KP, tak se snad ještě otočí..
@Kajkaa85 jestli je B koncem panevnim, můžeš rodit přirozené
já mela A KP, otočila se 35.týden. ![]()
@Betynka87
Aha, aha..jako ze pak béčko proste rodiš KP? Nebo se pak nějak otočí po porodu acka?
@Betynka87 píše:
Holky mých 38+6 bylo az az. Ten poslední týden nepreju nikomu. odtekani hlenove zátky, tvrdnutí a curala jsem tak 5× do hodiny - par kapek. 37.týden bych viděla jako optimální a vcelku přijatelný
Ja se take pridam se svoji trochou do mlyna a aby to nebylo jen negativni
.
Ja rodila 38+3tt plan. sekci. Holkam se ven vuuubec nechtelo a na porod to nevypadalo. Nevim, co je tvrdnuti bricha a ani kontrakce. Curala sem jako pred otehotnenim a spala zcela vez problemu celou noc. Jen me malicko tahal spodek. A bricho taky nebylo tak strasne velike. Takze je to tehule od tehule ![]()
@Kajkaa85 ne porodí se A zahlavim a B KP ![]()
Dnes jsme byly na kontrole. Holky za 14 dni pribraly vice jak pul kila kazda.. Plně kojime. Jsou to sikulky ![]()
@Kajkaa85 Taky jsem dnes byla na kontrole, naposledy u sveho dr., příště uz Podoli. Holky maji teky pres 1500 a rostou pekne, hlavickami dolu, ale ani jedna v klenbe, nejak se tam kopaly
od vcera mam silnou virozu, tak mam doporučen klidovy režim, ale jako by to slo..
@Dreezy
Jeee.. tak s tou virózu ti nezávidím. Snad brzy odejde.
Mé trápí ty křečaky a brni mi dost ruce a nohy..
Na ultrazvuky chodím do Podoli..
Ahoj holky, chtela bych se k Vam pridat a zaroven se zeptat zda neni nekdo z okoli Praha vychod.Ja rodila 14.6. nase prvni ditka, mam parecek,37+0 mi praskla voda a za 6 hod byli venku sekci. Docela bych s nekym pokecala pripadne se i potkala.Vsem tehulkam drzim palce at vydrzi co nejdele ikdyz vim, ze ten konec uz je k nevydrzeni a maminkam samozrejme plno sil ![]()
Tak dnesni kontrola super. 28tt a holcicka 1125g a chlapecek 1145g ![]()
@Klenoval Ahoj, vitam Te. Gratuluju k parecku, ja mam 2 holcicky predcasne.. Uz maji jakoby 2 tydny po radnem terminu a maji se dost k svetu
Jsem rada, ale je to o dost narocnejsi nez kdyz byly pidi miminka
Jsem z Jablonce
@Klenoval ahoj, já jsem z Prahy východ z Hovorčovic a mám taky páreček, narození 36+4tt, 02.03. 2016.
Příspěvek upraven 29.10.16 v 14:27
@Betynka87 jako si myslím úplně to samé i dětem už se moc nedařilo…