Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@evika 12 tak my uz mame po screeningu…holky maji 380g a 387g, takze rostou krasne
S tim vytokem ja mam spatne zkusenosti
v prvnim tehotenstvi jsme ho furt lecili a nebylo mozne prelecit…az se infekce rozsirila a byl z toho predcasny porod. Jako na 90% se nic nestane, ale ja bych to nechala zkontrolovat.
Zdravím Vás holky..nevím jestli se můžu přidat, čekáme dvojčátka, ale zhruba po polovině ledna. Jinak mi je 36 let (ještě), doma máme dvě holky 11 a 5 a teď jsem ve 25tt a měl by to být páreček.. ![]()
@katarina30
Ahoj a Vítej!
Mé je 31, doma dvouletou a cekam v prosinci holky. Ted jsem 32tt ![]()
@katarina30 Také Tě vítám a přeji hodně zdravíčka u vícerčátek. Mě je už 40.
@Kajkaa85 Tyjo, dneska jsem v Podolí strávila 4 hodiny
Tak doufám, že za dva týdny to bude lepší, ještě že měl muž volno a mohl se starat o malou.
@Kajkaa85 Na monitory ještě nechodím, ty už jo?
Byla to taková ta „první“ poradna, akorát já tam byka už v srpnu, takže jsem přes hodinu seděla na recepci, aby mi řekli, že tedy můžu na ten ultrazvuk, o půl hoďky později než jsem byla objednaná.. Tam taky pěkná lahůdka, doktorka mi tou sondou dost tlačila na břicho, já už dva týdny rozpraskaná kůže, jako fakt to bolelo
Pak zas dolů čekat, pak se na hodinu někam zatoulala moje průkazka
No čistý čas 4 a čtvrt hodiny, a akorát mi rozdrážili břicho, asi na tom utz., dneska fakt nepříjemně bolí.. Příště už to prý bude rychlejší, tak snad ![]()
@Dreezy
Ty jo..Já tam chodím každých 14dni na ultrazvuk a jsem tam max do pul hodinky..
Dneska jdu, tak jsem zvědava na odhad váhy. Kolik jsi mela ty? ![]()
@Kajkaa85 Mám dojem, že už mi ten papír sebrali
Jsem líná vylovit průkazku, ale nějak 1750-1800 mám dojem ![]()
A holky se pořád brutálně točí
Před dvěma týdny u doktora hlavičky dole u sebe, teď Rozárka (A vpravo), zadečkem, Juli příčně
Hlavu někde vlevo a asi kope chudáka Rozi do hlavy ![]()
@Kajkaa85 Tyjo, ty máš malé bříško
Ani bych dvojčata netipla, já jsem jak balon
Ale nemám žádnou pořádnou fotku a v oblečení to tak nevyzní.. Navíc já nemám jen břicho, ale nabrala jsem fakt všude :-/
@Dreezy
Já taky nabrala všude..mam nahoře 11.5kg..
A už hodinu cekam na ultrazvuk ![]()
Tak holky odhad obě 1800g, acko hlavou dolů, béčko se porad točí..ted je pricne.
@Kajkaa85 Ale fakt to na Tobě není vidět, i když jsem tě samozřejmě neznala před těhu
Já mám jít příště taky v úterý za dva týdny na 8.30, pak hned kontrola, prý už to nebude tak na dlouho jako včera ![]()
Chtěla jsem dát fotku, ale nějak mi to nejde :-/
@Dreezy
Ja jsem se na úterý už nevešla, tak až pak v pátek..