Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajkaa85 jee, to mam zrovna narozky, takove krasne datum
hlavne at je vse v poradku, ty i princeznicky!
![]()
My sme dnes byli pro kocarek a uz sme i postylky privezli, chci mit vsechno nachystane, hlavne uz su rada ze je to doma a nemusime po novem roku nekde cestovat a zganet.. ![]()
@Dreezy
Mé objednali na ráno a bylo to ok..říkali, že mne právě raději objednají na ráno, abych tam nečekala..přišla jsem v 8 a i s monitorem jsem po 9 šla..
@Kajkaa85 V úterý budou holky u nas
Zacinam byt lehce nervózní ![]()
@Dreezy
V Neratovicích?
U nás budou v pondělí v Podolí..taky jsem nervózní
@Kajkaa85 jojo, ty Neratovice
Tak to budeme mít podobně, budu na vás myslet, ať jste brzy cajk a doma
Příští víkend si snad napíšeme, jestli nám to mrňata dovolí, doufám, že v sobotu by nás mohli pustit domů.
@Dreezy
Jj, zítra nastupují. Taky na tebe budu myslet. Bojim, bojim..s CS nemam zkušenost.
@Kajkaa85 Taky z toho nejsem nadšená, kor jak člověk čte ta rizika.. Já sice CS měla, ale v celkové, takže pokud budu pod svodnou anestezií a snad nebude důvod, abych nebyla, taky to pro mě bude poprvé, takové zvláštní, být při vlastní operaci. No, ale to dáme! Třeba se zítra dozvíš, že se holky otočily? ![]()
@Kajkaa85 Určitě to bude ok, já měla 30.10. císaře v Podolí:-). Vlastní zákrok trval cca 45 minut, potom JIP a následně pokoj. ![]()
Tak holčičky se narodili v pondělí 12.12. Jsou krasne a sikovne. Kristýnka 2640g/45cm a Laurinka 2470g/46cm. Obě ppne kojím, tak nás zítra nebo v sobotu pusti domu.. ![]()
Naše holčičky se narodily v úterý, Rozárka mela 2900 na 47, Julinka 2720 na 48. Kojeni se nám teprve rozjíždí, ale o víkendu budem taky doufám doma