Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3169
29.11.16 13:53

@Dreezy
Tak jsem. dneska byla. poprve v Podolí na prohlídce..a lekla.jsem se..pac mne možná nechají az do 39+.. což bych nebyla.moc ráda..nestihla bych Vánoce. Ale.prej to se mnou priste probere nějaký hlavnejsi doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
29.11.16 16:32

@Kajkaa85 Taky jsem dneska byla, na kolik jsi tam byla? Já měla po 9. UZ a pak jsem málem do 11 čekala před jedničkou.. Mně tedy nechají max. do toho 15., ale to jen kvůli té jizvě, jinak by to asi taky dělali později.
No, včera jsem byla v Rakovníku a tam mě zatím nechtějí, UZ mi dělal nějaký ne moc příjemný doktor Růžička, šlo vidět, že ten jejich UZ fakt není tak kvalitní jako v Podolí, šlo to na něm vše dost špatně vidět, naměřil holky 2,1 a 2,3 (minulý týden v Podolí 2,3 a 2,5) A oni, že pod ty dvě a půl mě radši nevezmou, že by pak děti museli převážět stejně jinam. Dneska odhad? Samo 2,4 (ale skoro 2,5) a 2,6, takže se tam včera fakt sekli.. Julča se od včera zas stihla otočit o 180 :-D Teď jsou obě zadečkem.
No, celkem mě to mrzí, že to tam nevyšlo, i když primář sympaťák, že by se s ním šlo domluvit i později, když budou mít holky lepší odhady, což mají.. Ale po tom včerejšku nevím, už se mi tam tak moc nechce, asi dojem z toho Růžičky. Zkusím ještě napsat primáři Neratovic, jestli by to se mnou nezkusil, ale tam jsem prošvihla registraci, tak nevím :-/ V Podolí na dotaz, zda by se mohl starat muž, zatímco budu na JIPce, tak že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
29.11.16 18:49

@Dreezy
Já jsem tam taky byla na 9.. :) seděla jsem před dvojkou asi do 11..
Jsme se museli vidět..neseděla si vedle mě? Resp.nez jsem šla na řadu, tak si ob jednu sedla paní s velkým bříškem..a já si říkala, že to budou určíte dvojky. Mezi nama paní s chlapečkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
29.11.16 18:51

@Dreezy
Kdy jdeš znovu? Já v patek na ultrazvuk a v utery v 8.15 na jedničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
29.11.16 21:01

@Kajkaa85 Tak to jsme se museli vidět :-D Paní s chlapečkem seděla vedle mě, joo :-D Já tam pak ještě klepala na jedničku, že mi zapomněli recept na železo, černá sukně ;)
Znovu další úterý, ale až na 10 monitor, pak asi na jedničku, pak UZ až 13.12. :-)

No a pokud mi odepíše kladně primář Neratovic.. Tak možná vůbec, uvidíme :-) Stále mám naději :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
30.11.16 12:17

@Dreezy
Tak to jsem si te všimla..říkala jsem si, že musíš mit dvojky..Velké bříško :)
Mé nikdo netypuje na dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
30.11.16 16:06

@Kajkaa85 Vidíš a to mi v pondělí v Rakovníku řekly minimálně dvě sestry, že ještě nemám tak velké bříško na dvojky :mrgreen: No škoda, že jsem tě tam nezaregistrovala, já už potom začala být nervózní, že jsem spěchala pro malou, měla jsem jí prvně na hlídání u sousedky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
6.12.16 10:10

@Dreezy
Tak u mne přej mnohem horší nález než minulý týden..takže na pondělí naplánován CS.
Do te doby ležet, jinak hospitalizace na rizikovém oddělení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
6.12.16 11:06

@Kajkaa85 No tedA, tam brzy nakonec? 8o V cem horsi nalez, monitory?
Ja tu jeste sedím, 20 minut mi nemohli poradne najit Rozu na monitorech, tak jsem tam byla snad 50 minut..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
6.12.16 11:32

@Dreezy
Taky jsem byla dneska na monitorech..ale asi 20min..monitory jsou ok. Ale jsem otevřena..nevím jak moc tedy. Ale nelíbilo se jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
6.12.16 12:13

@Kajkaa85 a poloha porad zadecky? Vzdyt tohle uz je krasny týden, mas pravo byt otevrena, s malou jsem byla otsvrena 10 tydnu a stejně nakonec vyvolavani.. Jestli jinak maji ok monitory, tak mi to prijde jako zbytecne straseni, každopádně drzim pesti, at je vse ok :hug: ja stále cekam pred ordinaci, se tady z toho jednou zblaznim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
6.12.16 19:39

@Kajkaa85 A kdo ví, jestli se ti třeba holky ještě neotočí ;) Já je měla minulý týden zadečkem a ejhle, najednou obě hlavičkami :-) Termín mám zatím daný na příští čtvrtek, ale zítra jedu do těch Neratovic, tak se ještě uvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
6.12.16 20:03

@Dreezy
Jedna je od 20tt porad hlavičkou, druha pricne..už dlouho..podle mě se neotočí.
Byla jsi na jedničce u paní doktorky? Mlada blondýna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
6.12.16 20:59

@Kajkaa85 jojo, ja jsem u ni byla asi uz potreti :-) Jako dneska mazec na té jedničce, celkem v Podolí tři hodiny, no uff..
Tož nevím, co tam ty moje holky dělaj a to nejsou nejmenší, že se pořád točí :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.12.16 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
6.12.16 21:02

Nejdou mi psat prispevky, tak snad zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...