Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
24.9.16 10:05

@šerifka Děkuji. Bohužel jsem četla i případy kdy narkoza nepůsobila jak měla a maminka částečně něco cítila. Já jsem bohužel strašný posera ať jdu k jakémukoliv doktorovi. Všechno vidím negativně a pak to nakonec dobře dopadne. :roll: Tak uvidím jak to dopadne. Ještě příští týden musím vydržet, říkal Dr. V pátek jdu na kontrolu tak jsem zvědavá co mi řekne. Třeba budu mít miminka k narozeninám (19.10.), jinak mám termín dle PM 31.10. A dle ultrazvuku z genetiky 26.10. Ale jak jsem tady četla, nenechávají dvojčata tak dlouho v břichu.
No jsem prostě strašpytel. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.9.16 10:11

@Veronika_Praha To já chci taky, ale v některých nemocnicích pokud není cisař plánovaný a maminka začne mít porodní bolesti, tak prý dávají celkovou narkozu. Uvidím, hlavně ať je dostanou v pořádku ven. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
24.9.16 19:27

U mě začaly první bolesti a pak jsem měla císaře pod částečnou narkózou a super, manžel byl se mnou celou dobu. Děti jsem viděla hned, bylo to fajn, že to tak už v dnešní době šlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
25.9.16 07:59

@mmag a jak dlouhá rekonvalescence, jako na jipu a mimčo, kdy na kojení, kdy ses mohla posadit a tak? Měla jsem totiž tenkrát císaře s komplikacema, tak bych ráda věděla, jak to probíhá normálně. Vím, že jsem děsně zvědavá, ale nemůžu si pomoct :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
396
25.9.16 08:20

@boudiccaw byla jsem 6 hodin na JIP, kde mi kluky přinesli po 3 hodinách, pak převezli na pokoj, kde mi přiváželi pravidelně co tři hodiny, tam už jsem musela být schopná přes bolest se starat o sebe, takže záchod, vybalit věci atd, to celé bylo jeden den, rodila jsem v 5 ráno. Další den mi dovezli kluky na celodenní starost, to jsem odmítla a další den už jsem se normálně starala. Bolí to, ale dá se to vydržet. Kojila jsem třetí den.
Bylo to náročné, ale šlo to:), Když to srovnám s klasický porodem, tak to bolí stejně, jen to břicho častěji používáš:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.9.16 17:13

Maminky, prosím o radu. Asi od 10 hodin mám celé břicho jako kámen, navíc pocit jak kdyby se mi mělo za chvíli roztrhnout. Nevydržím v jedné poloze dlouho, ležím nebo sedím. Když stojím, tlačí strašně na spodek. Začínám panikařit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
25.9.16 17:58

@magdik84 a kolik jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
25.9.16 18:01

Ženy, já vas zdravím. Dnes 38+2.tt, zítra nejspíš nástup - to bude dnes noc. Po pátečním Hamiltonu poslickuju, ale jinak se nic neděje. Při chůzi cítím, jak se tlačí dolu. Dnes jsem tedy ještě poklidila, navarila, napekla a vyprala a zítra papa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
25.9.16 18:21

@Betynka87 tak hlavně ať to dobře všechno dopadne, držím pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit
boudiccaw
25.9.16 18:24

@magdik84 nepanikařit, v tuto hodinu pokud si jakýkoli týden zavolat porodnici nebo gyn. pohotovost, číslo najdeš na netu, ale nejspíš Ti stejně reknou ať radeji prijedeš…

• Citovat
  • Upravit
18
25.9.16 18:28

@Betynka87 Zatím 34+6. Dr. říkal, že bych měla ještě týden vydržet a pak už se můžou klidně narodit. Dneska je mi teda úplně špatně. Pořád jim domlouvám ať jsou hodní, tak snad mě poslechnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
25.9.16 18:43

@magdik84 raději bych zajela. Pro klid v duši. Tim, ze se budeš nervovat, tak je vydesis taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
26.9.16 20:02

Tak ženy. 38+3tt., vzhledem k tomu, ze jsou obě hlavičky dole, primář nás nechá do řádného termínu, 40.TT, což je 7.října. Pak nekompromisně vyvolani. Takže jsem zpět doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
26.9.16 20:26

@Betynka87
Ty jo..super, ale myslela jsem, že dvojky tak dlouho nikdy nenechávají..kde budeš rodit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
26.9.16 22:41

@Betynka87 tak to je hezké :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat