Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1581
18.9.16 13:14

Ahoj holky, jestli nevadí ráda bych se k vám taky přidala :mavam:
Jsem ve 12 týdnu a čekám dvojvaječná dvojčátka, doma už máme 3,5 tého chlapečka ;)
Mé první těhotenství bylo uplně bezproblémové, ale tohle je jiné, nejdřív jsem měla šílené nevolnosti kde jsem zvracela několikrát za den, pak jsem v 10 týdnu začla trošičku špinit tak jsem ze strachem jela doktrorce, ale vše bylo v pořádku, jen jsem dostala duphostan a klidný režim. špinení trvalo ještě druhý den ale už uplně malinko, skoro vůbec nevím jestli těma tabletkama ale jsem za to ráda. Nevolnosti už nejsou (to jsem ráda) jen jsem ted nervozní zda je vše v pořádku, na kontrolu jdu v uterý a jsem nedočkava. Máte to taky tak že jste nervozní do další kontroly? zda je vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.16 14:20

@endyss Ahoj, taky jsem to tak měla, ale asi do 20 týdne, pak už jsem to úplně vypustila (dřív jsem počítala každý den apod.), ted si spíš těhotenství užívám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
18.9.16 16:17

@Veronika_Praha
no snad me to taky prejde, pak ctu ruzne diskuse a ty me uplne odrovnaji, vzdycky si rikam ne nebudu je uz cist ale neda mi to, neco prectu a pak se bojim aby se mi nestalo to samé, no proste blazen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.16 16:45

@endyss Je třeba trošku filtrovat a hlavně věřit, že se vše dopadne, tak jak má:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
18.9.16 17:58

Vítám vsechny nováčky a opět ze špitálu :zed: tentokráte pro větší krvácení… dr. mě dnes jasně oznámil, že to asi na klasiku nepůjde, takže pro velký úspěch nejspíš opět císař :roll: krvácení naštěstí již polevilo ale poslíci sílí, tak uvidíme -prý by byly mimča ještě na Hradec :? Tak doufám, že u ostatních proběhl ten úplněk hladšeji, a ty co ho potřebovaly k rození ho náležitě využily :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6177
18.9.16 19:05

@boudiccaw no to je tedy radost. Hlavně odpocivej, at tam ještě par dni vydrží.
U nás úplněk a ani jeden poslíček. Včera večer jich par bylo. Dnes taky, ale dnes miasi při chůzi vypadne děloha. Jsem 37+2

A krvaceni rekli z čeho bylo? Otevírala jsi se nebo jiný zdroj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.16 19:29

@boudiccaw jaký jsi týden? držím. pesti, ať je vše v pořádku.

Jinak.jsem tady překvapená, když čtu, jak hezké tady jste týdny… Doufám, že i já se dostanu tam, aby byla miminka dopecena, i když musím říct, že se bojím, jak bude těhotenství probíhat po.me fyzické stránce. První tehu bylo naprosto v pohodě, druhé ale od začátku s nějakými problémy a ještě špatně skončilo. Od začátku jsem se bála, jako bych k tomu měla důvod. ted se nebojím, tak doufám, že oprávněne. nicmene u minulého těhotenství mne už od 16 týdne bolela stydka spona a to tak, že jsem. nemohla nic pak se to na chviličku uklidnilo a za pár týdnů to bylo neúnosné až do porodu, nemohla jsem.se otočit v posteli, ležet,nic.fakt to bylo strašné a pokud by to mělo být stejné a ještě s dvojčaty, tak nevím… Nicméně pořád vše přisuzuji tomu, že už od začátku bylo všechno špatně :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.16 20:34

@boudiccaw Taky držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
19.9.16 01:18

@Viktorie Vivien podle me maminka vycítí, když je něco spatne. To miminko ji to už z bříška napovi. Takže je dobře, ze se nebojis. Já se celou dobu bala, jak porodim předčasně a budu bez svých děti tamhle někde v tramtarii. No a podívej…ještě me nakonec budou muset vyvolat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
19.9.16 06:16

@Betynka87 mno,krvácení je asi ufo, protože paní doktorka neviděla odkud, :mrgreen: jinak otevřený jsme prej jen na špičku prstu :lol: jinak něco na tom, že to mamka vycítí asi bude -po Rozárce jsem čekala dvojčátka a nějak jsem si s nima ani nepovídala ani jména neměli jen furt takový divný strach o ně a taky nedopadli, :,( kdežto u těhle teda strach taky, ale i nějaký takový dobrý pocit u srdíčka a nevím je to prostě jiné :think: @Viktorie Vivien jinak dnes 36+1,takže průšvih to není…ale na jásot to taky ještě není :roll: @Veronika_Praha děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
6177
19.9.16 06:56

@boudiccaw To už na jasot je, vydrzite par dno do 37. a pak at si vylezou. A oni stejně ne vylezou, jak u nas :mrgreen: Já už všechno vzdala, at si vylezou třeba na vánoce :palec:

Já právě, když čekala první dítko, věděla jsem nějak vnitřně, ze to nebude OK. Porad mi v hlavě naskakoval zamlkly potrat a ono to tak opravdu dopadlo.
@boudiccaw vy mate v rodině dvojčata nebo jaktoze se vám povedly znovu,? :mrgreen: a co se stálou tech minulých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 07:27

@boudiccaw taky myslim, že už to na jasot je, miminka budou parádní, uvidis…držím. pesti, ať vydržíte ještě pár dní :palec:
Já jdu ve středu na kontrolu, jestli rostou obě stejně, minule to bylo v pořádku a na první genetiku a taky už asi zahájil režim pracovní neschopnosti, dr. Mi po té události předešlé a proto, že jsem krátce po císaři dovolil pracovat už jen do konce měsíce, ale sama cítím, že už jsem taková unavená a pořád bych spala, tak skončím o týden dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.9.16 07:49

@Viktorie Vivien Ahoj, já bolesti stydké kkosti znám a měla jsem při dvojčatech až do konce:(, bylo to strašné, rozestup spony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 08:20

@mmag uaaa, taky to určitě přijde a fakt se toho bojím víc, než čehokoli, bolí to jako k***a :-) a musím říct, že mne to zlobilo ještě dlouho po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
19.9.16 09:41

@Betynka87 jestli jsou v rodině, tak o nich není nikde ani zmínka :) minulý jsem potratila už okolo 7.týdne, nevyvíjeli se tak, jak by to mělo být a asik i cítili, že půjdu brzo na operaci, tak to vzdali… :? @Viktorie Vivien díkes za podporu mě ve středu čeká ultrazvuk, tak snad budem všechny spokojené s výsledky :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky