Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1715
12.9.16 12:09

@mmag jee to bych byla ráda kdyby jsme tak vydrželi :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
12.9.16 12:45

@zanettkaa taky jsme tak byli. Ale naštěstí me miminko poslechlo a udělalo kotrmelec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boudiccaw
12.9.16 13:44

Tak my jsme 35+1 a jen co já přestala být ve špitále, tak si manžílek ufik palec na cirkuli :zed: takže já držím silou vůle, aby mohl být u porodu a do toho malá spadla ze schodů -na- štěstí je v pohodě a primář prý „hlavně buďte v klidu“ :mrgreen: poprvé taky zažívám asi ty poslíčky, když jsem měla malou, tak jsem nic necítila… :nevim: tak snad ten úplněk ještě dáme :roll: držim všem palec :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12.9.16 17:24

@boudiccaw Tak to máte doma opravdu veselý:-(. Hlavně se nenervovat jak píšeš, už můžeš pomalu stříhat metr:-). Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 17:25

My jsme 30 + 3, takže ještě mám dost času, na konci týdne jdu k doktrovi, už naposledy, pak me převelí do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
12.9.16 22:55

@boudiccaw To je jak naschvál vsechno. My tedy nemáme zdravotní problémy, ale rozbilo se auto a na opravu se čekalo 3 týdny. Nakonec si chlap dělal všechno sam. A v patek mi mala rozbila telefon, tak jsme museli kupovat novy…je to vážně radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.9.16 19:48

Ahoj maminky, predem se omlouvam ze vam vstupuji do konverzaci mam takovy hloupy dotaz jsem ve 23tt a citim silne pohyby z ruznych stran jako bych mela v brise chobotnici :lol: tak mne prepada stale myslenka jestli v brisku nemohou byt dva mimisci :roll: na velkem ultrazvuku pani doktorka videla jen jedno ale byl to dost strucny a rychly uz nekdy se stane ze to druhe se skryva… koukala jsem na obrazek z toho ultrazvuku a nejspis se mi to zda ale v povzdaly kdyz se na to koukam vidim kolecko :mrgreen: muze to byt druhy plod schovany :nevim: dekuji vam za odpoved :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
13.9.16 19:57

@boogie123 ve 20.týdnů by byl druhy plod stejně velký jak první, to by neprehledla. Pohyby všude možné cítíš proto, zea hooooodne místa a z jedné strany se odkopne na stranu druhou a tak tam porad zápasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.9.16 20:01
@Betynka87 píše:
@boogie123 ve 20.týdnů by byl druhy plod stejně velký jak první, to by neprehledla. Pohyby všude možné cítíš proto, zea hooooodne místa a z jedné strany se odkopne na stranu druhou a tak tam porad zápasí.
:oops: tak jsem alespon o neco chytrejsi dekuju za kloudnou odpoved :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
13.9.16 20:03

@boogie123 jasný. Zatím si uzivej, zetě nic netlaci na spodek a do zeber, bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.9.16 20:06
@Betynka87 píše:
@boogie123 jasný. Zatím si uzivej, zetě nic netlaci na spodek a do zeber, bude hůř "

jee, no na to se tedy tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 18:24

Holky, dotaz na druhorodičky:-) či co to máte už za sebou:-), jak je to po císaři, také potřebujete porodnické vložky a jednorázové kalhotky? Že následně odejdou dolem i nějaké očistky apod? Teď jsem o tom přemýšlela, jestli mám kupovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
14.9.16 19:05
@Veronika_Praha píše:
Holky, dotaz na druhorodičky:-) či co to máte už za sebou:-), jak je to po císaři, také potřebujete porodnické vložky a jednorázové kalhotky? Že následně odejdou dolem i nějaké očistky apod? Teď jsem o tom přemýšlela, jestli mám kupovat:-)

Určitě potřebuješ obojí, já jsem navíc používala i vložku na jizvu i jako „gázu“, protože jsem měla jakési problémy s jizvou, musela jsem si ji mazat dezinferncí a tekla mi z ní jakási tekutina. A ty kalhotky zvládly udržet obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 19:13

@šerifka díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
14.9.16 20:00

@Veronika_Praha a doporučují kalhotky az do pasu at te nedrou u jizvy :D

• načítám...