Dvojčata 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
403
19.11.21 14:58

@Monca9 ja jsem 31+3tt. Ty odhady člověk nemůže brat úplně vážně si myslím.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.11.21 15:08

@Elleaa držím palce ať dobře dopadne kontrola průtoků a ať nemusíte ležet v nemocnici. Mě čeká 1.12 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
19.11.21 18:17

@Elleaa Ahojky stále držím ale uz toho je na me moc vám povím :,(
Včera ráno asi kolem 6-7 mi opět zastavili porod. Cipek mam 7mm a otevřená jsem asi pořad na jeden to mi neřekli. Hlavou jsou obě dolu s tím ze u jedné uz nejde naměřit ani průtok jak je nízko.
Váhy máme 2,5kg a 2,7kg s tím ze vecer me poslali domu ze kdyby něco ať jedu a ze mají plné kapacity a dali mi milion prášku.
Samozřejmě bolesti mam pořad ale po těch 4 dnech v porodnici se nechci uz vracet jen tak. Takže čekám co bude. V pondělí ráno v 8:30 mam být na kontrole kde mi řeknou co a jak a zda je dole zase nějaký progres.

Řeknu vám holky, ze teda je to síla a rada bych vydržela co nejdéle ale na druhou stranu tohle je teda silný kafe na me a na psychice mi to moc nepridava.
Uvidíme zda do pondělí vydrzim, budu vás informovat :srdce:

@Monca9 jinak ty váhy mate super, já jsem ve 30tt měla něco kolem 2kg ale pořad je to prý +-500g takže si mylsim ze váhy mate úžasný. Dejte vědět po kontrolách :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
19.11.21 18:47

@Monca9 moc dekujemeee😘 😘 budu se hlásit.😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
19.11.21 18:49

@Aneeyj malaa, je mi to jasný, taky si rikam, ze Kez by kluci vydrzeli do toho 36tt jak mají, ale ty nervy všechno kolem mi uz taky dávají zabrat, já to blbě nesu, když nejde o me, ale o mimca nebo psy atd. :mrgreen:
V pondeli dej vědět a i tak na tebe budu myslet pořad. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
19.11.21 20:44

@Elleaa moc děkuji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.11.21 17:24

@Aneeyj jsi statečná a zvládáš to skvěle :potlesk:, to už není žádný med, když je to takhle na spadnutí. Snad nebudeš trpět dlouho a brzy bude po bolestech. Hlavně ať jste všichni v pořádku. 🤞

@Monca9 @Elleaa vám už se to také začíná krátit, že? 🥴 jak se cítíte? Já jsem tak 14 dní za vámi a už i u mne se to zlomilo a není to taková pohoda, hlavně noční spaní. :nevim: Jinak nevím, jakou hodnotu železa mám teď, ale bylo mi doporučeno ho užívat už po 1. screeningu a to jsem měla hodnotu 117.

@krispyna ahoj. Jak ty jsi dopadla 16. na kontrole? Víš něco nového, nebo se dozvíš až toho 23.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
21.11.21 22:31

@Ellimere ahooj, noo začíná no, jen teď mám trosku nervy z úterní kontroly skrz prutoky u becka, nemohli je teď v pátek pořádně změřit. Tak se snažím neplašit nějak extra, přece jen bych chtěla aby kluci vydrzeli u mě aspoň ještě dva, tri týdny. :( :(
Jinak mi je docela fajn, jen jsem hrozne unavená pořad a budim se kolem čtvrté ráno, pak nemůžu usnout a pak zase spim dlouho a tak pořad dokola. :zed: :mrgreen: To čekání je taky na palici, ale raději budu čekat no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
22.11.21 00:09

Ahoj holky ja se omlouvam, uz je to se mnou na palici. Doufam ze budu brzy nasledovat @Aneeyj a uz odpocitavat porod. Minuly tyden byl cipek 2,6 (rikala sem doktorce, ze zacinam uz citit silny poslicky i do zad a tlak na konecnik), ted jdu v utery k apolinari na zkontrolovani vah a streda naposledy ma gynda mereni cipku. Asi dva tri dny zpet mi zacalo byt hur, pres noc propotim triko a mam dojem, ze mi dnes zacala odchazet zatka. Dneska sem 33+2 a nejvic me desi to, ze by me zastavovali. Jak si jeste porad vybavuju kontrakce z hekarny a o tech porodnich ani nemluve vyckavam na kontroly. A tim, ze jsou vicemene dvakrat tydne se to da nejak preckat.
Musim rict, ze si na ty dve furt nejak neprijdu. Kila mam, stavy sileny, o krupani ve stydky kosti pres celej byt nemluve, vyrobce rennie bych mohla sponzorovat, ale kde jsou to nevim. Asi pod tema zebrama, ktery se mi rozsirily cca o 15 cm :pankac:
Jen moje mama vzdycky prijde a rekne mi jak sem obri, to je klasika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
22.11.21 00:15

@Elleaa Drzim palce na kontrolu. Ja si pamatuju jak me v porodnici az ve 39tt dali na prvni monitor a hned padaly ozvy. Litalo kolem asi deset lidi, nikdo na me nemluvil jak kdybych tam nebyla a jen sem cekala co bude. Nakonec to bylo v poradku dochazela sem kazdej den na monitor a zkusili hamiltona, ale vyhaneli rucne tyden, tak to pro ne asi nebylo tak hrozne jak to na prvni dojem vypadalo. Take ta vysetreni na zadech uz nam to zkresluji, vzdycky je lepsi bok, kdyz to aspon trochu jde. Verim, ze se postaraji a nenechaji to jen tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.11.21 07:11

@Ellimere Ahoj pomalu se to krátí :) Musím říct spaní je hrůza pořád se plácám z boku na bok a nemůžu pořádně zabrat, peřinu muchlám i těhotenský polštář jsem zkoušela, ale ten mě nebaví pořád přehazovat. :lol: Já mám v těh. průkazce po 1. krevním obraze hodnotu 133 a teď po 2. krevním obraze 110 tak mi železo nasadili, ale první dny jsem se po něm moc dobře necítila teď už je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
22.11.21 10:22

Ahojky holky, teda když to všechno čtu, tak se děsím 🙏 já si furt stěžuju, jak to mám náročný už, ale někteří tady jste na tom mnohem hůř koukám 😩 musíme to zvládnout, už se blížíme do finále 🙏 💙 já zítra začínám 31tt🙏 zítra jdu i na gyndu, kde mi udělá 3 screening a ještě by mi měli odebrat někde teď podruhé tu krev. Pak mě čeká 6.12. riziková poradna. No jinak pro mě je teď nejhorší ta rostoucí kůže na břiše, už mě ani tolik netrápí ty křečové žíly, tak jako ta kůže, chce se mi kolikrát už brečet, strašně to pálí, svědí, no prostě bolí a praská 😩 🙏 strašně to břicho mám napnuté. Každý mi říká, že jsem vyhnulá a mám jen to břicho, no a taky proto ta kůže tak trpí, jde to vše do břicha a do špičky 😩 mažu každý den a celý den, ale nepomáhá to, jen možná na chvíli uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
22.11.21 10:36

@krispyna dekujuu, taky na tebe myslím, ty si to teda fakt musíš odtrpet.. :,( :,( I když raději trpět fyzicky, než mít strach o ty dva. :,(
To si už fakt nevybereme holky.

@Aneeyj Co ty dneskaa? Jak si dopadla? Čekám fotku mimousku. :srdce: :mrgreen:

@Ginger77 Jeezisi to musí byt taky hrozny, z toho jsem měla taky strach, ze mě bude svedit, jsem atopik navíc, ale musím zaklepat, ze od druhyho trimestru mi ekzem úplně zmizel.🙏 Ale už se mi udělalo par strii na bocích. :zed: nastesti bez svědění. K dnešnímu dni mám nahore 27kg. :zed: Asi se mi za chvíli podlomi nohy, vypadam jak kentaur. Mala koule. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A když si to tak vybavim, tak jsem zvědavá kdy budou brat krev mne, se na mě minule vyprdli. :? Ale teda ten třetí screening mi odflakli, byla jsem tam maximálně 15minut, přitom na normálních kontrolách skysnu vždycky na utz minimálně půl hodiny. No jsem zvědavá co mě zitra čeká za zprávy. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
22.11.21 16:58

@Elleaa Ahojky všem

Tak se hlásím, omluvám se ze až teď. Ale byla jsem ráno od 8:30 do 13:00 na vyšetřen. Musela jsem to dopsat, protože 4 hodiny čekání mě malém zabilo :D
Jinak teda holky chtějí ven, už je cítit hlavička a cipek mam 5,5mm a jsem otevřená na prst a něco prý. Říkala jsem jim ze už melu z posledního. Tak mi řekla ať zkusím vydržet týden ale ze si mysli ze do týdne dorazim sama a budu rodit. Tak jsem zvědavá, protože toho mam fakt už plné kecky :,(

Tak dam zase vědět kdyby se něco dělo. Teď se čeká :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
22.11.21 17:20

@Aneeyj jeezisi to je hrozny te takhle trápit. :( Ve finále jsem vděčná za jednovajky, ze je nenechají kdyžtak nějak extra dlouho.😅 Tak se hlavne moc drž! :kytka: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí