Dvojčata 2022

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
403
24.6.21 16:08

Dvojčata 2022

Ahoj holky, dnes jsem byla na prvním screeningu a zjistila jsem novinu, ze místo jednoho co bylo, jsou dvě. Jsem z toho docela mimo. Je to naše první vymodleny a hned dvě. :) Budu rada když se někdo přidá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
749
24.6.21 17:35

Ahoj:) Mám screening až za týden, ale o dvojčatech jsem věděla už z testování, tak jsme moc překvápko neměli. :) Chtěli jsme parťáka pro syna 2,5 a nakonec šup příroda zařídila jinak. Děláme teď dětský pokojíček a říkali jsme si jak pro dva bude akorát a ejhle bude z toho králíkárna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
24.6.21 17:44
@krispyna píše:
Ahoj:) Mám screening až za týden, ale o dvojčatech jsem věděla už z testování, tak jsme moc překvápko neměli. :) Chtěli jsme parťáka pro syna 2,5 a nakonec šup příroda zařídila jinak. Děláme teď dětský pokojíček a říkali jsme si jak pro dva bude akorát a ejhle bude z toho králíkárna :lol:

Jak se dá poznat dvojčata z testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
24.6.21 19:57

Ahojky, přidávám se, já to vím už asi od 5tt ze jsou dvě. Čekáme dvojvajecna, teď jsem 13tt a za 4 dny mam první screening :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
24.6.21 20:38

Tak super, ze tu nejsem sama. :mrgreen: no já na prvním utz v 6+4 jedno a teď na utz v 11+3 dvě jednovajecny. No popravdě cely den tak na stridacku brecim. Hrozne se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
24.6.21 22:34

@mamina2017 Skokovej nárůst, testy sílily extrémně rychle (mám za sebou tři ztráty a jedno těhotenství takže natestováni dost), clearblue ukazoval ihned o tyden vic a krev to pak ukázala jasně se synem 16 dpo 400 jednotek, teď 16 dpo 1200 jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
24.6.21 22:41

@Elleaa U nás je to stejné. Chtěla jsem partáka pro syna a teď mi trhá srdce, že mám jen dvě ruce a jedna nebude pro něj. Na jednu stranu už sice vím co a jak, ale na druhou si říkám kdyby to bylo poprvé…. Je to příroda, člověk si to nevybírá:) Já čekám dvojvaječné, v rodině je nikdo neměl co si pamatujeme. Zase se dlouho nedařilo tak si někdo řekl, dám jí dvě ať už dá pokoj :D
Já budu mít screening 12+3 tak jsem zvědavá jak to bude tentokrát probíhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
24.6.21 23:17

@krispyna to úplně chapu. Ale aspoň už nějaké mas, tak nejses ze všeho tak paf. :mrgreen: No já měla loni mimodelozni, tak jsem byla nešťastná a letos hned dvakrát. :mrgreen: u nas je tchyne z dvojčat, ale dvojvajecnych. Tak jsem to musela vychytat se vším všudy. :mrgreen: A kdy mas termín porodu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
24.6.21 23:19

@Aneeyj ahooj, tak super :hug: jsem rada, ze tu nezůstanu sama :mrgreen: Musíš pak napsat jak jste dopadli na screeningu. Já mám další kontrolu 14.7. tak teď budu dvakrát tak nervózně čekat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
24.6.21 23:36

@Elleaa 11.1., ale píchám si injekce do břicha na ředění a syna kvůli tomu vyháněli dřív. Navíc mam po prvním porodu prolaps, takže jsem se bála i jednoho jak to zvládnu s gravitací a tak. Doktorka říkala ať se nebojím, že císař je jasnej a vnitřek pak vyřešíme operací a ejhle.. Takže já se vůbec termínem neřídím spíš si říkám abych vydržela co nejdýl. Ty bys vlastně měla mít jednovaječné taky císařem, že jo? A dokonce být nějak víc sledovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
24.6.21 23:42

@krispyna jasný, tak to mas taky takový divocejsi, ale věřím, ze bude vše v pořádku :hug: no já mám císař jasnej a častější kontroly. Původní termín jsem měla 17.1., tak jsem zvědavá teď. Budu vděčná, když se prcci udrží co nejdyl. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
25.6.21 00:01

@Elleaa taky jsem s partnerem na začátku breceli a byly docela mimo. On je to šok, člověk neví zda to zvládne. Já teď vidím všude dvojcata a vidím jak je to těžký, jedno běží tam a druhé na druhou stranu, člověk neví zda hned za nimi běžet a nechat tam kočár :lol: no je to fofr. Ale zase budou mít parťáka na cely život.

Juuu takže tvoji budou vypadat stejně :srdce: u nás dvojcata v rodině jsou ale mam 4 sourozence a nečekala jsem ze si to vyberu zrovna já :mrgreen:
Předběžný termín přelom prosince a leden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
25.6.21 10:24

@Elleaa @Aneeyj Tak to je holky fakt sranda, ze jsme se sešly takhle u sebe :D To všechny za chvíli vybíráme porodnici, rodíte některá v Praze?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
25.6.21 11:32

@krispyna také hledám v Praze. Bylo mi doporučeno Podoli ale včera u mé dr jsem se dozvěděla ze je to 50na50. Půlka žen spokojena a půlka ne. Takže nevím :think:

Rozhodne mi nebyl doporučen Motol. Tam je to jak na běžícím pasu.

A primárně byl doporučen Apolinar :kytka:

Jinak prý jsou super menší porodnice kolem Prahy, min lidi a větší péče ale já chci být v Praze, pokud se nám nepodaří přestěhovat se někam za Prahu :lol: (hledáme baracek a doufali ze to stihneme než budu v půlce ale nevypadá to :( )

Pokud má někdo další tipy na porodnice rada se nechám inspirovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
25.6.21 11:42
@Aneeyj píše:
@krispyna také hledám v Praze. Bylo mi doporučeno Podoli ale včera u mé dr jsem se dozvěděla ze je to 50na50. Půlka žen spokojena a půlka ne. Takže nevím :think:

Rozhodne mi nebyl doporučen Motol. Tam je to jak na běžícím pasu.

A primárně byl doporučen Apolinar :kytka:

Jinak prý jsou super menší porodnice kolem Prahy, min lidi a větší péče ale já chci být v Praze, pokud se nám nepodaří přestěhovat se někam za Prahu :lol: (hledáme baracek a doufali ze to stihneme než budu v půlce ale nevypadá to :( )

Pokud má někdo další tipy na porodnice rada se nechám inspirovat :andel:

Prvního jsem rodila v Rakovníku, pokud se mi teď podaří dvojky donosit do 36tt a všechno bude v pořádku (tj. ne jistota, ale velká šance na minimum komplikací), jdeme rodit opět do Rakovníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí