Dvojčata 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
17.7.21 14:00

@Aneeyj super, že se vám podařilo sehnat baráček, za jak dlouho se můžete stěhovat? Budou do toho potřeba velké investice? Ale v této době to tedy musí být raketa, ceny šly neskutečně nahoru, obzvlášť za poslední rok. :poblion:
Na úterý držím palce, ať už vás déle nenapínají.. ;)

pokud budete mít někdo tipy na různá auta, kam se vejdou 3 sedačky, tak sem s nimi. Už jsem si poznačila vozy, co se tu zmínily, ale rádi mrkneme i na ostatní možnosti. A nevíte, jestli se dá dát autosedačka (ne vajíčko) i na přední sedadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.7.21 14:52

@Dortik2 je děkuji, snad to nebylo nějak drze. Já jsem strašně zvědavá jak ti to dopadne a moc držím palce aby bylo vše naprosto v pořádku :srdce: tak budu na tebe myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.7.21 17:39

@Ellimere no pálka to byla silena, hledali jsme už víc jak půl roku ale všude mnoho zájemců a oni chtěli aby jsme se preplaceli, což mi přišlo nesmyslné.
V lokalitě Praha - západ (Chýně) díky bohu je to úplně nové a není potřeba žádná další investice, to už bych asi nezvládla s těmi cenami :zed:
Jinak stěhovat se můžeme v půlce září, tak už se těším jen budu v nějakém cca 25tt. Takže už to bude hodně na příteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
17.7.21 18:17

@Ellimere VW mulivan 😁 🙈 ten jsme se zjistenim dvojcat porizovali my..

A kocarek mame easywalker a jsem moc spokojena. Vsude se vejdem, kde jsou klasicke sirky dveri, krasne se sklada a je lehky.

A holky z Brna…kdo jste byly u dr. Vlasina, tak pohlavi mate jsite, pokud vam ho rekl 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.7.21 20:46

@Aneeyj tak hlavně pak na sebe v září dávej pozor, co jsem hodně četla, tak to opravdu může být rizikové období, obzvlášť, když máš kolem sebe hromadu krabic a máš chuť si to zaklízet po svém… ;)

@Dortik2 já jsem na tebe také myslela, jestli jsi v pátek na tu kontrolu šla. Tak na tebe budeme myslet toho 23. ;)

@MargeCh díky za tip, určitě mrknu. :palec: A ten kočárek máš i jako korby i jako sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
17.7.21 20:51

@Ellimere ano mam. Plus adaptery na vajicka jeste. A sirku ma 76,5 cm.. a da se slozit i do fabie. A manipulace s nim je skvela.. zatocit se da jednou rukou..dokonce ani nase dvouletacka nema vubec problem povozit dvojcata 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.7.21 22:27

@MargeCh tak to moc děkuji za tip, co se týká kočárku pořad nevíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
18.7.21 08:52

@Aneeyj jeee tak gratuluji k baracku :hug:. No a s tím stěhováním, tak jak rikaji holky, opatrne, nejlíp sednout někam a ukolovat ostatní. :lol:

@MargeCh Joo, nám Vlasin řekl kluky, tak jsem tak nějak klidna, ze to kluci opravdu budou. :mrgreen: :lol: I když nemam v plánu nic kupovat nějak dopředu, ale je hezky to aspoň vědět.😊 😊 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
18.7.21 10:44

@MargeCh @Elleaa Anoo budu jen rozvazovat co kam 😀 ale je to šílený, člověk má nutkání :lol:
Samozřejmě muj přítel mě nenecha jen tak neco dělat a tak raci budu jen šéfovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.21 11:10

@Ellimere Pohlaví zatím nevím, na další kontrolu jdu 9.8., tak třeba pak už budu vědět víc :) Tak to už aspoň víš, co a jak, když už máš doma holčičku :palec:. Ty začátky budou asi náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
18.7.21 21:55

@Elleaa tak to moc gratuluji 🙂 Pokud Vlasin rekl pohlavi, tak si byl jisty na 100%. Jinak by to nerekl. U me mel pravdu ve vsem.. rikal, zemusim holky donosit aspon do 30tt a budou v poradku. Ze nejtezsi bude obdobi od 25-30tt. To pry rozhodne.. no a poprve se mi z niceho nic rozjel porod v 25+6 a po druhe v 29+6 a 30+0 sly holky ven. A jsou v poradku az na nejake drobnosti jako je hemangiom na nozicce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
18.7.21 22:13

@MargeCh Jojo on je profik, taky prave říkal, ze nejnáročnější je to od toho 20tt a ze se můžeme radovat až tak od 32tt. :mrgreen: :mrgreen: Ale to je holt Vlašín no. :mrgreen: Jsem rada, ze mám všechny kontroly u nej a ze si nás ohlida, jsem hned klidnější.
Super, ze i přes takový problémy si vydržela do toho 30tt. Muselo to byt hrozne náročné. Jak dlouho si ležela v nemocnici? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
18.7.21 22:26

@Elleaa v nemocnici jen ctyri dny. Zastavili mi porod, napichali maturaci plic (i pres to holky ale skoncily s dechovou podporou) a kdyz jsem nemela kontrakce na magnosolvu tak me pustili domu. Zbytek byl klidovy rezim doma+infuze doma. K tomu tehdy ani ne dvouleta dcerka (to bylo nejhorsi..nemohla jsem ji zvedat, nemohla jsem za ni behat…proste nic. Ke konci uz musela byvat na hlidani u babicek 😔).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
18.7.21 22:38

@MargeCh chapu, ale aspoň si s ni mohla byt co nejdéle doma. I tak te obdivuji, tohle je přesně to, čeho se fakt jako děsím. Toho konce no. A abych nemusela ležet v nemocnici dlouho, nesnasim nemocnice. :zed:
A ten hemangiom na te nozce, dá se s tím něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
18.7.21 22:44

@Elleaa mohl by se i sam vstrebat… Pokud ne, tak az by byla vetsi, tak se da odstranit laserem/chirurgicky atd. Jako ma to na nozce..nic hrozného. Jen je to ve fazi rustu zatim. Ale tohle je fakt to nejmensi, co ty nedonosenatka muze potkat. Ja musim zatukat, ze mam doma tri nedoneseny mrnata, a vsechny jsou stran vyvoje v poradku. Jen s dvojcaty cvicime vojtovku a maji bic kontrol. Ale to bylo i s prvni a ta se do roka srovnala s vrstevniky, tak uz s ni ani nejezdime do rizikovky.

Vubec ale nemysli na nejaky spatny scenare. Soustred se jen na sebe a mimca, odpocivej, neprepinej se a nalad se na to, ze rodis nejdriv v 36+0. Jinak se zblaznis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí