Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MargeCh tak to je super, ze jsou všechny v pořádku, to je nejdůležitější
![]()
Jojo rikam si pořad, ze 36tt a ani o týden dřív
jen jsem vždycky takovej skeptik a počítám s horšíma variantama a pak jsem třeba mile překvapena
takovej morousek.
![]()
Jinak co se tyče těch všech problemu co nedonosenatka můžou mít, tak to raději vůbec nečtu a nechci vědět, proto jsem se chytla jen takové te kosmetické “vady”.
A Vlasin mi asi pětkrát říkal, at hlavne nic nečtu.
![]()
Ahoj holky tak dneska mi dorazily výsledky z krve a naštěstí je screening negativní 🙏 ❤️️ ale klidnější budu ještě ve čtvrtek po prvním screeningu 🙏 byla bych ráda, kdyby už šlo vidět i pohlaví 😁 vím, že se tu hodně řeší pohlaví skrz hodnoty co vycházejí z krve 😁 měli jste někdo podobné hodnoty jako já? A už víte pohlaví? 😁 Vím, že je to individuální, ale jen tak pro zpestření a ze zvědavosti mě to zajímá 😁
@Ginger77 Ahoj ja mam vysledky takhle. Ale priznam se, ze tomu uplne nerozumim
Jen mi k tomu dr rikala, ze dal me nikam posilat nemuseji. Odhad mam kluk a spis kluk, ale cekam s pohlavim jeste na dalsi kontrolu spis nez na prvni screening. ![]()
@Ginger77 tak super, ze to dopadlo dobře
Mne vyšlo toto a taky se v tom vůbec nevyznám ![]()
Ale doktor říkal, ze jsou to krásný výsledky, plus riziko Downa 1:39600.
A čekám kluky.
Tak uvidíme holky, jak to dopadne u mě tedy 😁 ve čtvrtek dám vědět 👍 😁 kéž bych tam měla alespoň tu jednu holčičku a nebyla doma v přesile čtyř chlapů 🙏 😁
@Ginger77 Haha je mi to jasný
mohla by tam byt co
Však dej určitě vědět.
![]()
Ahoj holky, neřešíte prosím některá z Vás problém kočárek vs. výtah? Máme v paneláku výtah se šířkou 75 cm a bojím se, že mi tam žádný kočár nevejde
, a ty za sebou nechci, a stejně by se nevešly na délku. Sice se dělá nějaký kočár se šířkou 65 cm, ale za chvíli se tam ty děti asi nevejdou, jediný který mi zatim rozměrově možná vychází je Peg Perego a Bugaboo Donkey, nemáte s tím někdo zkušenost? ![]()
@Michaela 122 já bohužel nemam, ale kamarádka si kvůli tomu pro dvojky musela koupit ten nad sebou.
Já mám zálusk na ten Bugaboo, ale má na šířku co vím 74cm, tak těžko rict. Leda zkusit navštívit nějakou prodejnu kde ho mají a pomerit.
Myslím, ze z nás co čekáme, ještě nikdo kočárek nema. ![]()
@Michaela 122 není zač, taky jsem zvědavá, moje mamka bydlí v paneláku, kde je ten starý pidi výtah a obavám se, ze když budu chtít u ni par dnů byt aby mi pomohla, tak mám taky po srande s kočárkem.
Navíc ty za sebou a nad sebou se mi hrozne nelíbí
Je to diskriminace dvojčat ty malé výběry kocarku aby se vlezly aspoň do dveří
![]()
Smutné je, že náš výtah je celkem nový, ale i tak nepraktický, stačilo by o 5 cm víc a nemusím to vůbec řešit ![]()
No taky hezky. Ale třeba by se ten Buga vlezl, jde o to, jestli se tam vlezes i ty potom ![]()
Ahojky holky, tak screening dopadl výborně, výsledky prý lépe dopadnout ani nemohly 🙏 💙 takže jsem moooc ráda ☺️️ no ale zřejmě jsem to zakřikla a z holčičky samozřejmě nic nebude 🙏 😆 budou to další dva pinďouři 🙏 😆 takže budu mít tři syny 💙 💙 💙 😆 holt se té buchty nikdy nedočkám 😆 ještě že má sestra má dvě holčičky 😆 já vlastně ani nebyla v šoku, nebo nějak zklamaná, já jsem s tím vnitřně stejně počítala 😆 takže jsem se tomu jen a jen smála 😆 hlavně že jsou v pořádku 🙏 💙 jen tedy z dvojvaječných můžou být prý i jednovaječný, jelikož jsou stejného pohlaví, prý se mohli rozdělit do 3 dnů po oplodnění a tím pádem mají každý svou placentu i obal, ale přesto jsou jednovaječný, takže, jak to je se dozvím až po porodu 😃
@Ginger77 no už jsem na tebe myslela a chtěla psát, ze ses neozvala.
Moc gratuluju!!!
Vitej v klubu kluků, já teda ještě žádný nemam.
Tak třeba další pokus trefite tu buchtu
Ale aspoň si te všichni budou hlídat a hýčkat
![]()
Ahoj, všem vám dál přeji hodně štěstí a zdravá miminka, u nás to nedopadlo. 9 tt a pořád jen tři dutiny, příští týden jdu na revizi. Asi to tak mělo být, za tři měsíce to zkusíme znovu ![]()