Dvojčata 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
403
23.7.21 15:54

@Dortik2 ahooj, to mě moc mrzí, ze ani jedna :,( a nemůže se ještě objevit aspoň u jedné? :(
Kdyžtak proste lepší tak, než aby byly postižené nebo to nevyšlo později. :hug: :andel: :( Ani se nenadejes a budeš tehotna znovu a v pořádku :hug: Taky jsem si tím prošla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.7.21 16:01

@Elleaa nejspíš ne, ovulace posunutá nebyla, tím jsem si jistá, teď je to skoro 7 týdnů od ovu a 9 týdnů od MS. Takže už by tam něco být mělo. Doktorka říkala, že ještě počkat můžeme, ale že to dobře nevidí. Raději to pak zkusíme znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
23.7.21 16:02

@Dortik2 Jasný to chapu, kdyby jich zase pak bylo víc, tak se zastav, pořad nás stihnes. :mrgreen: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.7.21 16:04

@Elleaa děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
24.7.21 02:29

@Dortik2 Ahojky tak to mě moc mrzi a přeji aby se to příště povedlo :* asi to tak mělo být a určitě to příště vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
24.7.21 02:33

A holky jinak, dneska jsme tedy zjistili ze čekáme dvě holčičky :srdce: přítel byl teda hotovy ale šťastný a plakal snad víc než já :lol: tak teď už jen aby vše bylo naprosto v pořádku.

Trosku se bojím druhého screeningu aby vše bylo ok. Někde jsem četla něco, ze slečna zjsitila až na druhem scr. ze je něco špatně a od té doby jsem nervózní. Ze ja blba něco četla :lol: ale snad uvnitř “citim a vím” ze to bude ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
24.7.21 08:54

@Elleaa děkujiiii ❤️️ neneneee já už tímto končím 🙏 😂 😂 já už si počkám jednou na vnoučata a třeba se holčičky dočkám takto 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
24.7.21 09:00

@Aneeyj jeee super, tak alespoň někdo má dvě buchty 😂 😂 ❤️️ gratuluji ☺️️ vše bude určitě v pořádku ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
24.7.21 09:29

@Aneeyj supeeer, moc gratuluji, další meta za námi :hug: :kytka: No já chtě nechtě taky občas čtu a pak jsem z toho rozhozena, ale rikam si, ze proste nic, kluci se narodí 36+5 kazdej 2890 a 2850 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (no toleruju jim malou rezervu kdyžtak) :mrgreen: :mrgreen: Proste všechny budeme mít vše dobrý. :dance: :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
24.7.21 09:31

@Ginger77 🤣 nikdy neříkej nikdy :jazyk: nee sranda. Třeba tam ještě jedna pipka vykoukne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.7.21 12:16

@Dortik2 ahojky. Mně to také moc mrzí, že se ani jedna z dutinek nechytla. :,( Také jsem si tím prošla a přeji hodně sil, ať ti čekání na další snažení rychle utíká. :hug: a dej pak klidně vědět, až se u vás zadaří, rády o tobě uslyšíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.7.21 12:28

@Ginger77 tobě také gratuluji k velmi úspěšnému screeningu. :potlesk: ale s tou holčičkou si to ještě rozmysli, do vnoučat je daleko… :lol:

Jinak jsem zvědavá, jak to dopadne za týden u nás, ale tak nějak si myslím, že tam taky budu mít dva kluky. :lol:

@Aneeyj holčičky jsou super. :palec: a já pročítám diskuzi Dvojčátek 2020 (jsem zhruba v polovině) a ač to nejsou jednoduchá těhotenství, tak to vypadá dobře. Tak se nedívej na ten jeden špatný případ a podívej se okolo na všechny ty dobré. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
24.7.21 13:33

@Ginger77 :lol: dekujeme, přítel bude mít doma 3 žensky no :lol: :srdce:

@Elleaa Mas to super naplánované :lol: vemu si asi příklad! :lol:
Přesně člověk chtě nechte sem tam něco přečte a pak mu to srotuje ale jak říkám doufám, cítím a věřím ze to bude vše v pořádku :srdce:

@Ellimere ano je také pravdou ze více se ženy potřebuji vypovídat ze špatného než na internetu jásat nad tím dobrým. Takže teď už jen počkat 3-4 týdny na 2 screening :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.21 17:56

Holky ja Vas uklidnim, jsem 32+3 tt, cekame parecek a odhad ve 32+0 byl Acko 2,3 kg a Becko 2,2 kg.

• Citovat
  • Upravit
203
25.7.21 11:29

No holky já si myslím, že z toho utz to poznáme i my jako amatéři 😂 😂 jako ty pinďouři nejdou přehlídnout ne??? 😂 😂 Je to focené jakoby zespoda, ale jak říkám, myslím si, že z tohohle buchta už nebude 😂 😂 💙 💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí