Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dortik2 ahooj, to mě moc mrzí, ze ani jedna
a nemůže se ještě objevit aspoň u jedné? ![]()
Kdyžtak proste lepší tak, než aby byly postižené nebo to nevyšlo později.
Ani se nenadejes a budeš tehotna znovu a v pořádku
Taky jsem si tím prošla. ![]()
@Elleaa nejspíš ne, ovulace posunutá nebyla, tím jsem si jistá, teď je to skoro 7 týdnů od ovu a 9 týdnů od MS. Takže už by tam něco být mělo. Doktorka říkala, že ještě počkat můžeme, ale že to dobře nevidí. Raději to pak zkusíme znovu.
@Dortik2 Jasný to chapu, kdyby jich zase pak bylo víc, tak se zastav, pořad nás stihnes.
![]()
@Dortik2 Ahojky tak to mě moc mrzi a přeji aby se to příště povedlo
asi to tak mělo být a určitě to příště vyjde ![]()
A holky jinak, dneska jsme tedy zjistili ze čekáme dvě holčičky
přítel byl teda hotovy ale šťastný a plakal snad víc než já
tak teď už jen aby vše bylo naprosto v pořádku.
Trosku se bojím druhého screeningu aby vše bylo ok. Někde jsem četla něco, ze slečna zjsitila až na druhem scr. ze je něco špatně a od té doby jsem nervózní. Ze ja blba něco četla
ale snad uvnitř “citim a vím” ze to bude ok ![]()
@Elleaa děkujiiii ❤️️ neneneee já už tímto končím 🙏 😂 😂 já už si počkám jednou na vnoučata a třeba se holčičky dočkám takto 😂 😂
@Aneeyj jeee super, tak alespoň někdo má dvě buchty 😂 😂 ❤️️ gratuluji ☺️️ vše bude určitě v pořádku ❤️️
@Aneeyj supeeer, moc gratuluji, další meta za námi
No já chtě nechtě taky občas čtu a pak jsem z toho rozhozena, ale rikam si, ze proste nic, kluci se narodí 36+5 kazdej 2890 a 2850
(no toleruju jim malou rezervu kdyžtak)
Proste všechny budeme mít vše dobrý.
![]()
@Ginger77 🤣 nikdy neříkej nikdy
nee sranda. Třeba tam ještě jedna pipka vykoukne
![]()
@Dortik2 ahojky. Mně to také moc mrzí, že se ani jedna z dutinek nechytla.
Také jsem si tím prošla a přeji hodně sil, ať ti čekání na další snažení rychle utíká.
a dej pak klidně vědět, až se u vás zadaří, rády o tobě uslyšíme. ![]()
@Ginger77 tobě také gratuluji k velmi úspěšnému screeningu.
ale s tou holčičkou si to ještě rozmysli, do vnoučat je daleko… ![]()
Jinak jsem zvědavá, jak to dopadne za týden u nás, ale tak nějak si myslím, že tam taky budu mít dva kluky. ![]()
@Aneeyj holčičky jsou super.
a já pročítám diskuzi Dvojčátek 2020 (jsem zhruba v polovině) a ač to nejsou jednoduchá těhotenství, tak to vypadá dobře. Tak se nedívej na ten jeden špatný případ a podívej se okolo na všechny ty dobré. ![]()
@Ginger77
dekujeme, přítel bude mít doma 3 žensky no
![]()
@Elleaa Mas to super naplánované
vemu si asi příklad! ![]()
Přesně člověk chtě nechte sem tam něco přečte a pak mu to srotuje ale jak říkám doufám, cítím a věřím ze to bude vše v pořádku ![]()
@Ellimere ano je také pravdou ze více se ženy potřebuji vypovídat ze špatného než na internetu jásat nad tím dobrým. Takže teď už jen počkat 3-4 týdny na 2 screening ![]()
Holky ja Vas uklidnim, jsem 32+3 tt, cekame parecek a odhad ve 32+0 byl Acko 2,3 kg a Becko 2,2 kg.
No holky já si myslím, že z toho utz to poznáme i my jako amatéři 😂 😂 jako ty pinďouři nejdou přehlídnout ne??? 😂 😂 Je to focené jakoby zespoda, ale jak říkám, myslím si, že z tohohle buchta už nebude 😂 😂 💙 💙