Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dortik2 Ahoj, jak ty, rozhodla ses jít zítra někam na tu kontrolu, nebo si počkáš až do příštího týdne?
@Ellimere Ahoj
nejspíš tam zajdu, jedeme na PCR test a gynekologická ambulance je hned vedle.. tak mi to asi nedá
doufám, že nebudou mít problém na to kouknout
update: po dvou hodinách čekání v ambulanci, kdy stihli vyřešit dvě pacientky, jsem to vzdala, takže jdu až za týden ke své gynekoložce
Příspěvek upraven 16.07.21 v 13:28
@Elleaa jooo tak to je super ☺️️ tak snad budu mít také dobré výsledky 🙏
Jinak na kočárky jsem zatím ještě nekoukala, řekla jsem si, že s tímhle ještě chvilku počkám 😁 my máme byt 3+1 a přijde mi, že se sem jednou taky nevejdeme a začínáme uvažovat o baráku do budoucna noo 😁
@Ellimere děkuji ☺️️ jee tak to máme dost podobný ☺️️ já jsem dle ms 11+3 tt, podle utz ještě nevím, to se dozvím na screeningu příští týden ve čtvrtek 😁
Jinak mám dvojčata bi-bi 😁 posílám foto z utz, ale to jsem byla ještě 9+3tt ❤️️
@Ellimere moc dekuju, no on prý ten doktor byva neomylnej, tak uvidíme. Ale já měla tak nějak kluky vymodleny
Jinak za těch 14dni další utz. Poradnu ještě nemam a nikdo mi nic neříkal
Se na to optám. ![]()
@Ginger77 jee krasni bobinci, tak jen tak dal
Je super jak tam mají dost místa ještě. Ja se úplně lekla, jak je tam mám nalepeny na sobě
A kor když natáhnou ty nozky.
Ale to je tím, ze jsem dal od tebe no. Taky te to čeká. ![]()
No baracek by byl ideální, jen si netroufnu teď stěhovat někam mimo Brno, skrz pomoc s dvojkama, moje mati auto nema a tchyne je lina někam jezdit.
Takže raději pretrpim třeba rok, dva v malým bytě než na samotě u lesa. I když je to můj sen, baracek u lesa
![]()
@Ginger77 máš krásnou fotku, na takové by se to krásně ukazovalo rodině… a vůbec, už jste to rodině říkali? My čekáme ještě až po screeningu, ale to se zase povlečene, ještě 14 dní… ![]()
@Elleaa Mně to také doktor v minulém těhotenství dokázal říct na 80 % už při tom prvním screeningu a měl pravdu. Ale jestli si přeješ kluky, tak je super, že ti to vyšlo.
Já mám mít 30.7. screening a poradnu už mám také domluvenou na 3.8., což bych měla být 13+3. Ale jinde to můžou mít jinak. ![]()
My jsme dřív byli v bytě 2+kk a ten začátek s mimčem se tam v pohodě dal, i když tam bylo málo místa. Ale jakmile začala dcera chodit a dostala motorku a kočárek (a spoustu dalších věcí
), tak jsem byla ráda, že jsme měli možnost se přestěhovat do většího.
a to jsem měla kočár v kočárkárně a ne doma.
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Čekám taky dvojčata, a nejdřív to byl teda šok, ale už jsem se s tím nějak srovnala 😄 Teď končím 12tt, tak vybírám porodnici, jsem z Prahy😊
@Ellimere Joo, my jsme s chlapem takový akcnaci, navíc ja sama od mala jsem byla víc takovej kluk, takže i teď preferuju víc sporty akcnejsi, než holcici.🤣 Tak se nám kluci hodi do party. No my hledáme větší, snad najdeme. Začátek neřeším, to se nějak dá, máme aspoň velkou terasu, tak kdyžtak udělá chlap nejakej přístřešek na kočár a bude tam no.🤣 🤷♀️ Do toho prvního screeningu se to hrozne vlece, ale myslim, ze se to potom stejně povlece vždycky kontrolu od kontroly. ![]()
@Michaela 122 Ahoooj a vítej mezi námi, čím víc, tím lip.
To je vás tu už z Prahy víc, tak se třeba pak potkáte v porodnici.
Je fajn, ze jsme všechny kousek od sebe, tak to můžeme prožívat spolu.
![]()
@Michaela 122 vítejte do party šokovaných…
Já 12 týden teprve začínám. Už máš za sebou screening? A čekáš první (dvě)? ![]()
@Elleaa tak to jo, když jste tací akčňáci, tak budete mít prima parťáky. ![]()
Jsem zvědavá, jestli se to bude víc táhnout teď na začátku, nebo pak ten poslední měsíc-dva před porodem, až si budeme přát, aby už byly venku.
mimochodem, co ten Angelsounds, rozhodla ses ho sehnat?
@Ellimere ještě nee, tím, ze jdu teď na kontroly hodně brzy po sobě, tak na to nemyslím. Ale určitě ho poridim, je mi jasný, ze ho budu chtít až budu cítit pohyby. Protože jak se znám, tak vím, ze budou někdy prcci lenivejsi a já budu na prášky, ze se něco stalo.
Koukala jsem na bazary je jich hodně k sehnání. A prinejhorsim koupím nový, kdybych nesehnala.😊
@Ellimere Screening už mám za sebou, zatím to vypadá dobře
Budou to první a myslím, že mi to bude stačit
Jsou bi-bi. Kdy jdeš ty? ![]()
@Michaela 122 tak to gratuluji, dobrých zpráv není nikdy dost.
a už vám tipli i pohlaví? Já byla včera na odběru krve a ultrazvuk mám až 30.7.
jinak já už doma mám dceru a jsem ráda, že dvojčata přišla až teď, vždy jsme s partnerem uvažovali, jestli 2 nebo 3 děti a takhle máme vyřešeno…
ale mít dvojcata jako první, tak tak asi končíme. ![]()
@Michaela 122 píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Čekám taky dvojčata, a nejdřív to byl teda šok, ale už jsem se s tím nějak srovnala 😄 Teď končím 12tt, tak vybírám porodnici, jsem z Prahy😊
Zalezi, jaka dvojcata cekas, podle toho jsem se rozhodovala ja. Jsem ted ve 32tt a registrovana jsem na Bulovku, kde jsem uz dvakrat rodila. Cekam dvojvajecna, tedy gemini bi-bi.
@Elleaa jojoo zatím tam mají dost místečka 😁 no my zatím taky zůstaneme v bytě, ten první rok určitě a pak se uvidí, no chudáci sousedi, ještě nevědí, co je čeká 😁 😁
@Ellimere ano my už jsme to rodině oznámili, oni už tak nějak věděli, že se chceme začít snažit o sourozence 😁 a tohle byl pro mě takový šok, že bych to asi nevydržela do prvního screeningu 😁 já bych si přála, abych měla v bříšku holčičku a chlapečka, když už jednoho chlapečka doma mám, abych měla alespoň jednu buchtu v rodině 😁 😁 no jestli tam jsou kluci, tak čtyři chlapi v domácnosti, to bude blazinec teda 🙏 😁 ale hlavně ať jsou zdravý, to je teď nejdůležitější 🙏
Ahojky, po nějaké pauze se také ozývám. S autem řešíme úplně stejný problém jako vy
máme psa, je všude s námi takže to také musíme nějak řešit. Byt sice máme 3+1 ale ani vstupní vchodové dveře a výtah není dostatečný na průchod s kočárem ![]()
Odmkla byla jelikož jsme sháněli baracek, a byla to teda hoňka. Sehnat něco, je teda poradny zahul a každý chtěl preplacet. Už jsem myslela ze to vzdame!
Ale nakonec se zařadilo a pořad jsme v Praze, takže jsem spokojena.
Já jdu v úterý na zjištění pohlaví
tak jsem strašně zvědavá čekáme bi-bi takže se modlím za parecek
ale samozřejmě mi to je jedno. Tak vám pak napíši jak jsme dopadli, je to pokus číslo 2. Protože poprvé se proste nechtěli přetočit. Doufám ze to nebude tak jak jsme se tu už bavili, ze budu mít překvapeni na sále ![]()
Jooo a nevíte někdo jak je na tom slečna s trojkama? Byla jsem zvědavá ale nenašla jsem od ni už žádnou zprávu, snad je vše v pořádku
![]()
@Aneeyj Ahoj, pokud myslíš mě, tak jsem objednaná až na 23. července, tak doufám, že bude vše v pořádku, ať už tam budou tři, dvě nebo jedno
určitě dám pak vědět.