Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3639
5.6.07 19:37

**DENISO OBROVSKA GRATULACE I OD NAS A AT VAM BROUCCI DELAJI JEN SAMOU RADOST, TO JE BAJECNE ZE UZ JSTE DOMA!!! GRATULUJEME

SABRI, SOFIE A JIM**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
5.6.07 19:38

Já se přidávám ke gratulaci a doufám, že dopadnu podobně:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
5.6.07 20:10

Přidávám se ke gratulantům!!! A vybrali jste krásná jména :wink: :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
5.6.07 20:26

Denisko, mooooc gratuluji k Zuzance a Honzíkovi, to je super! 

My jsme si to všichni tady mysleli, když ses tak dlouho neozývala … Nakonec jste to měli docela dramatický, teda ale se šťastným koncem, a to je důležitý! Závidím to bezproblémové rozkojení, z toho mám trochu obavy … A ten císař asi nebude žádná sranda, no, ale nějak to zvládnem, musíme být statečný jako Ty :lol: :lol: :lol: A ani si vás tam nenechali nijak dlouho, vid. Tak užívejte domácí „pohodu“, určitě písni první zážitky a zkušenosti, jestli čas dovolí, nám co Tě budem následovat se to bude hodit, vid Pepen Ty jsi teď myslím na řadě :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.6.07 21:52

Denisko, take se pripojuji k gratulacim!!!!! 

To je dobre, ze vsechno je v poradku a deti jsou sikulkove.

At budete vsichni zdravi a v pohode.

Informuj nas, jak to jde, az bude chvilka.

Alina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
6.6.07 07:22

** DENISKO, připojuji se k řadě gratulantů!!!
HODNĚ ZDRAVÍČKA!!!!!!!!!!! VÁM VŠEM!!!!!!!!!!!!
 **

Jinak naše děti jsou o dva dny. Kubík 18.1. a Anetka s Matýskem 16.1. :lol:

Krásný den vám všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.6.07 08:00

Také se připojuji s přáním všeho nejlepšího,určitě jsi šťastná,že už to máš za sebou a svoje zlatíčka bezpečně v náručí,viď??? 

A ten porod musela být fakt rychlovka,no,uvidíme,co čeká na nás ostatní,teď Pepen,a pak Ivuška… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.6.07 10:10

DENISKO , TAKÉ PŘEJI TOBĚ I MRŇOUSKŮM VŠECHNO NEJ NEJ NEJ!!!!! Ať vám dělají pořád velkou radost!!!!! Máte krásné míry a je super, že jsou to takový šikulkové!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
6.6.07 11:05

I my vítáme Zuzanku a Honzíka a přejeme vám všem jen to nejlepší. Ať vám dětičky přinesou jen samou radost a šťestí

My jdeme zítra na ultrazvuk, už se moc těším, až se dozvím zase nějaké novinky o našich „Kryšpíncích“. Jinak mě se v noci spí docela dobře. Miminka jsou moc hodná a jak zalehnu, tak hned chrupkají se mnou až do rána. Jen když se převaluju z boku na bok, tak si tam dělají trochu místečka, ale hned je zase klid. Jediné co mě v noci hodně trápí jsou křeče v tříslech a kyčlích. Někdy docela děs :( A přes den nemůžu skoro vůbec chodit. Doma je to v pohodě, ale nějaká procházka nehrozí :( Prý je to tím, jak už jsou miminka těžká a kosti se rozestupují a připravuje se to všechno k porodu. No, musíme ještě vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
6.6.07 23:10

Deniso,
za mně a holky… MAXIMÁLNÍ GRATULACE !!!!! úžasný… uronila jsem slzičku, když jsem to četla…
Jste šikulkové!!! Hodně hodně nervů a zdravíčka dětem!!

Renča

• Citovat
  • Upravit
oren
6.6.07 23:18

Holky těhulky!!

přeju moc síly k porodům a moc vám přeji, aby jste měli mimíska u sebe… je to neskutečný zážitek na celý život.
Hlavně ať jde všechno hladce a jste všechny zdravé… včetně maličkých. S prvních problémků si nedělejte hlavu… všechno se dá vyřešit a vyléčit.

pro maminy
u nás je všechno OK. Naplno si to užívám… někdy je to na oběšení, ale jinak… naprostá nádhera a dar od boha… za ty dvě!!
Naše holky mají 6,2 Kg… gram rozdíl.
Máme za sebou první očk. Hexa… s problémy… ale jinak super!!
Holky se vyvíjejí naprosto jak zdravá mimi… maličko spožděné,… ale pro mě báječené!
Smějí, se… točí se se zad na bříško, sumlají hračky… žvatlají…
Neuvěřitelně si začaly povídat… povídají mě, hračkám, stromům!!
Je to úžasné a naštěstí převládá maximálně to dobré od nervíků, které občas jsou… ale to k tomu prostě patří! škoda, že sem neumím vložit fotky… něco bych poslala… ty naše malé „mišelínky“

Mějte se krásně… snad zase nakouknu :-)
Renča

• Citovat
  • Upravit
325
6.6.07 23:57

Ahoj holky
http://emimino.cz/…P6010115.jpg

posílám fotku Anetky s první sukýnkou a jak jsme prostě spokojení :-)

http://emimino.cz/…m%20fajn.jpg

Na neurologii jsme dopadli dobře a příští týden jdeme do poradny na 5ti měsíční prohlídku a očkování.

Přeji krásný večer a pěkné dny plné sluníčka.
Těhulky, užívejte bříška a opatrujte se.
Všem miminkům hodně zdravíčka -náš Kubík teď marodí, tak vím, proč to říkám
 PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
7.6.07 11:08

ahoj oren , je fajn že jste úplně v pohodě, jde vidět, že jste všichni spokojení, utíká to ale viď jak voda, když si vzpomenu, že minulej rok jsem ležela v nemocnici, tak teď se to nedá srovnat… kluci jsou taky pěkní raubíři už, ale to musí být, aspoň víme že je máme :D
Kuželko : prckové jsou ¨nádherný a jak rostou, fakt když člověk vidí ty fotečky, jak ty dětičky rostou, tak teprve vidím, jak ten čas letí a moc jim to tam sluší :! a je dobře, že neurologie dopadla super, tak to jsem zvědavá, jak budete velcí na 5měsíční kontrole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
7.6.07 14:47

Ahoj holky, tak dnešní kontrola nam dopadla vcelku dobře. „Kryšpínci“ jsou váhově nastejno. Mají cca 1800g, bohužel jsou obě mimi koncem pánevním, takže to vypadá na císaře :( Šance na přetočení je prý již minimální. Co se dá dělat. Třeba se jim to ještě podaří a budeme rodit přirozeně :)

Kuželko , dětičky máš nádherné a jak je vidět, jsou to pěkní smíškové. To je fajn, že vám neurologie dopadla dobře. Je o jednu starost míň.

Ještě jsem se chtěla zeptat maminek co už rodily a rodily císařem, zda rodily ve spinálu nebo v celkové narkóze. Na zádech se mi dělá dost zle, mám problém vydržet ultrazvuk a vůbec si nedovedu představit, jak bych vydržela spinál. Abych jim tam nekolabovala. Díky za odpověď.

Mějte se všichni krásně a užívejte sluníčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
7.6.07 21:39

Markýtko porod jsem si taky nějak plánovala… dokonce i porodnici. Jenže všechno bylo nakonec jinak než jsem plánovala a skoro úplně obráceně než jsem to chtěla.
Nějak to dopadne, uvidíš… neplánuj… drž se co nejdéle… aby byly míma velká a zdravá. Porod půjde… hlavně abyste byly v pořádku.

ale císař .. to je asi jedno v jakém stavu uspání. Po operaci je to hrůza… bolí to a kojení se zpožďuje. … trošku mně to bolívá i dnes… hlavně když člověk tahá 2× ty těžké drobečky!
Celý rok mi pak zakázali cvičit… jako více. Žádné kolo, námaha… a žádná posilovna.

..... no hlavně že jsou děti venku a jsou v pořádku… to je to nejdůležitější

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová