Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2817
1.4.08 22:20

Jen reaguju na Alinu , žádnou clonu nemáme, ještě jsme za velkého sluníčka nejeli,tak mě to ani nenapadlo. Ta černá sítka dostatečně necloní? Pak dej vědět, co jsi vykoumala, ty jsi taková šikulka ;-)
A my jíme taky v lehátkách. Židličky nám překáží v kuchyni,zatím naštosované na sobě,čas od času se naštvu a že je budem používat na krmení a pak zjistím,že jsou v tom holky ještě dosti nestabilní a vše je více zapatlané a špatně se jim v nich pije-jak z flašky tak z hrnku,tak přesedláme do lehátek nazpátek :-D Tam mě zase štve že musí už být připoutané,tudíž jsou kšíry věčně jak prase,jakož i samotné lehátko,takže ho musím furt prát :-( No nic jdu spát,ikdyž se mi ještě nechce,nejsem ještě posunutá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
2.4.08 15:17

Ahoj holky,
hlásím, že jsme všichni nemocní. Minulý čtvrtek jsme byli na kontrole v 10 měsících a Viky asi odtud něco chytla, protože jsme byli v pátek večer na pohotovosti na píchání ouška, v sobotu opět na pohotovosti na obrovský zánět spojivek, v pondělí jsme byli u dětské, ta jí dala aATB, protože měla už i čepy v krku a taky je dostala Zuzka podle vysokého CRp, a večer jsem ATB na:,–(ila i Honzíkovi. Já jela ještě v pondělí večer na pohotovost a mám taky penicilín a manža si byl pro ATB dneska. :?
Je to docela mazec, ale mě už to naštěstí zabralo. Viky brali výtěry z krku a objevili tam streptokoka, ale ne spálového, ale toho, co je v porodních cestách. Tak si myslím, že to máme od dr. protože tam s náma na KO bylo týdenní mimčo a to mělo zrovna vysoké CRP a tak ho hnali na JIP.
Takže jsme nádherné počasí proleželi doma. Doufám, že už brzy bude zpět, protože už potřebujeme všichni ven a užít si jara. Doma je to k zbláznění začínáme mít ponorku.

Jinak jsme měli v 10 měsícíh váhy Zuzka 7.94 a Honzík 8,6 kg, takže nic moc a to si pořád myslím, jak jedí.
Taky už je kojím jenom ráno kolem té 5 - 6 hod, ale dneska jsem ani neměla co, protže moje tělo nemělo z čeho tvořit jak jsem se potila a nic moc nejedla. Vypadám jak z koncentráku, až jsem se sama sebe lekla v zrcadle. Doufám, že trošku naberu, protže si připadám i v obličeji taková ztrhaná a unavená. :?

JHonzík se nám naučil padat ze stoje, takže už je to takové jistější, ale stejně za ním pořád musíme stát. Botičky ani bačkůrky mu zatím dávat nemám až na ven. Zatím jezdíme ve fusaku, tak jsem ještě žádné nesháněla.
Ivuško máte nádherný botky, to už jsou opravdický? A taky nádherné čepičky, sehnalas je někde v Brodě?
Zuzanka se nám začala sama posazovat a když si sedne, tak si hrozně dlouho vyhraje sama, tak jsem ráda, protže pořád stopuju Honzíka, protože nevím kdy a hlavně o co se mi postaví.

Ivuško taky jíme v Ikea židličkách a i když mi přišlo, že v nich malí nesedí dost jistě, tak se dá dokoupit taková nafukovací podložka do židličky, která ten okolní prostor hezky vyplní a oni jsou jištěný a hezky stabilní. My je máme i teď, protže já mám strach, že bez toho tam mají dost prostoru a mohli by vypadnout.

Golfky ještě žádné nemáme, budu muset vlítnout na internet a něco objednat. Zároveň k nim si ojednám takové sluneční clony (jedna asi 700,– které se dají na stříšku a tu stříšku jakoby prodlouží a dětem nesvítí do obličeje. Viky na sluníčko strašně trpěla a tak jsme pořád jezdili ve velkém kočáře, který se dal přehazovat rukojetí.
Honzíkovi to taky vadí, a Zuzce zase vůbec. Tu clonu jsem už někde na kočárku viděla a je to fakt dobrá věc. Četla jsem o tom na dvojčatech v sekci kočárků a jsou tam i nějaké i odkazy, kde se dají objednat. Ale jestli půjdou Ali i na Croozra, to netuším. Ten je přece jenom konstrukčně odlišnej od golfek. Leda tam zkusit napsat dotaz.

Oren, Kuželko, Vaše děti jsou úžasný. Už jsou to vážně děti se vším všudy a žádná mimča, co?
To je šílený, jak ten čas letí. Nám už bude taky za necelé dva měsíce rok… :D

Pa Nissa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.4.08 17:33

Ahoj holčinky,tak se taky po nějaké době hlásím,u nás nic moc nového,jen Filda předběhl Domču se zoubkem,Dominik je měl první,dva dole,a Filda hned asi 10 dní po něm taky rovnou dva,a teď nahoře má zase Filda,a Domča zatím nic,naštěstí musím zaťukat,o těch zubech nevím,že rostou.Dneska jsme byli v poradně,tak má Domík 9900g a Filípek 9600g,už se jim to kynutí zastavilo,ale stejně jsou to cvalíci,ale jsou i velcí,mají 74 cm oba.Těšila jsem se,že konečně bude i Filípek očkovaný(ještě nebyl),ale protože jak byli marod,tak měli oba zhoršené jaterky,tak Dominiček už je má ok,ale Filípek ještě ne,a proto ho zase neočkovala,já nevím,jestli ho do roku vůbec oočkuje :o ,ale říkala,že to nevadí,že ještě není,tak snad ví,o čem mluví.Taky jsme byli minulý týden v Ústí na KO na neurologii a na utz srdíčka s Filípkem,na neurologii nás pochválila,a srdíčko,pořád stejné,má tam dírku 3-3,5 mm a zbytnělou chlopeň,prý to bývá u cukrovkových mamin,ale já jí neměla,no,snad se to srovná.
Koukala jsem na všechny vaše fotečky,máte krásné dětičky,Oren,Ivuško,Alino,samé krásné panenky,no,taky sem přihodím jednu mých chlapů,ať víte,jak rtosteme.
Nisso s tou nemocí,nezávidím,já si užila prakticky celý únor a půlku března,a byla to hrůza,kterou už doufám nezažiju,a to byly nemocní jenom malí,já ne,to by teprve byl mazec.Tak držím palečky,ať se dáte celá rodinka brzo do kupy.A chtěla jsem se tě zptat,jak píšeš o té nafukovací podložce do židličky,my je tedy zatím ještě nepotřebujeme,krmíme v sedačkách,a jak píše Ivuška,jsou pořád celý zaprasený :evil: ,no,s tím nic nenadělám,ale hledala jsem ty podložky na netu,a našla jsem jen nějaké asi za 700kč jednu,jsou to ty,co máte?? Protože dát zase ještě 1400korun za podložky se mi fakt nechce,to je jasný,to holt s těmi sedačkami budeme muset vydržet ještě hoodně dlouho.
Oren ,váš pejsek je krásný,taky jsem hrozně chtěla ridgebacka,líbí se mi ten pruh kůže na zádech,ale nakonec mě manžel ukecal,a máme jiného ale taky velkého hafana,ale pořád si tajně říkám,že snad někdy jednou… :wink:
No,už mám smečku zase vzhůru,zvykli si dávat ještě 20 před koupáním,jsou pak na zabití,když nejdou,tak se jim jdu věnovat,než se rozkňučí,tak se mějte zatím krásně a pak ještě hodím tu fotečku,pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.4.08 17:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.4.08 08:56

Ahoj,

Miso , to teda koukam, jak kluky posazujes ve vane 8O To moje holky jeste ani nezkousi sedet, nepritahuji se, a mame prisny zakaz od rehabky je posazovat ci stavit na nozicky. Jinak jsme snad skoncily se cvicenim. Konecne!!! Sice rekl, ze udelame pauzu na 2-3 tydny a uvidime, zda vyvoj se nezastavi (ted pry vypada Karin dobre, ale na 6 mesicu (nas gestcni vek), ne na 7,5 co ma doopravdy). Ale ja uz tvrde verim, ze se vracet k Vojtovce nebudeme!
Jinak holky uz se nejakym zpusobem premistuji, trochu se plazi, dokonce uz zkousej kolinka, a prevaluji se ze zad na brisko a naopakz toho briska ne moc vasto, a porad mi to pripada, jako nahoda, ze to nechtely udelat). Takze uz to nejsou stabilni miminka. A jak mame ohradku po vzoru Ivusky :-) , bez te jedne strany, tak uz premyslim, ze ji budu muset zavrit. Bude to sice min pohodlne, nebudu moct se s nima hrat v ohradce, ale aspon nebudu behat z kuchyne kazdych 2 minuty, ze uz nekdo breci, protoze se bouchl hlavou o podlahu (ktera je az asi 2 m od ohradky, za kobercem).
Ivusko , u toho Croozera mne prijde, ze ta clona moc nestini, spis vubec, kdyz je slunce vysoko a opravdu prazi. Clonu budeme muset koupit, uz si nepamatuji, ale zda se mi, ze stala kolem 1000 Kc, coz mi prijde dost za takovou drobnost, ale co se da delat. Starsi se sehnat asi neda, pochybuji.
Oren , a co tak popremyslet o starsim Croozeru, da se poridit i kolem 6-7tis, mozna i jeste levnejc. Pak byste ho zas prodali, takze ta investice do baraku by nesla nikam jinam, jen by se na rok odlozila :-)
Holky, co mate baracky a zahrady, jake mate houpacky ci jine veci pro deti na zrani na zahrade? Kde se to shani, da se sehnat i z druhe ruky? Na MMB jsem toho moc nenasla, nebo nevim, jak to shanet, jak se ty veci muzou vselijak jmenovat (napada me jenom slovo piskoviste ci houpacka, ale to tam hazi houpacky na doma a kbelicky do piskoviste a tak).
Ivusko , prohlidla jsem vase fotecky a jsou moc pekne. Zkusim se take prestehovat na rajce. Jste frajersky oblecene, a boticky fakt mate pekne. To my nemame zadne :-( A to uz troje capacek z MMB tady mam, a vsechny nam padaji, musim poridit neco poradneho. Golfky take shanim, ale jsou dost poptavane, tak uz se cena za starsi se vysplhala na 5,5 tis. Mne to prijde nesmyslne, kdyz noive stoji 6,8 tis. Kdysi Misa psala, ze se nedaji sehnat ty 50/50 nove, je to porad pravda nebo uz se daji? Jeste jsem to moc nezjistovala, tak jestli nekdo vite, usetrite mne cas :-)
A jeste kdyz koukam na tu porci kasi 8O To ja porad do nich to jidlo musim cpat silou, kase delam tak z 60 ml MM pro jednu, nekdy i to plivou potvory mali.
Jeste dotaz , zda nekdo tady koji deti starsi pul roku najednou? Ja uz to moc nezvladam, strasne se krouti a utikaji mi z polstare.
Od kdy jste detem davaly jogurty?
Budu zjistovat najake srazy dvojcat, take bych rada nekdy na nejaky jela. Nebo nechcete organizovat nejaky svuj, aspon mini-sraz? :-) HB od HK neni moc daleko :wink: , a Jikev take ne :wink: To to hezke pocasi ve mne probouzi hut neco zajimaveho podnikat. To tech pul roku doma s mrnatama mne fakt malem psychicky znicil, nikdy jsem nebyla typ, co sedi doma, doma jsme spis jen spali, i to ne vzdy :-)
Tak pa. Holky jsou vyjimecne hodne, tak jdu jeste chvili zavislacit a utracet na MMB. Doted nas ty holky skoro nic nestaly (nejlevnejsi pliny, MM, starsi oblecky), tak ted si to vynahradim, chci mim fesandy a modelky kdyz se odhalime ze zavinovacek a prestehujeme se do sportaku. :-)

A.

Tak pa.
P.S. Jeste jak jsme slavne :-)

http://dominky.album.cz/…70d5bcce.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
3.4.08 09:08

Ali, Denisko , botičky jsou jak jinak než z MMB, ale jako nové, od G-mini. A jsou to taky capáčky, dávám je jen na parádu do kočáru.
Vlastně kupuju všechno na MMB kromě punčošek a bodýček Schiesser…

Denisko , ty jo já bych se asi složila, všechna čest že takhle zvládáš nemoc celé rodinky, sama nemocná. Mně stačila jedna zvracející prdelka :-( Ať jste hodně brzy zase fit!!!! A čepky máme z MMB :-) Ale jsou nové,kolem 100 jedna,pošlu odkaz kdybys chtěla,mají různé…

Ali golfky-PP Aria Twin, opravdu už nové nedělají 50/50,ale jen 60/40,ale údajně má být ta menší sedačka stejně velká jako ta u toho starého 50/50. Nevím, kolik měří sedačka u nového, můžu změřit starý … Je fakt,že když někdo prodává použité tak jsou hned pryč.
A SUPER FOTOMONTÁŽ, SEKNE VÁM TO TAM!

Tak už musím jít pro děti do postýlek,nějak moc tam hejkají :-) papa opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
3.4.08 13:49

ahoj holky,

snazim se vas docitat, ale na napsani uz vetsinou nezbyde cas,

vsechny vas moc zdravim a marudci dejte se do kupy, je to silene, kdyz jsou deti marod…

tak u nas uz se i Jim trochu pochlapil, chodi za rucicku, ale jinak nechce, ale chce porad delat tapy tapy, jako holky kdybyste meli nekdo depky z vyvoje,tak jsi vzpomente na naseho Jima, kone pasl na 7 mesicich, lezt po kolinkach zacal 22.12.2007, takze kliiiiiiiiiid oni to opravdu dozenou!!!

Sofie ta uz beha 2 mesice, tak uz by toho brachu mohla nejak motivovat ne? ale to ne, radsi sedi na kocarku a cpe se susenkou :lol:

fotky mate vsechny nadherne, taky musim neco prihodit

no Alino, tahle slavne!!! kde to je?
ja jsem taky pro srazik!!!! Oren proc jsi nedorazila do klubu?
my jsme taky vicemene mobilni, takze muzeme taky nekam dorazit, jen uz se vice pohybujeme, takze potrebujeme oploceni hi hi hi, jako na volno do kavarny na kaficko uz to dlouho neni, ale Oren vi vid?

jinak obe deti jsou sikulky a je s nima sranda, Sofie se porad svlika, takze rano prijdu a ona si sunda spaci pytel, pyzamko i plinku…vcera manzel povida, tak vy zase uvidite anicku s maruskou(kamosky dvojcatka) a Sofie : dobýýýýýýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.4.08 14:38

Ahoj holky,tak se zase hlásím,dneska jsem měla pobíhání po úřadech,je to děs,radši si to plánjuju všechno najednou,abych do města moc nemusela,ale dneska už nebylo zbytí..
Alino ,já je taky neposazuju,jen na to koupání,ale víš,co je zajímavé?? Minulý čtvrtek jsme byli na neurologii na KO,a ta dr nsi Filípka sama po:,–(ila,a strkala mu ze strany do ramínek,jak drží stabilitu,a on si vždycky dal pacinku na tu stranu,kam padal,takže to balancoval,a ona říkala,že je šikovný,as že to s ním mám takhle zkoušet,to je,co,co doktor,to jiný názor,ale myslím,že jim nic neuteče,sedí opravdu minimálně přes den.K tomu kočárku,u nás v TP je jedna mamina,co mám od ní spidera,a minulý týden mi volala a nabízela mi arii tu 50/50,jestli chceš tak jí písnu,jestli ho ještě má a za kolik,ale myslím,že je moc slušná,a nenatáhla by tě.
K těm hračkám na ven,já mám pro Filípka k svátku koupenou houpačku,je super,má hodně vysoká zádíčka,a mezi nožkama přepážku,takže ti děti nevyjedou ven,koupila jsem jí na
www.bambulka.cz
je tam nejlevnější,asi n260korun.Taky až budou větší,tak plánuju koupit takovou tu jak je pro dvě děti,sedí každý z jedné strany,ta se mi mooc líbí.Ještě jim chci kouput bazének,jukni na MMB,je jich tam kvanta a hlavně pro holčičky,pro kluky nic moc,ale co,tak ho budou mít růžový,no.Taky koupíme kolečka na písek,až budou větší a budou chodit,nějaké ty bábovky a tak.A taky toužím pro ně po klouzačce,ale jsou hroozně drahé,uvidíme,jak našetřím,chceme koupiut bazén,měli jsme ale jak byla vichřice,tak spadnul,vytekla voda,a pes rozdrbal tu plachtu z něj,takže je na výhoz.
Ivuško ,taky kupujeme botičky na MMB,taky od g-mini,jsou všechny moc krásné,teď jsem jim koupila v krámě jedny za 90,to taky šlo,chtěla jsem stejné aspoň jedny :lol:
No,už zase straší,musím běžět,zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
3.4.08 20:20

Ahoj holky, jste toho nakecaly, nevím na co dřív reagovat…fotky všechny super, krásný děti!!
Alino, taky mě zajímá, jak je to s tou vaší slávou :lol:
Nisso, kluci měli teď v 9,5 měsících 8,15 a 8,5kg, za měsíc a půl přibrali každej 18dkg, holt jsou hodně pohybliví. Já myslím, že to je akorát,ty jejich váhy. I tak se nadřu až až:)

Holky, mě překvapujete s těma botičkama, to zatím máte ale jen kvůli parádě, ne? Já teda dávám jen protiskluzový ponožky, na botky je času dost.

S nemocema všechny lituju, my jsme v pohodě a zdraví, tak snad to nezakřiknu!!
U nás Fany už zdatně obchází, Vojta se plazí, na kolínkách pohupuje, ale pořád na to ještě nepřišel.

Jo a s klukama je teď už hrozná sranda - všude spolu, všechno spolu krámujou, pod postele lezou, skvěle se doplňujou.
Jo a Fany taky pořád padá, chudák už má tu halvu tak obouchanou, neustále nějaký modřiny na čele, tváři atd. To se protě nedá uhlídat!

Hodím taky fotku:
http://foto.dama.cz/…6/286530.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
3.4.08 21:16

Ahoj Holky,

Alino, jsem pro srazík všema čtyřma. Myslím, že kdyby byla hezká sobota nebo neděle… nebo možná i jiný všední den… určitě bych se s váma ráda osobně setkala. Na posezení v kavárně to s našima holkama taky moc nevidím. Ideální by bylo místo někde v Parku… nebo letní zahrádka s nějakým parčíkem. Já holky na místě neudržím a už vůbec ne někde v kavárně…!! Docela se nám osvědčili dětské koutky, mateřská centra a nebo venkovní hřišťátka.
Pojďme se domluvit, jestli máte zájem… já se hlásím rozhodně!!
Ali teda ten Vogue … to je montáž a nebo fakt? Ty si takhle slavná jo??
Jinak k venkovní hračkám - odstrkovadla, bazének na léto, míče, hrabičky, kyblíčky, bábovky, velké kostky, nebo dřevěné skládačky, stan, domeček, pískoviště, ohrádka, sekačka na trávu v dětském provedení, různé tahací autíčka, zvířátka, jakékoliv nafukovací věci - to naše holky milují.
Jogurty - my jsme měli alergii na mléčnou bílkovinu, takže jsme začali až po roce, ale normálně se může hned…s příkrmy… ale opatrně… asi jenom BIO a nebo bílé nechucené, neslazené… já holkám mačkala ovoce do bílého aby měly vitamíny.
Sabri - jééé já zapomněla, že byla první středa… sakra to mně mrzí… holky by si to hrozně užily… protože jsou to hrozný rošťandy a tam by se pořádně vyblbly…
Botičky - ty nechodíci jsem taky kupovala na MIMIbazaru… nikdy nebyly nějak zvlášt onošené nebo zničené. Pak na chození nám rehabka doporučila výhradně nové… aby si holky nekazily klenbu po jiné nožičce a výhradně atestované - je na nich obrázek žirafy. Stojí okolo 160 Kč nové.
Už jsme z jednich bačkůrek vyrostly… tak kdyby si měla zájem. Za 150 bych ti je poslala.
Botky na chození by měly mít pevný kotník a tvarovanou podrážku na klenbičku. U holek se snažím to striktně dodržovat, protože manža trpí na plochý nohy, tak abych to holkám nějak hned od začátku hlídala.
Nisso držte se a buďte brzy zdraví… když už je to jaro!!!

Já jsem zase chytila nějakou šílenou infekci do pusy… a už týden nemám chuť a no prostě hrůza… boláky, pálení, krvácení dásní… a nějak se toho nemůžu zbavit. takže holkám nemůžuž nic ochutnávat… a dávat jim pusinky… aby to maličké ode mně nechytly.
Tak jsem si dneska naordinovala v lékárně nějaký driják… tak jdu proplachovat, abych se toho snad už konečně zbavila :-((

Napište jak s tím srazíke, ráda bych Vás poznala :-))
 R.

• Citovat
  • Upravit
1039
4.4.08 12:32

Ahoj,

¨jen rychle odpovidam jak jsme prisli ke slave :-)

Vice se dozvite na:
http://dominky.rajce.idnes.cz/-/

Kdo by mel zajem jak se stat slavnym za 5 minut, tak rada poradim, je to fakt snadne :-)
 Pa.

A.

P.S. Mohla bych pochopitelne kecat, ze jsme to fakt my na tom casaku, navic je to ruska verze Vogue, ale asi to moc neumim, ani pres net. :-) 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.4.08 13:07

Ahojky,
jdu vás jen rychle pozdravit! Raubíře jsem dala do postýlek a potřebuju (už akutně) aspoň trochu uklidit. :?

Zkoukla jsem tu nové fotečky. Všechny dětičky jsou prostě kouzelný!!!!!!

ALino - super úprava!!! Už dlouho se chci něco takovýho naučit, ale stále na to není čas. :cry: Jukla jsem na ten tvůj odkaz, všechny ty vaše fotky jsou úžasný!!!! Je tam někde návod? Písni mi, prosím, SZ! Děkuji!!!!!!!!!! :lol:

Sabri - gratuluju k Jimovým prvním krůčkům!! A vůbec nevadí, že si dal na čas. Vždyť se ještě v životě tolik nachodí a aspoň si měla o několik měsíců déle trochu klidněji. Snad ti to i trošku závidím (v dobrém!!). :oops: Naši broučkové capkají od roku, Nikča ještě dřív, teď vyloženě běhají jako čertíci. Otočím se za jedním a druhý je už někdě pryč. :roll:

Přiznám se, že se vám jdu hlavně pochlubit! :oops: Včera jsem se poprvé odhodlala jít SAMA s dětmi na procházku bez golfek!!!!! :! Dlouho jsem to odkládala.Jak už jsem tu psala dřív, bydlíme ve starý části města, kde nejsou ani pořádný chodníky, žádný přechody atd. Byla to jen kratičká prochajda (cca půl hodiny) k řece na kačenky a zpátky,ale zvládli jsme to na 1 s * !!!!!!!!! :D Broučkové šli krásně za ruce, samozřejmě neustále sbírali kamínky a dělali „buňk“ (= žbluňk) do každý louže a kanálu,ale jinak šli pěkně. Všichni se po nás otáčeli a uculovali se a já se po dlouhý době (nebo poprvý??? :roll: ) cítila jako dokonalá matka!!!!!! D :D :D

Tak papa, jdu vytírat ..... :x :x

""http://lilypie.com/pic/080404/3ld4.jpg":http://lilypie.com/…404/3ld4.jpghttp://b2.lilypie.com/71GQp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
4.4.08 13:17

joooo Helli, to jsi super matka, to si ani ve snu jeste neumim predstavit!!! hodne se s vami porovnavam, protoze mas taky parecek ,ale uz to davno nejde…vy jste o kus daaaal

jinak holky mam dotaz, budete vozit, nebo uz vozite sva dvojcatka sama na kole? a da se to vubec zvladnout???myslim tim, ze vyrazite sama a mate deti na sedackach, jedno vzadu a druhe v predu

Alino, joooo dobry, nejlepsi je obr na porade velkych zvirat a na zdi visi prdelky,

holky, tak co udelame s tim srazikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
4.4.08 13:23

Ali , já bych to též chtěla vědět ;-) Písni SZ dík. Jinak na rajčátku je lépe vid ;-)

My jsme dnes dělaly modní přehlídku, tak posílám jednu fotečku svatebního modýlku na srpen - snad to holkám ještě bude. Více v albu
http://ivuska111.rajce.idnes.cz/…MG_5063a.jpg /> No a dnes jsme po 2 měsících opět znovu v noci kojili :-( holky se nedaly ošálit dudlíkem, bud mají hlad, jak málo přes den jí po té nemoci, nebo žížu-máme furt suchý vzduch v ložnici nebo obojí :-( Zuby nikde,takže tím to nebude. Už jsem si uplne odvykla,takže jsem jak mátoha,jelikož kromě toho krmení jim furt a neustále padal dudlík a brečely ze spaní. Ch jo. Ale hlavně že už jsou zdravý. Taky už jsme přesedlali do velkých autosedaček, taky jsme to dnes fotli,tak jukněte kdo chce,nebudu zde s tím zahlcovat diskusi…

Musím jít něco dělat,než se děi vzbudí,nejraději bych šla spát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.4.08 14:02

Ivuško ,holky jsou krásné v těch šatičkách!!!A koukala jsem do albíčka,máte hezké sedačky,my jsme je taky objednali,ale přijdou až koncem dubna,a shodly jsme se i na barvě,taky máme jednu modrou,a druhou světle červenou,už jsem nechtěla obě stejné.S tím spaním,perfektně tě chápu,já sice nejsem zvyklá na krmení v noci,ale už cca měsíc na střídačku tak dva dny jo dva dny nne mi pořád brečí,nevím,čím to je,jíst nechtějí,ale pijí jako duha,jsou schopní za tu noc vylemtat 300ml každý 8O ,a jak jsme byli ve středu na očkování,tak to byl zrovna ten den,kdy měli spát hezky,takže jsem byla včera vyřízená jako prase,jak si na chvilku sednu,tak se mi klíží oči,jenže,co si budem povídat,abych si dala při jejich spánku aspoň dvacet nehrozí,a u vás určitě taky ne,navíc,když spí,dělám spoustu věcí a práce,a utu bych pak zase nestihla,kdybych ležela,no,však se vyspíme někdy v budoucnu,ne?? :lol: :lol:
Alino ,taky bych chtěla radu,jak na ty fotomontáže,vypadají všechny krásně :wink: ,povídej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová