Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2817
22.3.09 15:11

Dituš , to je super, že se vám hory vyvedly, nic vám to nezkazilo… určitě až bude čas,tak písni, jak holky „lyžovaly“, a prostě jak bylo, na fotečky se taky moc těším, že se pokochám ;-)
JInak heslo i login je barak , snad nevadí, že o tady takhle napíšu, jinak to najdeš od Ali pár příspěvků výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
22.3.09 15:33

Ještě přidávám odkaz na pár videí od nás z poslední doby,hodila jsem to na N-joy:
http://n-joy.cz/#… Jedna z pěších vycházek v parku …
http://n-joy.cz/#… Dáváme si pusinky,děláme malá …
http://n-joy.cz/#… pochodujem v sušárně, trénujeme pořadovky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
22.3.09 21:46

Ahojky kočenky,tak jsem vás přelouskala,hned budu reagovat.U nás snad už dobrý,sice měl Filípek rýmu a ted jí chytil Dominiček,kašlal ze spaní,ale snad to už bude poslední nemoc na hooodně dlouho,už aby bylo jaro fakt.Dneska jsme byli na prochajdě v lesoparku kousek od nás,sice to dost fučelo,ale sluníčko hřálo už pěkně tak se maloši i velcí pěkně vyřádili,a manžel zase vyspal,marodí s ledvinama už od úterka a zatím mu ještě pořád není moc dobře.
Ali,koukala jsem na váš domek,teda,klobouk dolů,udělali jste pěkný kusanec práce,vypadá to mooc krásně u vás,určitě tě to těší.Taky jsem koukala na ty lampičky krásný,a ty listy nad postel,ale chci se tě zeptat,nervou ti to děti,myslím ty listy a nezhasínají furt dokola ty lampičky?? totiž u nás je tohleto děs,vylezou na opěradlo sedačky a už jedou cvak cvak,lampičku to a samý,ložnici radši zamykám,tam jsou na lampičkách pořád.Moc by se mi líbilo udělat jim něco podobného,ale počkám,jak napíšeš jestli jste to nějak zajistili před nimi nebo tak.
Dito,to muselo být super,lyžovačka,asi poslední letos co?? Já se těším na příští rok,taky plánujem konečně dětem pořídit lyže a učit je lyžovat,tak doufám,že to vyjde.
Ivuško,videa jsou nááádherný,mé kluky tvoje holčičky strašně zaujaly,oni se nedívají nikdy a na nic,televizi prakticky neznají,kolikrát už bych jim něco pustila,ale oni okamžitě tu televizi vypnou,nebere je nic,maximálně tak jejich cd s písničkami z večerníčků,ale ty večerníčky opět nic,a teletubies taky nic,mají dvě dvd od ježíška a nee.A ještě je baví koukat na youtube na písničky,mnam mnam bobík to je ted u nás hit,a ještě o-zone a aqua :wink: jinak nic.A na tvé holčičky koukali,jak se chechtaly krásně tak čuměli jako trubky,oni se takhle impulsivně smějí málokdy,a to si s nimi musím hrát a dělat kraviny,to pak jo. :wink:
Jinak,nás taky letos čeká přestavba domku,ale jen malá,máme dvě krásné veliké půdy,a jednu obětujem Járovi na pokojík,je krásně velká,takže jí rovnou přepažíme,aby tam byly ty pokoje dva,ale zatím ten jeden nechám jako pokoj pro hosty,až příští rok plánuju zrušit naší ložnici a udělat tam malošům pokojík,a my bychom si vzali pokoj v patře,co je mezi půdami a ted tam jsou jára s Adámkem,pak tam bude jen áda,a ten půjde taky do toho nového na půdě,ale…myslím,že tam zatím nebudeme spát,malí budou ještě moc malí,aby spali dole sami,takže,bud uděláme spací patro v jejich pokoji(naší ložnici dnes),je to hodně velký a vysoký pokoj,a nebo holt budem spát v obýváku,ještě nevím,je na to čas,a třeba to nakonec bude úplně jinak.Kdyby se tam do toho pokoje nahoru vešly 4 postele,spali bychom nahoře komplet všichni,a malí by měli z naší ložnice zatím jen hernu,ale ten pokoj nahoře není moc velký,no,to se nějak pořeší,až t bude aktuální že jo?? jinak,holky,napadlo mě,jak dlouho můžou malí spát ještě v postýlkách?? Jako oni se tam vejdou krásně,ale na dvojčatech jsem si všimla,že kolem těch dvou lte většinou ty děti už stěhují na velké tak nevím 8O jak to máte nebo plánujete vy,??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
22.3.09 21:54

Míšo , tak snad už bude líp… a koukám taky u vás budou škatulata hejbejte se, vy to holt máte ve větším počtu, stejně klobouk dolů, při tolika dětech! Co nějaké aktuální fotečky malošů, nebo rovnou celé rodinky?
A těší se mě,že holčičky kluky zaujaly, no oni jsou takový řechtadla,ale umí to i naopak,to jen netočím,ptž na mně visí jedna,druhá nebo obě…
My máme postýlky ty velké 140×70, ne 120×60, takže já s velkýma postelema rozhodně spěchat nebudu. Tyhle se dají přestavět na junior postel (píšou 3-5 let) odendáním šprušlí a snížením čílek, ale zlatý šprušle, nechápu jak bych je udržela v posteli,když by tam nebyly… Takže my přechod do velké postele opravdu nechystáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
22.3.09 22:10

Ivuško,tak my máme jednu tu velkou a jednu malou,jak říkám,zatím tam mají místa až až,jen mě zajímalo,jak je to jinde :wink: fotečky hned vložím.nevím,možná jsem sem už nějakou dávala :lol:
 http://img.fotoalba.centrum.cz/…791512_4.jpg

nová skákací zvířátka
http://img.fotoalba.centrum.cz/…604813_4.jpg /> Domča
 http://img.fotoalba.centrum.cz/…604814_4.jpg

http://img.fotoalba.centrum.cz/…604815_4.jpg

http://img.fotoalba.centrum.cz/…po5ayfc7.jpg /> To je z dnešního odpoledne komplet smečka,akorát udržet pozornost všech 4 tak dlouho,aby se na mě dívali,nebo někam neutekli,je takřka nulová :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.3.09 14:25

Dlouhy prispevek je fuc :cry: tak snad to pak napisu zase. ach jo, ten nas net…a to si to vzdy kopiruji, jen ted ne…
ozvu se.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.3.09 14:26

Tak jen kratce.
Ivusko fotokniha byla akce pred vanoci 1+1udarma, obe za 399 kc, takze jedna vychazi za 200kc, coz je super cena. Akorat ten kupon na zadarmovou platil jen do konce brezna, proto musela jsem udelat 12-18 mesicu, a ne 2.rok.
Album s barakem pak upravim a udelam popisky, dam dokupy vice fotek a porovnani puvodniho a predelaneho. Kdyz vas to tak zajimalo :wink: Akorat se jeste chystaji nejvetsi akce-vymena kotle, rozvodu, bourani nosne zdi mezi obyvakem a kuchyni. Tak se konecne zprovozni kuchyn (ikdyz take docasna, na par let, pak budu chtit hezkou na miru, tato je z Tesca). Koupelna bohuzel jeste mucsi chvili pockat, tak tu radse ani nefotim, abyste se nelekly :lol:
Take bych rada se inspirovala, ta Dity zahrada byla uzasna, nam o takove se muze zatim jenom zdat.
Dito, dobre, ze jse dovcu uzily, pak se mrknem na fotky.
Ivusko, na videa se take chystam, ale na jinem PC, tady nemam zvuk.
Miso, ty lampicky-kyticky-nocni svetylka holky nevypinaji, maji vysoko vypinac. A listecky k nim…tak ty jsou namalovane na zdi :wink: To jsem ale umelec, kdyz se daji splest s necim, za co se da tahat :wink:
tak jeste vlozim pokracovani Amalky a loucim se.
Danove priznani mne sezralo spoustu casz, musim uz jit spat.
Mejte se krasne.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.3.09 23:09

tak tady Amalka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
24.3.09 12:18

Ali,jako jo,namalované to máš nádherně,ale já myslela ty listy nad postýlkou,ty z ikey,jako nebesa nad postýlkou,jestli ti je nervou dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
24.3.09 19:24

:lol: Aha, tak jsem to cetla hodne v rychlosti, tak jsem to blbe pochopila. Za listy ze zacatku tahaly, tak se ty listy otacely na druhou stranu, mimo postylku. Na samotne listy nedosahnou, jen na ten stonek, takze to moc znicit nemuzou. Pak je to prestalo bavit.Ä.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
25.3.09 13:40

Ahojky,
jdu na vás zase juknout, docela to tu ožilo. :-)

Dito - super, že jste si to takhle užili! Určo písni víc!!!!

Míšo - my tedy patříme k těm, kdo po druhých narozeninách stěhoval prcky do klasických postelí (záměrně nepíšu do velkých, protože jsme kvůli místu zatím pořídili jen 160 cm :wink: ). Do postýlek se sice v pohodě ještě vešli, jenže naše gymnastka Nikolka z ní neustále přelézala ven, a to přesto, že jsme měli dvě boční tyčky vyndavací,ale proč by vylézala normálně, ne, :roll: Jednou ze shora dost ošklivě žuhla na zem a to byla pro mě poslední kapka.Bála jsem se, aby to příště nedopadlo hůř. A jinak radím nechat je v postýlkách co nejdýl. Byl to boj naučit je zůstat po obědě v těch otevřených postelích. :twisted:

Ivuško -máš můj obdiv za ty dudlíky. Já to u Nikči ještě nezvládla, vůbec nevím, jak jí ho vzít. Myslím, že jsi to udělala právě včas. Malá je teď na něm už hrozně závislá. Jednou jsme jí ho zkusili vzít, ale to bylo něco. Nemohla vůbec usnout, pořád brečela, neustále za náma chodila do obýváku a lezla do postele k (spícímu!) Lukáškovi a kecala mu do ucha - jako by chtěla ukázat, že když jsme jí teda vzali dudlíka, aspoň nás pěkně pozlobí. :roll: Nakonec usnula až o půlnoci s náma v posteli a pak se pořád budila. Takže jsem to vzdala a vrátila jí ho. Od července už budou chodit každý den do školky, tam spí po o bez něj, tak doufám, že pak to třeba půjde líp vzít jí ho i na noc. A Luky? Ten má od 3 měsíců paleček, už ho má samý puchýř,ale vysvětlit si to nenechá. To bude teprve něco. :roll: A jinak k tomu vašemu spaní - naše Niki je v tomhle stejná, taky se pořád hodně budila. Líp spí (tj. někdy se spí celou noc, někdy vstane 1×) teprve tak 2-3 týdny. :wink: A odpolední spánek u nás moc nefunguje cca od 2 let, ale naučila jsem je (trvalo mi to 2 děsný měsíce :twisted: ), že musí cca hoďku aspoň polehávat a odpočívat. A když náhodou Niki po o usne, striktně jí po hodině budím, jinak večer straší do 10. :?

holky, musím vám napsat, co ti naši andílci dneska vyvedli. :roll: Ráno jsem vařila a nechala jsem je tak 10 minut samotný v obýváku, byli tam děsně hodný. Když jsem tam přišla, myslela jsem, že mě odvezou. Hráli si totiž na holiče - navzájem se ostříhali a pak ještě jednu kytku. Byla jsem z toho na mrtvici. U Lukyho to tak nevadí, má sem tam zub, ale to přejedem mašinkou… Zato Niki. Kdyby si ostříhala aspoň jen délku, ale sestříhala si to po celý hlavě, je jak oškubaný kuře. :? Odpo s ní jdu ke kadeřnici, jsem zvědavá, co s ní provede. Pak vám sem hodím fotku, jak jsme dopadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
25.3.09 22:38

Tak dávám fotečku. Nakonec se mi to líbí, Nikča je v tom taková rošťácká, správná roštěnka, jak by řekl manža. :D Jen se to nesmí zkoumat moc zblízka, pak jsou vidět děsný zuby, na jedný straně si to sesřihla fakt hodně. Naštěstí se jí vlásky trochu kroutí, tak se to líp schová než v rovných. A rychle jí rostou. :wink:
 http://img.mimibazar.cz/…f1832411.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.3.09 23:52

Ahojky holky.
Už se těším, až si vás pořádně přečtu, zareaguju na to, co píšete, mám taky svou „trošku do mlýna“..... Teď se k tomu ale už nedostanu, posypu do postele, mám spánkový deficit. Od neděle jsem zpracovávala po večerech fotky z Alp, nedívatelných 600 jsem zredukovala asi na 200 a z toho zhruba 80 jsem přistrčila na rajče pro přátele a známé k nahlédnutí…
 http://kuchan.rajce.net/…_brezen_2009

Mrkněte se, jestli chcete, já později písnu něco k Alpám i k tomu, co se tu řeší.
Dobrou noc, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
1.4.09 22:40

Ahojte všechny! Musím popořadě:

Míšo , fotky nádherné, kluci jsou krásní, lotrovinky jim koukají z očí,ale jsou moc roztomilí! A smekám před smečkou, já bych to nedala, snad ti starší jsou spíš už pomocníci…

Alino , fotoknihy jsou vážně úžasné,dobrá akce,škoda nevyužít! Třeba za půl roku to zas zopakují a budeš mít komplet 2.rok …

Helli , tak super historka,jsem si to představovala a nasmála,ale věřím,že Ti moc do smíchu nebylo nejdřív,ale po návštěvě kadeřnice je teda Niki vážně kočka-takový moderní letní sestřih,fakt hezký! S dudlíčkem to bude ještě boj viď, to nezávidím, ale jednou to být musí,zkoušeli jste třeba dát čertovi, nebo sežrat pejskovi? Aby pak to oplakávání nebylo tak velké …A s tím spánkem jsi mě teda moc nepotěšila, ještě rok se pořádně nevyspat :-( Nemyslíš, že to může být i tím dudlíkem? My jsme měsíc bez něj a asi týden je to zas lepší,ale raději tady o tom nebudu psát nebo v noci zase uvidím :roll: :roll: :roll:

Dituš , tak ještěže jste do těch Alp jeli s trochu odstupem po tom našem fiasku, ptž kdybych bezprostředně po naší „veleúspěšné“ návštěvě Alp viděla vaše fotky, asi by mi bylo 10× hůř :-( … ne vážně - fotky jsou bombastické, to jste měli furt azuro a takový super sjezdovky? To je fakt sen! Ta Itálie je na to asi fakt nejlepší,i přes tu trochu delší cestu. Jste super rodinka, holčičky jsou skvělý malý lyžařky, roztomilí trpaslíčci, jak jim to šlo? Bavilo je to? A už třeba i obloučkujou? To je asi ještě brzy co. A nemůžu si pomoct, ta vaše Bára je moc krásná-ta fotka v kabince lanovky je moc povedená. Už je z ní ženská skoro, neleze na ni puberta už? Roky by na to měla,ne? Dnes to začíná dřív… Já se puberty děsím.

U nás nic moc nového, sláva že jaro je snad už tady,dnes jsme bylina hřišti, holky to venku moc baví,akorát to musí být nějaké bezpečné,pokudmožno opolocené velké prostranství :-D Taky se těším,až půjdempoprvé na písek,loni jsme to nějak nestihli. Trochu rýmujem a kašlem,ale zatím se to nehorší, TUK TUK TUK. Dnes zase nespaly po o, tak byly trochu unavené odpolko a večer, usly do 5 minut.

Jo tady jedno video,když holky trochu spolupracovaly,jinak na povel toho moc neudělají,ale trochu se zlepšily poslední dobou. Jinak o mluvení u nás opravdu nemůže být ani řeč :-(
 http://n-joy.cz/…9obci0o17u1h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
2.4.09 14:13

Ahojky,
jen v rychlosti:
Ivuško video je bomba. Holky vyřechtaný, moc hezky jim jde pejsek máma, táta a mimí. Taky pápá a pak hledání pupíka, to taky milujeme. :D :D :D

MÍŠO kluci jsou fešáci. Jak si vyhrajou na těch skákacích zvířátkách? Já uvažuju že bych je koupila ke 2. nar. a Vikči ten skákací míč s ušima. Ale nevím, jestli už na to nebudeme velcí a jestli to užijeme

DITO fotky jsem zkoukla a měli jste se nádherně. Stejně Vás obdivuju já bych byla asi celou dobu vystresovaná, aby všechno fungovalo, nikdo neonemocněl atd. Ale Vy jste si to užívali, vid?
Bára je vážně kočka, celá mamka..... :D

Ali domeček je nádhernej. Fotky jsem zmrkla a máte toho ještě dost před sebou. Vůbec nezávidím, já mám dost pořád dokola uklízet uklizené pokoje, kde něco uříznou a je zaprášeno všechno. Nebo ted dávali dveře a obložky a to bylo všude bordelu a mont. pěny. :x Ale aspon už to vypadá jako domov. Taky už máme korpusy skříněk kuchyně, příští týden snad bude hotová, čeká se na dvířka a spotřebiče. A PAK JEŠTĚ CELODŘEVĚNNÉ SCHODY (vyjdou nás na sto litrů) a už se snad nastěhujeme. Honza chce na čarodejnice, abysme mohli pálit na place vedle domku a nemuseli už řešit hlídání dětí. No to se teprve uvidí… :D :D :D
Jinak Amálka je namalovaná, obtáhla jsem to CD popisovačm a vypadá to vážně dobře. Dokonce mi pomáhala vymalovávat i Viktorka a šlo jí to dobře. Takže pro někoho, kdo váhá, když to zvládne i 4-leté dítě, tak to zvládnete i Vy.

A k nám:
Zase rýmujeme a kašleme, teploty jsme si odbyly minulý týden všichni 3 tak doufám, že to bylo naposlady a pak až na podzim.
Když jsme byli ještě zdraví, tak jsem zkusili vyhodit dudle do koše popelářům a oni je odvezou malým mimi a světe div se, ale spíme bez dudu. A to dokonce i Honzík. :D 2 dny si na to před spaním vzpoměl, tak jsem mu připoměla, že ho vyhodil a on pak ani neplakal. Akorát usínání mu trvalo chvilku dýl, ptže se neuměl sám uklidnit a zavřít pusu.
Pusu nezavřou celý den, oba mluví o 106. Běžně zpívají básničky např. Holka modrooká, zajíček v své jamce, zlatá brána, ale taky třeba zpívají tak nějak málo tančím, zpívám..... od Kryštofa a bezva na to tančí. Je to s nima prča. :D
Taky jsme definitivně bez plín, Zuzka už od vánoc, Honzík jí má jenom na spaní. Akorát když někam jedem, tak na něj musím myslet, ptže se tak zabere třeba do nových hraček, že je pak pozdě. Ale ven už chodíme ve slipech a zvládáme čůrat venku. Zatím jsme se nepočurali. Akorát jsem musela přijít na fígl, jak ho dát venku čůrat aby si nepočůral gatě. Ale už jsme to vychytali. :D :D :D
Dokonce už chodíme ven bez kočárku. Začli jsme tento týden, jezdíme na motorkách a děti ušlapou celou cestu do školky a zpátky. Na těch odstrkovadlech jedou i poměrně rychle a dokonce i poslechnou, když zavolám stůj, což pěšo moc samozřejmý není. Ale to snad časem dopilujeme.

Holky to jsem se zase rozepsala, jdu poklidit a pověsit pračku a zaset zrní na velikonoce at máme kam dávat pidi kuřátka.¨

Tak ahojky d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová