Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
27.1.12 17:43

U mě zatím nového nic.V pondělí jdu opět na kontrolu.pak bych chtěla už do práce.Špatně mi není vůbec akorát bych furt spala.
Mám jen trochu problém sama sesebou,že ty miminka jsou dvě.Zda to zvládnu.Jsem prvorodička.Snad je tento roblém normální a začnu si to naplno užívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 10:06

Ahoj holky, včera jsem byla u dr a potvrdil mi tehotenstvi, mela jsem divny pocit ze tam nic nebude a nakonec tam mam vajíčka dva, takze dvojvajenca dvojcatka. upe me to dostalo, byla jsem z toho cela paf:-D i rodina moje i pritelova, bude to mazec. Ale chtela jsem se zeptat jak se pri dvojcatkach rodi? dr mi rikala ze to bude asi predcasny, ale chci se zeptat zda cisarem a nebo prirozene( z ty prirozeny cesty mam dcl vitr) a jak hoodne jste „nakynuly“ je to tehotenský brísko hoodne veliky? moc dekuju za vase odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 10:08

Bechy, ja jsem taktéž prvorodička a jsem dnes 7+2 tkaze je to jeste dost brzo a dr rikala ze se jedno z plodu muze jeste vstreba a zustane jen jedno, takze to zatim nechavam ale jsem z toho cela paf a taky nwm co mam nebo nemam delat atd, je to nezvyk,ale zatim se citim uplne stejne, spatne mi zatim neni, ale stli zacne nebo ne, netusim, uvidíme :-) ani chute ani nevolnosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.1.12 10:35

Katísek,o tom,že jedno dvojče může zaniknout.To je dobře že ti není špatně já jsem na tom podobně akorát bych furt spala :)
Jinak co jsem pochopila,tak je to jak u koho.Někdo rodí dřív někdo normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 11:32

No uvidime jak to vsechno dopadne, ale nwm co smim a nesmim, dr mi nic nerekla a uz jsem se nechtela ptat´pac uz takhle jsem mela otazek moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.1.12 10:41

Mě doktor nic nezakázal.Je to stejné jako kdyby si čekala jedno 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
29.1.12 18:02
Kátísek píše:
Ahoj holky, včera jsem byla u dr a potvrdil mi tehotenstvi, mela jsem divny pocit ze tam nic nebude a nakonec tam mam vajíčka dva, takze dvojvajenca dvojcatka. upe me to dostalo, byla jsem z toho cela paf:-D i rodina moje i pritelova, bude to mazec. Ale chtela jsem se zeptat jak se pri dvojcatkach rodi? dr mi rikala ze to bude asi predcasny, ale chci se zeptat zda cisarem a nebo prirozene( z ty prirozeny cesty mam dcl vitr) a jak hoodne jste „nakynuly“ je to tehotenský brísko hoodne veliky? moc dekuju za vase odpovedi :)

No když maj miminka dva plodové obaly ještě to neznamená že jsou jednovajky záleží na tom kolik placent tam bude moje dvojky maji každý svůj plodový obal a zatím byla vidět pouze jedna placenta - někde jsem četzla že i 2 placenty mohou srůst v jednu. Na začátku se to prý nepozná - Jiná je pokud ti byli zavedeny dvě embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
29.1.12 18:06
Bechy píše:
Katísek,o tom,že jedno dvojče může zaniknout.To je dobře že ti není špatně já jsem na tom podobně akorát bych furt spala :)
Jinak co jsem pochopila,tak je to jak u koho.Někdo rodí dřív někdo normálně.

Jo tak to jsme dvě a le nevolnosti jsem měla od začátku až do minulého týdne dnes jsem 13+2tt tak už se to dá akorát pořád spím i 3× za den ale moc mi nechutná tak musím chodit do obchodu a dívat se na co mě padne chut . zatím vede sladké a ovoce - maso v žádné až na Boršč který udělal manžel z řípy a hovězího masa se smetanou - mnam - jinak se těším na bábovku která se mi peče - ale jinak vařené jídlo neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
29.1.12 18:08
Bechy píše:
Mě doktor nic nezakázal.Je to stejné jako kdyby si čekala jedno 8o

To máš štěstí záleží kde máš placentu - já ji mám nízko uloženou vzadu u děložního hrdla . tak 20tt musíme čekat jak to dopadne jestli se povytáhne - tak že žádný sex žádná zátěž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.1.12 18:23

Aha tak nám zatím nic takového neřekli.Já začínám 9 týden tak je asi brzo na nějaké zákazy.Jsem ale už 14 dnů na neschpence kvuli špinění.Zítra kontrola a v úterý půjdu už zase do práce asi.popravdě jsem si doma docela zvykla,ale korunky jsou potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
29.1.12 18:25
Bechy píše:
Aha tak nám zatím nic takového neřekli.Já začínám 9 týden tak je asi brzo na nějaké zákazy.Jsem ale už 14 dnů na neschpence kvuli špinění.Zítra kontrola a v úterý půjdu už zase do práce asi.popravdě jsem si doma docela zvykla,ale korunky jsou potřeba :)

To tě chápu já jsem na rizikovém už od začátku - a ted jesli to vyjde daji mi neomezené vycházky protože mám jen 6 h denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.1.12 18:30

No já mám taky 6h.A to je takový napr.Uvidím jak to v práci půjde a případně bych holt šla marodit znovu´.Nemám namáhavou praci fyzicky,ale dost psychicky.A ty jsi od začátku doma kvuli čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
30.1.12 07:00
Bechy píše:
No já mám taky 6h.A to je takový napr.Uvidím jak to v práci půjde a případně bych holt šla marodit znovu´.Nemám namáhavou praci fyzicky,ale dost psychicky.A ty jsi od začátku doma kvuli čemu?

Ahoj já marodila 2 měsíce se zýdama a pak jsem přešla na rizikové těhu kvůli špinění a pak jsem 2 týdny zpět krvácela a zjistili mi že čekáme dvojky , no a ted čekám na omezené vycházky, mám placentu nízkouloženou vzadu zasahujíví k děložnímu hrdlu to proto jsem na rizikovém nesmím se namáhat a klidový reřim mi nařídili abych nekrvácela - aby se placenta neodloučila nesmíme ani sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.1.12 10:39

Jůůj holky tak to vam nezavidim ze krvácíte a nebo mate problemy s ulozeno uplacentou, tak hlavne aby vam to dobre vsechno dopadlo, ja jsem 7+4 takze u me je dost brzy na neco. Já pracuju jako prepazkova pracovnice- na maly poste a jsem sama sobe vedouci,ale chdoim dorucovat a obcast o je tezky, ale kdybych mohla tak bych sla na rizikovy hned,ale kdyz to vemu tak, bych se doma po par dnech dost nudila a hlavne s moji vejplatou 12000 bych z neschopenky mela polovinu.. nwm.. je to spatny… me je zatim tak nak fajne, jen poboliva furt brich a dnes se mi pred pul 10 udelalo fakt zle,ale rozdejchala jsem to :-D tak snad se to nebude opakovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
30.1.12 10:51

Zdravím všechny čekatelky, ráda se přidám… taky čekám dva, asi fakt dva podle posledního sona ale ještě pořád doufáme, že to byl pupečník jak říkal doktor:-)
já jsem v 16tt po IVF takže dvojvajky… Už týden slavím, že jsem nezvracela ale žaludek pořád není ok… a nic mi nepomohlo, za trest bylo i otevření lednice a v obchoďáku projít kolem uzenin…zatím jsem za ty 4měsíce(i s hormonální léčbou) přibrala 4Kg takže uvidíme. Ale prý jsou břicha gigantické :lol: takže mám asi poslední dva měsíce pohybu a spánku:-) ale už teď se mažu dvakrát denně, máme v rodině strie:-( a hlavně mám pocit že poslední měsíc to břicho roste před očima!!!jsem na neschopence, ty vycházky stojí za kočku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí