Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2775
6.3.12 12:53
A co na to říká doktor? Čím to špinění je? :think:
dagmariana píše:
Holky…já zase špinim,jsem z toho špatná,je to každý týden.......
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.3.12 12:54

Jéééjda.. zajdi si hned na gyndu at se na tebe dr mrkne.. sice me dr rikala ze spineni nevadi, ale ja bych bezela hned… market, taky se dockas.. utika to jako voda.. ;) me je zatim stale dobre a nevolnosti me netrapili, ale pry se rika, ze to neni dobry, kdyz nemam nevolnosti..ale budu doufat ze to je jen kec a bude to vsechno ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
6.3.12 12:55

Já nevim,prostě špinim…Většinou to doktoři taky nevědí,ale já jsem z toho neštastná,vždy to bylo zlé znamení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
dagmariana píše:

a bereš utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
dagmariana píše:

To může dělat nízkouložená placenta- já přímo krvácela do 12tt

Běž k dr dá ti Ascorutin

Příspěvek upraven 06.03.12 v 12:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
6.3.12 12:56
Kátísek píše:
Jéééjda.. zajdi si hned na gyndu at se na tebe dr mrkne.. sice me dr rikala ze spineni nevadi, ale ja bych bezela hned… market, taky se dockas.. utika to jako voda.. ;) me je zatim stale dobre a nevolnosti me netrapili, ale pry se rika, ze to neni dobry, kdyz nemam nevolnosti..ale budu doufat ze to je jen kec a bude to vsechno ok :)

Ne gyndu nejdu,byla jsem ve čtvrtek,jsem tam každý týden,jako dement :( Kdyby něco,tak půjdu raději na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
6.3.12 12:57

HAIFA,to jsi mě uklidnila,ale to by mi řekli,ne,že je nízko položená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
6.3.12 12:58
dagmariana píše:
Kátísek píše:
Jéééjda.. zajdi si hned na gyndu at se na tebe dr mrkne.. sice me dr rikala ze spineni nevadi, ale ja bych bezela hned… market, taky se dockas.. utika to jako voda.. ;) me je zatim stale dobre a nevolnosti me netrapili, ale pry se rika, ze to neni dobry, kdyz nemam nevolnosti..ale budu doufat ze to je jen kec a bude to vsechno ok :)
Ne gyndu nejdu,byla jsem ve čtvrtek,jsem tam každý týden,jako dement :( Kdyby něco,tak půjdu raději na pohotovost.

Aj já šla na pohotovost a tam mi řekli dvojčátka s jednou nízkouloženou placentou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.3.12 12:58
dagmariana píše:
Já nevim,prostě špinim…Většinou to doktoři taky nevědí,ale já jsem z toho neštastná,vždy to bylo zlé znamení :(

já taky dost špinila na začátku těhu brala jsem utrogestan a asocurin nebo tak nějak to mi napsala dr na špinění a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
6.3.12 12:59

já taky ze začátku špinila a nasadili utrogestan a od té doby mám klid, až mám strach ho příští týden vysadit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
6.3.12 12:59

Mě to od soboty doktor vysadil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.3.12 13:00
dagmariana píše:
Já nevim,prostě špinim…Většinou to doktoři taky nevědí,ale já jsem z toho neštastná,vždy to bylo zlé znamení :(

Ascorutin už to tu psala haifa já už si to nepamatovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
6.3.12 13:01
Já taky neměla moc nevolnosti, jen večer mi šlo jídlo trochu nahoru. Nezvracela jsem, nic. A teď jsem už 21+3 tt, tak tomu věř, že je to v pohodě. Spousta těhotných nemá nevolnosti a zvracení. :palec:
Kátísek píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
6.3.12 13:02

Já i když jsem nešpinila ani nekrvácela, tak jsem brala Utrogestan do 12 tt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
6.3.12 13:02

Já bych alespoň zavolala, že špitím, co mám dělat. Však ti doktor řekne, jestli se máš přijít ukázat, nebo ti něco doporučí. Ascorutin je volně prodejný vitamín, tak ho klidně ber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí