Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
18.3.12 11:32

Lujami : Mě zprvu taky nenapadlo nad tim přemýšlet, jen si tak teď řikám, že když jsou nafukovací, tak je dost velká pravděpodobnost, že někde píchnu a budu v háji… a nebo už u mě nastupuje přehnaná starostlivost o vše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
18.3.12 11:35
lujami píše:
Aeklyn píše:
fiebie píše:
Kátísek píše:
AHooj, ja jsem 14+2 takze taky jsem spise na zacatku nez nakonci jako vetsina maminek :-)
to já v půlce tak ale vážně to docela utíká teda teď už s bříškem je to náročnější ze začátku jsem moc nepřibírala bříško nebylo zas tak moc vidět no teď se vyboulilo a každý kdo mě potká říká jé vy čekáte miminko co to bude?odpovídám dva kluci výraz 8o jak to budete zvládat?upřímně nevím ale nějak to zvládneme jen ať jsou kluci zdravý to je por mě to hlavní.
To znám :D Teď už je to taky vidět a každý: jé, těhotná? to je hezký… cože?dvojčátka? nechtěla bych… :|
jj to znám, reakce jsou různé. já se ale setkala i s maminkami, které dvojčátka chtěly :D

tak já si celý život říkala, že bych asi i chtěla dvojčátka, že to dítě nebude nikdy samo, atd… a pak mi to doktor oznámil a mě málem vypadla čelist údivem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
18.3.12 11:39
katkabanova píše:
jak píše o Dorjanu lujami,plně souhlasím a ta už má nějaké ty zkušenosti :pankac: jinak dozvědět se dvojčecí těhu až v 16tt,páááni to je něco,to musel být šok :D já to taky nečekala ,ale dozvěděla jsem se to už v 7tt.Krásnou neděli všem :hug:
Šok to byl a pořádný :D akorát si teď řikám, že jsem snad byla úplně blbá, že mi nedocvaklo, že jsem těhotná…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
18.3.12 12:11

Holky,mě to vůbec nepřekvapilo a ani teď,když je to nějaká doba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
18.3.12 13:05

Aeklyn:) ja mam zatim tehotenstvi bez problemu tak snad to bude i dal a prcci u me vydrzi co nejdele, modlim se aby uz bylo po 25 tt a mela jistotu ze se daji zachranit.. :kytka:
My miminko chteli, jedno.. :hug: ale jsou dve( babicka cekala dve, jedno potratila) tak snad.. :! ale kdyz jsem uz 14+3 tak snad to bude dobré.. :srdce: No a kdyz jsem mela pozitivni test, sla jsem k dr a ta mi rekla ze ma pro me zpravu ze jsou dve a ja : (omlouvam se za neslusna slova) No ty vole..to je husty..8o ona se zacla smat :lol: a ja mela slzy na krajicku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
18.3.12 13:07

sono ve 20 bylo supr, byla jsem na něm ve fakutce, doktor mě tam raději poslal, dělali zároveň i ECHO srdíček. Viděla jsem úplně všechno, podrobně probíral a komentoval každý prstíček, byla jsem úplně nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
18.3.12 13:24

na UTZ v 20tt mám dobré vzpomínky,doktor byl super,řekl pohlaví a vše bylo naprosto OK:)) Aeklyn,tak píchnout můžeš i ve městě na chodníku,to neovlivníš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
18.3.12 13:47

Holky musím vám poslat dost dobrý článek, mě teda pobavil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
18.3.12 13:50

Den otce s dvouměsíčními dvojčaty

Na stole mi leží sklenice po okraj naplněna šampusem. Jo, byl to zajímavej den a všem mužům doporučuji. Dnes už mám za sebou další takovej - sám a kluci. Pokud to chlap nezkusí, nikdy nemůže naplno pochopit, že když se vrátí z práce a žena místo pozdravu už ve dveřích zdraví budliky-budliky, ťuťuťu ňuňuňu a jiná zajímavá souvětí.

Můžu vám říct, že už po jednom …dni s dvouměsíčními dětmi přijde žena a děláte ťuťuťu ňuňuňu. Nanka odstříkala dostatek mléka a odjela do práce. Dělá v Praze a my bydlíme v Plzni; po dálnici to není tak zlé, slabých 45 minut autem. Přesto tak daleko, že jelikož žena nejezdí autem a zavoláte SOS, tak vám pomoc přijede nejdříve za dvě hodiny a déle. Prý ty autobusy nejezdí častěji. Naštěstí nebylo třeba i když začátek byl náročný. V 8:00 se definitivně zabouchli dveře a Matka roditelka nechává děti na pospas muži. Má strach a tvrdím,že oprávněně, já také. Jenomže to jsem jí nemohl svěřit, protože by vůbec neoodešla.

I když kluci spí, vstávám (a to se mi sakra nechtělo), rozmrazuji mléko do zásoby a sestavuji plán na dnešní den. Nic růžového. Ukázalo se, že plány jsou na nic. Improvizace je lepší a pochopíte to hned po prvním „kojení“. Začínají řvát nejdřív jeden, ale v zápětí hned druhý, tak začínám kmitat. Sem dudlík, tam svlíct plenu, sem dudlík, tam dudlík, ohřát mléko, umýt ruce, přebalit dítě a pořád slyšíte jednoho (v lepším případě) řvát. Jsem spocen. Jednoho krmím, druhý v nosítkách krká a do toho pořád řvou. Housenky jedny chlupatý! Začínám pochybovat, zda mne mají rádi.

Záchrana přichází v nečekaném zazvonění na dveře. Otvírám dveře, v puse injekční stříkačku plnou mléka a na pupku dítě. Hle bratr! Než stačí něco říct dostává dítě a teď začíná pohodička. Já krmím a bratr krká, sic má nějaké připomínky, ale funguje spolehlivě. Děti jsou po jídle super. Samej usměv a prostě kouzelné housenky. Bratr odchází a já se pomalinku začínám připravovat na další krmení. A to už musí být jinak!

Probouzí se nejdřív Sedrik. Posranej až na břiše. Fuj smraďoch tchořovitý. Co to žral? Podezírám Nanku, že je krmí syrečkama. Přesto se ale daří, protože krmím nejdřív jednoho a pak dalšího. Až na to, že přišel opravář na myčku, tak je vše OK. Ten člověk mou odpověď jo, to já budu zrovna krmit, když přijde o 11:00, vzal na lehkou váhu a povídá já vám pomohu. Přišel akorát na krmení. Adrian se začíná mrvit, Sedrika krmím. Chvilku mu trvalo, než si uvědomil, že žena nevyleze z vedlejšího pokoje ani z WC a nakonec byl rád, že jsem ho nevzal za slovo i když jsem měl sto chutí. A kdo ví, jestli ví, že jsem toho schopen. Po krmení a odchodu opraváře odjíždíme do terénu.

Musím podotknout, že pokud si naplánujete nějaké střetnutí, tak si můžete být jisti, že nikdy nepřijdete akorát. Děcka maj svojí vlastní vidinu včasného setkání a udělaj vše pro to, aby vám ten den vylepšily. Zase, jak někam přijede muž, který mádvojčata a ještě takhle malé, tak není problém je uložit u sekretářky a v klídku jít na jednání. Věřte tomu, že během okamžiku je u sekretářky babinec a při odchodu máte problém děcka z té vřavy zdravé dostat. Nakonec jsem měl strach, abych nedostal po nose. Musím podotknout že i šéfové dělaj na vaše děti ku-ku a pane Martínek spolupráce s vaší firmou je mi potěšením, a nějak jsem nebyl schopen rozlišit, zda to říká kvůli dětem nebo kvůli tomu, že platím cash.

Přesto všichni vyhlížejí maminku a když se zeptaj a dostávaj odpověď, že je v práci v Praze, jsou naměko. To vy sám krmíte a to ještě zavážíte na stavbu? To není možné! Docela sranda. Závěr z jednání je následovní: čím menší dítě, tím větší sleva. To, že jsem dostal slevu, jsem zjistil až když jsem platil, takže chlapci, váš první přínos do naší firmy je 1800,– Kč. Návštěva ještě jednoho místa a pak hurá domů kojit. Zas trošku hoňka a nakonec přijíždí Nanka a je rázem klid a pohoda. Dokonce je mne povoleno jít na pivo.
Mám jen malé upozornění pro ty, kdo to také chcete vyzkoušet. Nevypínejte mobil za žádnou cenu! Pokud tak učiníte, tak máte na krku svojí ženu za pár hodin a pokud to vydrží bez kontroly až do noci, tak ženu, kterou můžete rovnou poslat do Psychiatrické léčebny (informoval jsem svoji ženu jen 12×). Dokončuji tento den. Mám zastřené oči rosou svých slz. Chlapi, čím dřív to zkusíte, tím dřív se na vás usměje váš potomek. A ne tak, že vás žena zavolá, koukni, on se směje (na ni). Prostě jste při tom, kdy to řve a následně jste odměněn překrásným úsměvem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
18.3.12 15:47

Ahoj holky :mavam:
Fakt zavidim vsem, co vubec netusi, ze jsou tehotne. Ja si to teda pekne odnasim. Zjistila jsem ale, ze mi ale nejvetsi problemy delaji zaludecni problemy, pripadam si porad desne plna a bricho se mi nafukuje uz pod prsama. Mely jste to nektera? Co s tim? Jist mene?
Vcera se mi podarilo se dobre vyprazdnit a vecer jsem jeste hodila savli, tak to bylo super, ale pak zase zacnu mit hlad a jede to nanovo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
18.3.12 16:56

Ahoj, já jsem to tak taky měla… asi 3měsíce…
pomohlo mi jíst mnohem míň ale často, někdy mi sedla kofola, nebo cocacola, jindy zase voda. A potom rennie, to mě vyléčilo. Taky jsem se snažila jíst hodně vlákniny, hlavně luštěniny

paja88 píše:
Ahoj holky :mavam:
Fakt zavidim vsem, co vubec netusi, ze jsou tehotne. Ja si to teda pekne odnasim. Zjistila jsem ale, ze mi ale nejvetsi problemy delaji zaludecni problemy, pripadam si porad desne plna a bricho se mi nafukuje uz pod prsama. Mely jste to nektera? Co s tim? Jist mene?
Vcera se mi podarilo se dobre vyprazdnit a vecer jsem jeste hodila savli, tak to bylo super, ale pak zase zacnu mit hlad a jede to nanovo :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
18.3.12 17:04

No tyjo lustenim se bojim uz takle prdim jak chlap :lol:
Pri prvnim tehu mi bylo taky zle, ale to jsem normalne jedla a tyhle stavy teda neznam :nevim:
Holky me to zabiji, nekdy uz fakt nemuzu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
18.3.12 17:30

Taky mám břicho nafouklý a žaludek,jako v pátym měsíci,mám bachor jako u prvního kluka před porodem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.3.12 17:44
lujami píše:
jituš píše:
vypada moc pekne. nekde jsem cetla, ze je hur ovladatelny,ale muze to byt nazor jednotlivce. nicmene pry kazdy kocar ma nejake mouchy a s dvojcatama pry alespon jednou vymenis. ja ted vazne uvazuju o teutonii, pry se da pekne ovladat a tady v tom nasem terenu to bude potreba. ta teda nema korby,ale vlozne tasky. no uvidim. chtela bych to doresit du dubna maximalne kvetna. ale jak se znam tak ho koupim jeste driv. na prvni jsem kocar kupovala asi taky nekdy ve ctvrtym mesici, protoze to byl dobry kup. na jeden mam ted taky spadeno, ale jeste premyslim :think: :think:
my máme taky dorjana a jsme s ním moc spokojení. já zase můžu říct, že je ovladatelný velmi dobře, až mě to na dvojčatový kočár překvapuje, ale je doopravdy bezvadný, lehký na ježdění. jediná výtka je možná ta, že konstrukce na přenášení je těžší, ale u nás to zatím vždy skládá do auta přítel. mě to teprve čeká :P jinak jsme s ním doopravdy spokojeni. ze začátku jsme taky zvažovali vložné tašky, ale nakonec vyhrály korby. a to hlavně proto, že jsem chtěla, aby nakonec každá měla své místo a své soukromí. navíc jsou rozdělené, každá zvlášť, takže když pak ve sporťáku bude chtít jedna spinkat tak bude mít boudu nahoře a druhá když se bude chtít koukat ven tak ji může mít níž apod. to už jsou věci, které člověku přijddou na mysl až později, kdy hodně bude zvažovat jaký kočárek vybrat. navíc jsem u dorjana ráda za všechna nafukovací kola, což je perfektní do jakéhokoli terénu. :mavam: :mavam:

dekuju za nazor, ja fakt porad vaham co. docela se mi libi teutonia, pry je dobra na ovladani. dorjan jsem vubec netusila, ze by byl tak dobrej, takna nej taky mrknu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.3.12 17:48

jinak doufam, ze jste si vsichni uzili bajecnou nedeli. my byli se znamyma na vylete v Opocne v parku a moc jsme si to uzili. Jenik dovadel na odrazedle a bylo to super.

k tem reakcim na dvojcata… vetsinou to je: fakt jsou tam dve, ty brdo to vam nezavidim, to bude mazec apod. ale setkala jsem se i s takovymi jako ze to zvaldnu, ze se to ke me hodi a ze to je super. muj muz teda z toho soku tyden skoro nemluvil. ma uz dceru z prvniho manzelstvi(nemame ji v peci, ale plati alimenty) a ze dvou deti bude mit ctyri. spis resi, jestli to zvladnem financne, coz jsem taky zvedava. proto bych hrozne chtela kojit. s plinama nam pomuzou rodicove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí