Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
21.3.12 11:31

I kdyz ukoncim pracovni pomer a budu jakoze nezaměstnana???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
21.3.12 11:31

Luucie,i když odejde na dohodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 11:37

Mě to prave zmatlo, ja proste pocitala s tim, ze skocnim, dostanu odstupny a budu doma a pak na materskou.. ale pak mi znama rikala to, ze jeste muzu jit na neschopenku i kdyz uz nebudu zamestnana ze tam je naka ochranná lhuta.. na netu nemuzu o tom nic najit.. ja stejne odejdu a necham to byt.. este by mi pak vzali to odstupny a bylo by vykonano… :) prece nebudu okrádat stat :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
21.3.12 12:07

Tak to abych tady nešířila bludy, ale jestli chceš můžu ti to od známé zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
21.3.12 12:07
Kátísek píše:
Mě to prave zmatlo, ja proste pocitala s tim, ze skocnim, dostanu odstupny a budu doma a pak na materskou.. ale pak mi znama rikala to, ze jeste muzu jit na neschopenku i kdyz uz nebudu zamestnana ze tam je naka ochranná lhuta.. na netu nemuzu o tom nic najit.. ja stejne odejdu a necham to byt.. este by mi pak vzali to odstupny a bylo by vykonano… :) prece nebudu okrádat stat :-D :zed:

Ano ochranná lhůta je 7 dnů . mám to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
21.3.12 12:16

Kátísek: nárok na nemocenskou máš, musela by jsi na ní nastoupit před ukončením pracovního poměru. Jediná odlišnost je v tom, že prvních 21 vyplácí nemocenskou zaměstnavatel - takže u dohody se tato část nemocenské nevyplácí (zaměstnavatele tedy nemáš čím naštvat) a od 22. dne nemocenské ti budou chodit peníze od OSSZ. Já bych do toho šla, nevím jak vysoké máš příjmy, ale zbytečně se připravuješ o peníze, jsou tací spoluobčané kteří by to vůbec neřešili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 12:28

Takže.. ja poslednihu dubna skoncim dohodou, dostanu odstupné. dojdu si 2. kvetna na pracak aby platili socialni a zdravotni, a pak si dojdu k dr at mi da neschopenku? nemuze mi pak zamestnavatel to odstupné vzit? nebude z toho nejaky prusvih?
HAifa1:-D, ty jsi taky ukoncila pracovni pomer dohodou, dostala odstupné a pak sla ne neschopenku nez jsi sla na materskou kdyz jsi byla jako ze nezamestnana???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 12:30

No příjmy moc vysoké nemam, to vazne ne… :-D kdo v dnesni dobe jo… :-D prave me jak to rikala znama tak me to udivilo.. ze bych dostala odstupné a pak by mi jeste naka koruna prisla nez bych sla na materskou( kveten a cerven a pulka cervence..19. 7. nastup na materskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 15:47

SANDRITKAL jojo,fakultka v Porubě..kde tam pracuješ? :D předporodní kurz tam probíhal jak jsou rehabilitace,cena 1100,–.Některé pojišťovny proplácí,já začínala kurz přesně v 29tt,dřív mi tvrdili,že je brzo,chtěli ať přijdu ještě o měsíc později,ale to už jsem odmítla.Jinak jako super přístup,nemůžu si stěžovat a Poruba pro dvojčátka určitě,přece jenom je to fakultka ;) a pokud jsi zaměstnancem FNO,budeš mít určité výhody,se mnou byla na kurzu jedna paní,která tam pracuje na zubním a měla po porodu nadstandartní pokoj zdarma a nevím co ještě,to si pozjišťuješ :kytka: Monitory dechu si budeme půjčovat na půl roku(potom se dá prodloužit),jeden stojí na měsíc 150kč,takže na půl roku 900,– ,dohromady tam za ně necháme 1800,o není tak strašné,někdo upřednostňuje si je koupit,ale mě to přijde zbytečný,máš jistotu že ti ve špitálu nepůjčí něco vadného a ještě pak nebudeš mít starosti s prodejem.A pokud kupuješ od nějaké maminky třeba přes net,nikdy nevíš jak dlouho monitory má a monitor má funkčnost jen dva roky,potom letí z okna,měli jsme o nich přednášku právě na tom kurzu,tam se dozvíš opravdu vše,já byla sice taková opička,jediná s dvojčaty ,takže mezi cca 15 maminkami se vždycky vyzdvihovalo moje dvojčecí těhotenství :D Jo a monitorů mají k půjčení vždy dostatek,prý se nikdy nestalo,že by neměli.Taky jsem se na to ptala :hug: Nad kočárem ABC jsem taky přemýšlela,ale nevlezl nám do kufru :( teď jsem přijela z nemocnice,byla jsem na CTG záznamu,mám vysoký tlak,tak jsem dostala tabletky..a už 30 kilo nahoře,ble :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
21.3.12 16:33

Ahoj holky :mavam:

Teda Katko, ja te fakt obdivuju, uz to musi byt strasne namahave :( Ty brdo, 30 kilo, to se pronese :lol: ale zase mas 1, holky budou mit urcite krasnou vahu a budou krasne dopecene, sen kazde maminky s dvojcatky ;)

Jinak ja chodim na kontroly co 14 dni a dr. mi rikal, ze jestli budu chtit, at zavolam a ze klidne muzu chodit na UZ kazdy tyden, abych byla klidna. Docela me prekvapil, ze mi tak vysel vstric!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 17:32

Ahoj holky,
můžu se k Vám přidat? Čekáme taky dvojčátka, dnes jsem 20+4tt
pohlaví ještě nevíme, nechtějí se ukázat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 17:55

Jůůů Sopttičko moc gratuluju a vitej :) to uz jsi v pulce :) tak hlavne zdravicko hodne… prvni tehotenstvi? prirozene poceti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
21.3.12 17:56

Ahoj, jasne, zdravim a gratuluju :kytka:
To jsou ale mrsky, toho se taky bojim, ze se nebudou chtit ukazat :lol: ale vis co? To vetsinou delaji holcicky, kluci vzdycky pindika vystavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 18:02

První děti a po IVF hned na první pokus

No na screeningu v prvním trimestru říkal dr, že by to mohl být páreček, ale mleli sebou tak, že to není jisté. Teď v úterý jdeme na velký UTZ a 3D tak snad už se to konečně potvrdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 18:09

Jůů, holky ja vam zavidim ze uz jste tak daleko, me to desne pomalu utika… :zed: ja jdu za tyden na kontrolu tak snad by mi mohla rict co se nam to povedlo… a cekas dvojvajecny ci jednovajecny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí