Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kátísku, to už tě posílá do porodnice? já myslela, že se tam posílá až kolem 30tt…
me uz tam chtela poslat ve 12 tt ale pak rekla ze v 16, ze jsou dve a ze to je rizikovy, tak, ze me preda do porodnice.. ale nwm zda budu chodit na poradnu k ni a nebo jen do porodnice… takze vubec nwm.. asi zalezi jak na kterym doktorovi..kazdopadne budu litat treba po cely CR jen aby byly mimisci ok ![]()
Já mám taky rizikový od začátku, ale chodím pořád k mojí doktorce, asi záleží na doktorovi
Uvidíš jak to bude
Luci,kdyyž prostě neotevřeš dveře,máš smolíka a můžeš pak tvrdit,jak máš tvrdý spánek,nikdo ti to nesežere
kontrola musí vidět ,že jsi doma a že jim otevřeš no…Káti,některé těhulky s dvojčaty posílají doktoři na poradny do nemocnice-prostě tě tam odkážou,buď nemá tvoje Dr dobře vybavenou ordinaci nebo dvojčecí graviditu nevede,já jsem od začátku až do konce u mého Doktora,teď jezdím do nemocnice jen na to CTG,můj doktor pracuje i v nemocnici,ale někteří ti menší mají možná u dvojčat strach a tak už možná budeš chodit jen do nemocnice na prohlídky.Uvidíš ![]()
Holky, kdy vam dr pustil srdicka? ze jste je slyseli? a kdy s vami sel pritel na ultrazvuk? musim to rici dr ze by pritel chtel videt mimca?Já zatim chodim do prace, do konce dubna budu.. ale uvidime..
a co by jste chteli za pohlavi? ![]()
Kátísek píše:
Holky, kdy vam dr pustil srdicka? ze jste je slyseli? a kdy s vami sel pritel na ultrazvuk? musim to rici dr ze by pritel chtel videt mimca?Já zatim chodim do prace, do konce dubna budu.. ale uvidime..a co by jste chteli za pohlavi?
srdíčka jsme slyšeli poprvé na UTZ ve 12tt,tam byl přítel se mnou,potom ve 20tt to samé:)
AHááá, diky Kačí:) tak uvidme
mam to jen o 300 m dal dr a nemocnici
jen nwm jak si zvyknu na jinyho doktora..
me je dr jeste nepustila.. prvne v 7 tt mi jen ukazala na monitoru ze blikaji..ale neslysela jsem je jeste vubec a pri 12 tt me pri kontrole dcl odbyla
tak uvidime jak to bude ted… ale tesim se az je uslysim ![]()
jo ,je to zážitek je slyšet jak krásně bijou,já byla dneska na tom CTG,to ti dají na bříško dvě sondičky a 20 minut snímají srdíčka,takže 20 minut dva tlukoty přes sebe,do toho ty jejich kopance šly slyšet,no rámus jako blázen
to si ještě užiješ:))
Nám je pustili na genetice ve 12tt, jinak manžel se mnou chodí od začátku, byl na všech vyšetřeních od 6tt a mooc si to užívá. Prožívá to víc než já ![]()
Nám doktorka pouštěla srdíčka kolem 9 týdne a manžel se mnou jezdí na každou kontrolu, takže akorát se vždy zeptám jestli bude ultrazvuk a když ano tak jde se mnou.
noo ten muj se nejak zatim nevyjadruje.. neni to na me tak nak videt tak to asi tak nevnima a vyrustal v rodine kde se moc laska ci ochota neprojevuje tak asi i tak, ale verim tomu, ze az budu mit brisko znatelne vetsi ze se bude angazovat, ale je na me takovej hodnejsi
.. jůů to musi byt pekny.. a soptičku, uz citis pohyby?
z toho si nic nedelej,ten muj se taky neangazuje,kdyz nemusi… ![]()