Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3327
21.3.12 19:01

Kátísku, to už tě posílá do porodnice? já myslela, že se tam posílá až kolem 30tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:05

me uz tam chtela poslat ve 12 tt ale pak rekla ze v 16, ze jsou dve a ze to je rizikovy, tak, ze me preda do porodnice.. ale nwm zda budu chodit na poradnu k ni a nebo jen do porodnice… takze vubec nwm.. asi zalezi jak na kterym doktorovi..kazdopadne budu litat treba po cely CR jen aby byly mimisci ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 19:09

Já mám taky rizikový od začátku, ale chodím pořád k mojí doktorce, asi záleží na doktorovi
Uvidíš jak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 19:09

Luci,kdyyž prostě neotevřeš dveře,máš smolíka a můžeš pak tvrdit,jak máš tvrdý spánek,nikdo ti to nesežere :zed: kontrola musí vidět ,že jsi doma a že jim otevřeš no…Káti,některé těhulky s dvojčaty posílají doktoři na poradny do nemocnice-prostě tě tam odkážou,buď nemá tvoje Dr dobře vybavenou ordinaci nebo dvojčecí graviditu nevede,já jsem od začátku až do konce u mého Doktora,teď jezdím do nemocnice jen na to CTG,můj doktor pracuje i v nemocnici,ale někteří ti menší mají možná u dvojčat strach a tak už možná budeš chodit jen do nemocnice na prohlídky.Uvidíš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:11

Holky, kdy vam dr pustil srdicka? ze jste je slyseli? a kdy s vami sel pritel na ultrazvuk? musim to rici dr ze by pritel chtel videt mimca?Já zatim chodim do prace, do konce dubna budu.. ale uvidime.. :) a co by jste chteli za pohlavi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 19:13
Kátísek píše:
Holky, kdy vam dr pustil srdicka? ze jste je slyseli? a kdy s vami sel pritel na ultrazvuk? musim to rici dr ze by pritel chtel videt mimca?Já zatim chodim do prace, do konce dubna budu.. ale uvidime.. :) a co by jste chteli za pohlavi? :)

srdíčka jsme slyšeli poprvé na UTZ ve 12tt,tam byl přítel se mnou,potom ve 20tt to samé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:14

AHááá, diky Kačí:) tak uvidme :) mam to jen o 300 m dal dr a nemocnici :-D jen nwm jak si zvyknu na jinyho doktora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:16

me je dr jeste nepustila.. prvne v 7 tt mi jen ukazala na monitoru ze blikaji..ale neslysela jsem je jeste vubec a pri 12 tt me pri kontrole dcl odbyla :( tak uvidime jak to bude ted… ale tesim se az je uslysim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 19:18

jo ,je to zážitek je slyšet jak krásně bijou,já byla dneska na tom CTG,to ti dají na bříško dvě sondičky a 20 minut snímají srdíčka,takže 20 minut dva tlukoty přes sebe,do toho ty jejich kopance šly slyšet,no rámus jako blázen :D to si ještě užiješ:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 19:18

Nám je pustili na genetice ve 12tt, jinak manžel se mnou chodí od začátku, byl na všech vyšetřeních od 6tt a mooc si to užívá. Prožívá to víc než já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
21.3.12 19:21

Nám doktorka pouštěla srdíčka kolem 9 týdne a manžel se mnou jezdí na každou kontrolu, takže akorát se vždy zeptám jestli bude ultrazvuk a když ano tak jde se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:23

noo ten muj se nejak zatim nevyjadruje.. neni to na me tak nak videt tak to asi tak nevnima a vyrustal v rodine kde se moc laska ci ochota neprojevuje tak asi i tak, ale verim tomu, ze az budu mit brisko znatelne vetsi ze se bude angazovat, ale je na me takovej hodnejsi :-D.. jůů to musi byt pekny.. a soptičku, uz citis pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 19:24

Nám dělá ultrazvuk pokaždé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:24

Ahááá.. tak ho asi vemu sebou:)