Poradna duly
Jana Čurdová
@weru20 Veruuuuuu, no nekecej, krasny, moc gratuluju, jak se citis? ❤️️. Ja jdu akorat prikladat a muchlat ty nase :smiling_face_with3_hearts:
@IrčaF. No citim se hrozne…male sem jeste nevidelanjen na fotkach co mi chlap nafotil pac za nima chodi on…je se nezvednu z postele totiz…pqc semprisla o hodne krve vcera tak sem hotova…ale pod kapackou dobry…ted tu byla detska sestra a ze si mam sama stimulovat mleko ukazala mi to jednou no jdou ze me jen kapky tak ja nevim a vecer ze mi pujci odsavacku rucni tak sem zvedava
@weru20 chapu, to prvni zvedani je nejhorsi, ja jsem az dneska docela v pohode a uz za malyma chodim sama. Vcera me tam vezl chlap na kresle a predtim jsem nemohla. Taky mi ukazovala, jak na mliko a taky nic moc. Ted chodim prikladat a je to vtipny, protoze oba se prisajou, okamzite usnou a pak uz se jen tlemi 😂. Ja pujdu taky do odsavacky a uvidi se. Vydrz Veru, bude lip 🙏🏻
@IrčaF. Dekuji:) ja uz mam rucni odsavacku a pokud to opravdu dodrzim co 2 hodiny zkouset tak myslim, ze zitra jje ze me mlekarna…
![]()
Dobre rano…tak tady je jestw par fotecek od chlapa co je vvera fotil…a ja uz se neska citim lip tak je jdeme konecne zkouknut…ja se tak tesim a zarovwn bojim tech hadicek to je silene…ale ponesu jim troaku toho mleka ze vcera a jeste neska zkusim odstrikat dalsi…nechapu kde se ve me bere tolik energie…to je masakr…kocky a jak se mate vy? a mimousci??:)
@weru20 to jsou roztomilousove
Je to mazec, jak je to prirodou zarizene, aby najednou byla energie 🙂
Jinak s nasik pidiprdu (tendle tyden 6 tydnu), se staly neodlozitelne deti a jeste ke vsemu skoro nespi… doufam, ze se to brzy zlepsi, jinak me asi klepne… ![]()
@Verrrru ty ani me totim nestras…ale tak ja dneska uz suoer…sice hlava se jeste obcas toci trosku ale zadna hruza a vcera sme prikladali poprve tak mala vubec ta si podle me drzi postavu do plavek na letni sezonu a maly se prichytl zkusil a odpojil…jeste sou slubouci tam uvidime jak to pujde dal no:) sak to utika na sem 3 den po porodu…ja vim nuda v celku alenuplne jak vudim ty pokroky tak sem hooodne spokojena…takze tqk u nas:)
@Mišulekarafiátů Míšo prosimtě jak se jmenovala ta stránka s mimi oblečením? Začínalo to na V tuším ![]()
Ahoj holky, tak ja dneska 4.den po cisari a pri zvedani z postele, pri sezeni nebo vstavani ze sedu do stoje citim paleni a rezani na levy strane jizvy asi posledni 1 cm, mela jste taky? Je to strasne neprijemny. Dneska uz jsem mohla byt na pokoji s klukama a kvuli tomuhle jsem nesla. Nesla jsem je ani vecer krmit, protoze jsem z toho byla uplne vyrizena a psychika v haji.
@IrčaF. Já měla úplně ti samé a taky přesně na levé straně to bylo nejhorší. asi je odtamtud tahali oba si myslím jinak to nevím vysvetlit..Až mi odstřihli ty uzlíky to bylo 7den myslím tak se to začalo pomalu ale fakt pomalu zlepšovat. jinak na to řezání fakt nerada vzoominam
drž se! opravdu se to zlepší. U mě to bylo 14dni a pak najednou už dobrý skoro úplně. ![]()