Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
13.12.20 20:01

@weru20 my plně kojíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
14.12.20 00:58

@weru20 tak u nas si kluci udelali tak nejak svuj rezim, spinkaji od 12 do pul 4 a pak do pul 6 koukaji, kolikrat jsem zkousela dat je spat a nespi, koukaji v loznici do tmy a povidaji si, tak si je nechavame normalne v obejvaku na svetle a v ruchu, pak uz jsou protivky, protoze kolem 18 maji dalsi mliko, takze je rovnou vykoupu, dam mliko a jolem pul 7 jdou do postylek, nekdy usnou hned a nekdy to trva. Matysek usina sam, ten kouka do plinky nebo do zdi, dudla si dudlika a za chvilku spi, Ondru jak polozim, tak vriska, takze tomu drzim dudlika s plinkou u pusinky a druhou rukou klepu na zadecek a spinka behem 2 minut taky. Nekdy se to u Ondry jeste 1 nebo 2× opakuje, zalezi jestli ho neboli nejakej prd pripadne se jeste dopucne mlika, ale do pul 8 spinkaji oba.
Jinak se mame dobre, v utery a stredu nas ceka prvni cviceni Vojtovky, tak jsem strasne zvedava, jak to bude. Na Vanoce se tesim kvuli malymu, tim ze mu jsou 2, tak uz vic vnima a myslim, ze to bude fajn. Toho teda ted trapi nejaky afty v pusince, boli jo to a pere se v nem nejakej bacil, tak spinka s nami v posteli a je uknouranejsi, tak snad ho to brzo prejde. Jinak darky mam, jen to zabalit, cukrovi budu mit od mamky a asi i od tchyne ( dava nam kazdy rok, ale ted predelava kuchyn, tak ma valecnej stav), takze ja nepecu.
Poridili jsme si uz predcasnej darek a to zvlhcovac vzduchu. Ondra tak nejak porad dost chrci, ale na poslech u dr je cistej, tak ma asi zdurely sliznice.
Veru, zvladla jsem to, ale bylo to sakra narocny, byla jsem na pokraji sil a nejolikrat jsem si pobrecela, ale dali jsme to i diky moji uzasny tchyni, ktera mi prisla v pul 5 na pomoc a domu sla az v 8 🙏🏻.
Jinak my jsme od nemocnice na um.

@TerinaKosina klobouk dolu, ja si nedovedu predstavit kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
14.12.20 00:59

Joooo a messenger mam, tak se rada pridam 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.20 10:09

@IrčaF. Ahojky s tím chrcenim, taky jsme to měli už jsem byla úplně nešťastná zkusily jsme všechno možný II antibioticky kapky a nic, nakonec jsme šli na orl tam nám udělal vyter a zjistily nám zlatyho stafylokoka v nose, nic na to nepomáhá má ho pořád a teď jsme zjistily že ho má i ta druhá :,( jak jsi na fb ať tě můžeme přidat?? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
14.12.20 11:55

@Mišulekarafiátů ja vim to jsi rikala a na to nic neni? Jak se to leci nebo to prejde samo nebo jak?
My jsme vcera koupili zvlhcovac vzduchu, protoze malej chrochta jen v obejvaku, v loznici jak netopime, mame tam chladno a tam dejcha dobre a nechrci. Nam dr rikala, ze to muze bejt, jak se topi a tem prckum se vysusuje a otykaji sliznice, navic jemu se obcas i vraci mliko, tak byva i zahlenej.
Na fb jsem Irča Fuková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.12.20 15:46

Ahoj holky, pridate me prosim taky 😊 na FB jsem Verča Pfefferová
Pošlu fotky az tam 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek