Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můj brouček byl na UTZ ve 28.týdnu velký 1084g (minulý týden v pondělí) a zatím měl hlavičku vlevo pod mými žebry. Ale určitě se prý ještě otočí! Na další KO tentokrát na gyndu jdeme 12.1. a pan doktor nám bude dělat UTZ ve 30.týdnu.
vercao nestyď se, myslím, že tím nic nezkazíš.
Herma juu postýlka
Já už chci taky ![]()
Další zprávička od 22
V pondělí jde na UTZ a pokud budou mimča hodná jako jsou teď, tak ji možná pustí domů.
S tou velikostí miminek to má 22(Peťa) v pohodě a je taky otázkou jestli nejsou o trošku větší kvůli té těhu cukrovce ![]()
Taky mě říkal dr.že už se neotočí jinak..a že když bude vše ok,tak budu rodit normálně
to by bylo fajn..žádná jizva.Ono možná jak mě je váží můj gynekolog,tak to zas tak přesné nebude..
možná tak nějak přibližně,asi.Uvidim zítra..su celkem zvědavá.V nemocnici to mají určitě přesnější.
Jedno mimino má ještě čas se otočit.
holky dlouho sem nenapsala pře sem ležele v šilených bolesech nezvládají to ledviny takže jsem měla kolik už je to teda trošku lepší ale tuhle bolest nepřeji a ni nejhoršímu nepříteli jinak porodni cesty jsou v pořádku teď už teda jen ta ledvina takže to vidím na další týden na jipce
![]()
Chuďa malé
musíš vydržet!!!Já už jsem si říkala,když jsi nepsala,jestli náhodou neporodilas.Ale jsi ještě 3v1,to je fajn!!Přeju,ať to už tolik nebolí!!! ![]()
no pořád to bolí ale nedá se nic dělat pohromadě ještě pořád sme za to jsem moc ráda ![]()
no pořád to bolí ale nedá se nic dělat pohromadě ještě pořád sme za to jsem moc ráda ![]()
Barunka maminka je mi moc líto, že ti není dobře
Drž se a ať je ti pokud možno lépe
![]()
Tak to je něco…snad to bude brzo dobré a nebude tě to už bolet
…vím co to jsou ledviny, v patnácti jsem ležela přes měsíc v nemocnici se zánětem ledvin. Levá mi fungovala na 40% a pravá na 55%..pak jsem další měsíc byla doma a naštěstí se to časem upravilo a mám je obě plně funkční.
Tobě držím pěsti, aby tě to tolik nebolelo a vydržela jsi být 3v1 co nejdýl ![]()
Korkybill asi na tom něco bude..že holky, které mají cukrovku mají i větší děti. Každopádně 22 pozdravuj a že držím pěsti, aby ji pustili ještě domů.
Tak jsem se doktora ptala na to vážení..a prej to přesné neni.Ani to neni pravda,že kdo má cukrovku,má děti větší.Usmíval se nad míma otázkama
ale co,aspoň jsme se zasmáli.Teď jsem od něho přišla domu.My jsme v naprostém pořádku..Miminám se ven nechce,to je dobře.Akorád trochu nízký tlak,ale to mám od začátku těhu.Váhy teda cca oba kolem 1,70-1,80kg ale jak říkal,beru to s rezervou.
Hlavně odpočívat a nepřetěžovt se.V pondělí na krev a na kontroly už po 10ti dnech.
Holky držte se !!!!
holky tak v ledvině mám zavedenou hadiču a hned po porodu musím na operaci ale teď už jsme zase o týden starší takže jsem nadšená z toho že pěkně rostem u maminky v bříšku a ne v inkubatoru ![]()
http://lilypie.com/confirm.php?…
Příspěvek upraven 11.01.11 v 17:54
Barunko, drž se…to bude dobré
…hlavně že holčičky jsou pořád u tebe.
Ahojky, tak ja vas take zdravim z nemocnice z rizikoveho. V noci jsem zacala dost krvacet, ted uz je to ok, mimisci jsou take ok, ale uz tu musim zustat az do konce, dr (muj gyndr) mel sluzbu a rikal ze uz me nepusti, ze je to casovana bomba a ze se to rozhodlo samo kdy sem nastoupim. Jinak to krvace bylo pry diky nizko polozene placente.
Sice jsem tu moc nepsala ale docitam vas prubezne
![]()
Tak další těhule v nemocnici!!Hlavně vydržet co nejdéle!!!Držím pěsti!!!
Drž se!!! ![]()