Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
5.1.11 15:41

Můj brouček byl na UTZ ve 28.týdnu velký 1084g (minulý týden v pondělí) a zatím měl hlavičku vlevo pod mými žebry. Ale určitě se prý ještě otočí! Na další KO tentokrát na gyndu jdeme 12.1. a pan doktor nám bude dělat UTZ ve 30.týdnu.
vercao nestyď se, myslím, že tím nic nezkazíš.
Herma juu postýlka :dance: Já už chci taky :oops:
Další zprávička od 22 :kytka: V pondělí jde na UTZ a pokud budou mimča hodná jako jsou teď, tak ji možná pustí domů.
S tou velikostí miminek to má 22(Peťa) v pohodě a je taky otázkou jestli nejsou o trošku větší kvůli té těhu cukrovce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
5.1.11 17:17

Taky mě říkal dr.že už se neotočí jinak..a že když bude vše ok,tak budu rodit normálně :dance: to by bylo fajn..žádná jizva.Ono možná jak mě je váží můj gynekolog,tak to zas tak přesné nebude.. :nevim: možná tak nějak přibližně,asi.Uvidim zítra..su celkem zvědavá.V nemocnici to mají určitě přesnější. :think: Jedno mimino má ještě čas se otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 17:55

holky dlouho sem nenapsala pře sem ležele v šilených bolesech nezvládají to ledviny takže jsem měla kolik už je to teda trošku lepší ale tuhle bolest nepřeji a ni nejhoršímu nepříteli jinak porodni cesty jsou v pořádku teď už teda jen ta ledvina takže to vidím na další týden na jipce :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
5.1.11 18:18

Chuďa malé :cry: musíš vydržet!!!Já už jsem si říkala,když jsi nepsala,jestli náhodou neporodilas.Ale jsi ještě 3v1,to je fajn!!Přeju,ať to už tolik nebolí!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 18:33

:cry: :cry: no pořád to bolí ale nedá se nic dělat pohromadě ještě pořád sme za to jsem moc ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 18:33

:cry: :cry: no pořád to bolí ale nedá se nic dělat pohromadě ještě pořád sme za to jsem moc ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
5.1.11 18:58

Barunka maminka je mi moc líto, že ti není dobře :cry: Drž se a ať je ti pokud možno lépe :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.1.11 19:35

Tak to je něco…snad to bude brzo dobré a nebude tě to už bolet :cry: …vím co to jsou ledviny, v patnácti jsem ležela přes měsíc v nemocnici se zánětem ledvin. Levá mi fungovala na 40% a pravá na 55%..pak jsem další měsíc byla doma a naštěstí se to časem upravilo a mám je obě plně funkční.
Tobě držím pěsti, aby tě to tolik nebolelo a vydržela jsi být 3v1 co nejdýl :kytka:
Korkybill asi na tom něco bude..že holky, které mají cukrovku mají i větší děti. Každopádně 22 pozdravuj a že držím pěsti, aby ji pustili ještě domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.1.11 15:00

Tak jsem se doktora ptala na to vážení..a prej to přesné neni.Ani to neni pravda,že kdo má cukrovku,má děti větší.Usmíval se nad míma otázkama :mrgreen: ale co,aspoň jsme se zasmáli.Teď jsem od něho přišla domu.My jsme v naprostém pořádku..Miminám se ven nechce,to je dobře.Akorád trochu nízký tlak,ale to mám od začátku těhu.Váhy teda cca oba kolem 1,70-1,80kg ale jak říkal,beru to s rezervou. :lol: Hlavně odpočívat a nepřetěžovt se.V pondělí na krev a na kontroly už po 10ti dnech. :mavam: Holky držte se !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.11 18:29

holky tak v ledvině mám zavedenou hadiču a hned po porodu musím na operaci ale teď už jsme zase o týden starší takže jsem nadšená z toho že pěkně rostem u maminky v bříšku a ne v inkubatoru :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
8.1.11 12:00

To je moc dobře Baru!!! :mavam: Drž se!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.1.11 19:32

http://lilypie.com/confirm.php?…

Příspěvek upraven 11.01.11 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
8.1.11 21:29

Barunko, drž se…to bude dobré :kytka: …hlavně že holčičky jsou pořád u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
9.1.11 16:23

Ahojky, tak ja vas take zdravim z nemocnice z rizikoveho. V noci jsem zacala dost krvacet, ted uz je to ok, mimisci jsou take ok, ale uz tu musim zustat az do konce, dr (muj gyndr) mel sluzbu a rikal ze uz me nepusti, ze je to casovana bomba a ze se to rozhodlo samo kdy sem nastoupim. Jinak to krvace bylo pry diky nizko polozene placente.

Sice jsem tu moc nepsala ale docitam vas prubezne :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
9.1.11 16:30

Tak další těhule v nemocnici!!Hlavně vydržet co nejdéle!!!Držím pěsti!!! :kytka: Drž se!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí