Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Herma píše:
ahoj holky,tak u nás je dnes pěkně škaredězase.Barčo,tak co??holčičky už pasou???My jdeme za týden na 5timěsíční kontrolu..letí to strašně!!!
holčičky nepasou sou na tom čím dál hůře mě příjde sem z toho nešťastná my jdem taky na 5 měsíční teď 26
Baru,hůř snad NE!!!To se ti zdá!!Uvidíš co ti poví doktor na prohlídce…Snad to bude všecko OK
Mě se děcka akorád probudily
krásně a dlouho spaly
Takže jsem stihla konečně zrušit ten metřík,co už nevim co mě to tam ukazoval
A ve 12hod.jdeme naproti babičce k vlaku..bude dneska hlídat
co vy máte v plánu??
my mě přijedou rodiče si pro brášku byl tu na prázdninách a teď koukáme na televizku a snažím se aby holky spaly no
tak to jsi měla pomocníka
my půjdeme na procházku..Venda pořád řve..tak snad venku nebude!!
Lotynka je taky pořád uplakaná už přes den vůbec nespí a pak je protivná jak hovino
dneska porodna a očkování holke hexou tak vše v pořádku buřtíci mají 5,6 kg 60 cm Šarlotka a Esterka 6,1kg a 63 cm takže sme už cvalíci na to že sme měli 2 kg a 2,23 kg při narození uličnice Esterka tam všechno doktorovy řekla ten byl vysmátej jak jelito takže fajn jinak 9 na symflorix a teď nemusím po očkování 2 dny cvičit tak si odpočinu aspoň trošku psychycky jinak jak se máte vy???? co děláte ??? co mimiškové segra odjela tak bude zase samy no hihi
ahoj holky,mrzí mě že se to tu tak trochu rozpadlo,ale jsem ráda že tu někdo zustal
já neměla čas ,a když byl čas tak jsme venku,hodne se věnuji dětem a hrajeme si,oni jak pres den nespí tak sem porád u nich,ale zato my spinkají celou noc,vydrží až 10 hodin
jinak rostem jako z vody Petříček má 7,6 kg a Lenička 8 kilo,oba mají 65 cm,jsme také pořádní buclíci,za 14 dní už nám bude půl roku-toto letí
a Lenička se nám začala sama obracet na bříško,vždycky ji ráno tak najdu
a Petříček se převaluje zatím jenom na bok,je to taky šikulka, Leničce jsem našla včera 1 zoubek ,až sem se tomu divila,ale říkám si to je dobře
a jak se mate vy
ahojiky tak to se máte šikulové my špatně cvičíme vojtovku takže se nepřevracíme anic sem z toho nešťastná ale jinak fajn holky sou šikovné vykládají chytají hračky a ták ale co se týče pohybzu tak nic ani nepaseme koníky ach jo
to přijde neboj,my držíme hračky v ruce sice dobře,dájí je hned do pusinky,ale ještě se pro ně nenatahují,každé miminko je jiné ![]()
Barčo..bude líp!!!Drž se..máš moc krásné holky a buď ráda,že jsou zdravé
a za chvilku zvládnou,to co ostatní mimča
![]()
oni to určitě všechno doženou,bud trpělivá.
my už 3 dny bojujeme s prujmem,volám doktorce a nemůžu se jí dovolat,chudák Petulka co spapa tak hned vykadí,asi nějaká střevní viroza.zkusim ji zavolat ještě odpoledne a uvidime.Leninka ta je pořád ted na bříšku,porád se prevaluje a když je na bříšku tak se pořád smejě ![]()
jdu jim připravit jídlo,lenicce mrkev s bramborem a petánkovi banánek
ty nedáváš objema to stejné vlastně když má ten průjem no nwm jestli bych mu dsala babana
dávám jim stejné,ale když ma prujem tak má papat banan,říkala doktorka,on staví víš