Dvouletý na víkend bez rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15436
8.9.14 16:09

My jsme tedy začínali tak, že babička přijela k nám. Přišlo mi to jednodušší než balit. Měla jsem jistotu, že kdyby přišla třeba horečka, s tak jen řeknu babičce, kde najde nurofen a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
8.9.14 16:10

Většinou maji větší problém matky než děti ;) pokud není mamánek, tak si na tebe ani nevzpomene :jazyk:
Malou dáváme pryč na víkend od roka a půl :palec: (nemyslím každý víkend, ale čas od času ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.9.14 16:10

V čerstvých 2letech jsme byli pryč na víkend, o 2 měsíce později na necelý týden. Kluk byl u babičky a zvládli jsme to všichni v pohodě. Ale už před tím jsme ho někdy dávali na noc na hlídání.

• Citovat
  • Upravit
27281
8.9.14 16:11

@patlamatlaxy
Naše mladá spí u babiček (máme dvě) pravidelně o víkendech. Vždy na jednu noc… cca od roka. Teď je jí rok a půl a za 14dní jí čeká u babičky 4dny v kuse (my jedeme s manželem na svatbu na Slovensko).
Nepochybuji ani o dítěti, ani o babičce… spíš mám obavy o mě a manžela jak to dáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
8.9.14 16:19

Malá taky byla na 2 dny v necelých 2 letech, prcek myslím ještě ne, ale hlídají je často, v pohodě by to zvládli. Mám pocit, že hůř to nesu já. Jo a babička by měla být u sebe doma, předem bych upozornila na věci, na které třeba nemyslí ohledně bezpečnosti, pokud není zvyklá mít tam děti. Naši třeba měli důležitá lejstra ve spodním šuplíku, léky taky, volně dostupné čistící prostředky… museli rychle stěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
8.9.14 16:19

@patlamatlaxy nedělej z toho horor, proč by to syn a babička nedali.Moje děti bývaly i týden u babičky, pěkně si to oba užili. Babička určitě na to bude připravená a tak se bude věnovat jen synovi. Vůbec bych nad tím nepřemýšlela a klučíka babičce svěřila. Oni to zvládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
8.9.14 16:23

Dala bych ho k babičce. Náš jezdí na víkendy k našim od 6m, ve 14m na týden, takže je tam zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
8.9.14 16:24

Kdyby byla babička u nás, pořád by telefonovala: jak se zapíná trouba, sporák, kde je to a ono…

• Citovat
  • Upravit
patlamatlaxy
8.9.14 16:26

Tak koukám, že jsem celkem zaostalá. Asi si začnem s manželem více užívat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26335
8.9.14 16:27
@patlamatlaxy píše:
Kdyby byla babička u nás, pořád by telefonovala: jak se zapíná trouba, sporák, kde je to a ono…

tak tak… na hodinku dvě by to u vás bylo v pohodě, ale na 2 dny potřebuje babička jistotu vlastní domácnosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
8.9.14 16:29

Uz je velkej. Nase dcera poprve cely víkend bez nas v roce a ctvrt a od te doby jeste dvakrat. Vsichni to zvládli a my si bezva odpočinuli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
8.9.14 16:29

@Malvajs také nemám ráda loučení typu „zmizet“. Říkám kam jdu, proč, kdy přijdu, co bude dělat… Jen dneska teda řval jak tur, ale bylo to asi tím, že manže už je na služebce několik dní a možná se bál, že odjedu taky.

• Citovat
  • Upravit
30556
8.9.14 16:30

@Malvajs u nás se zase muselo zmizet po anglicku, jinak se mi pověsil na nohu a nazdar…a mohla jsem vysvětlovat, cokoliv ani s tátou nevydržel…ale když jsem se vypařila, tak po mě ani nevzdechnul…postupně si zvyknul a teď už se loučíme normálně, ještě mě zaukoluje co mu mám koupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.9.14 16:32
@Malvajs píše:
to sice ano, ale nepodcenovala bych je :-)) ja jim vzdycky navarila, at se staraji jen o malyho a nebehaji kolem plotny :-))

já je vždycky vykopla k našim, ať dělají binec tam :pankac: :mrgreen: přišlo mi to lepší, než když se ráno vzbudí a rodiče nikde. U babičky jsme jim nechyběli, doma by to asi bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
8.9.14 16:34

@Malvajs no u nás to přes den vypadá asi takhle" „maminka jde dělat bobek na záchod“…„maminka se jde umýt“…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML