E-maily od Marcus07

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5463
7.5.13 12:31

Tak to mam štěstí nic mi nechodí asi jsem moc stará :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
7.5.13 12:33

@dituleska
bavila jsem se o tom s ex(myslela jsem, že to píše on) a podle toho co jsem mu říkala tak mu přijde jen, že je na malé holčičky a nebo na ty 15-16.let.

@Petruskabmw
no právě, už mě to štve :pocitac: já mám jen ten na kterej mi píše :-/ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.5.13 12:34

@petula.bir sakra proč mi teda nepíše :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
7.5.13 12:40

@petula.bir mě ty emaily chodí taky už pár dní, vůbec je neotvírám, rovnou mažu.. pro mě je to spam.. poslal mi jich tak kolem 10-15 kusů :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
7.5.13 13:13

@dituleska
Buď ráda - je to opravdu slovní průjem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.5.13 13:17

@petula.bir já četla sloní:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
7.5.13 13:22

@dituleska
to i je sloní, slovní průjem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.5.13 09:29

Ty woe, za noc dalších šest mailů, je ten chlap debil nebo co :cert:
Schovávám je, to bude jednou na žalobu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.5.13 09:50

@Erian
Ahoj, zrovna jsem koukla na mail a milion e-mailů. Fakt už toho mám dost napíšu na centrum, že prostě mě to obtěžuje (a nejsem sama jak tak koukám) ať s tím něco udělají jinak půjdu na PČR :cert: Mám jen jedny nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.5.13 10:19

Napsala jsem na centrum toto:
Dobrý den, mám problém s uživatelem Marcus077,Marcus07,Marcus0777,Marcus777 atd. Za poslední 3.dny mám na svém e-mailu na seznamu od tohoto uživatele několik „elektronických dopisů“ který mě opravdu už obtěžují. Napsala jsem dotyčnému, že o jeho výlevy nestojím a ať mi už nepíše, dále dám dotyčný mail do blokace+spam a za chvilku mi zase přijde další od něj ale už z jiného mailu-předpokládám, že IP adresa je stejná.

Opravdu nejsem sama a několika mojim kamarádkám to chodí také a též je to obtěžuje. Na nic nereaguje. Nehledě na to, že poslední den mi přijde, že už tam něco zavání pedofilíí - píše jak kouká na youtube na 12-13.letý holčičky a dělá u toho klučičí věci.
Byla bych ráda kdyby se s tím něco udělalo. Děkuji moc

Tak doufám, že s tím něco udělají!!! :pocitac: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.5.13 12:57

Tak a tady máme odpověď :-D
Dobry den,

emailove schranky s ruznymi variacemi jmena „marcus“ byly blokovany. Jiz by tedy podobne zpravy dochazet nemely.

S pozdravem

Michal Pilař
Helpdesk portálu Centrum.cz

Myslím, že je to asi jedno, pokud není zablokovaná IP adresa tak je to k ničemu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haawaanaa
8.5.13 14:56

No, koukám, že to je fakt nějaký ubožák. Mě chodí tyto maily též řadu dní..a je za den schopen poslat klidně 20-30emailů. Na třetí jsem též odpověděla, že nestojím o jeho maily a asi to byla chyba. Mě si našel na lide.cz - aniž bych tam kde co měla..a i když blokaci mailů jsem provedla, jeho kreativita v číselné řadě je fakt neskutečná. Až některá zjistíte, co by se s ním dalo udělat - hoďte to sem. Už to fakt otravuje…a je to nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
3003
8.5.13 18:52
@haawaanaa píše:
No, koukám, že to je fakt nějaký ubožák. Mě chodí tyto maily též řadu dní..a je za den schopen poslat klidně 20-30emailů. Na třetí jsem též odpověděla, že nestojím o jeho maily a asi to byla chyba. Mě si našel na lide.cz - aniž bych tam kde co měla..a i když blokaci mailů jsem provedla, jeho kreativita v číselné řadě je fakt neskutečná. Až některá zjistíte, co by se s ním dalo udělat - hoďte to sem. Už to fakt otravuje…a je to nepříjemné.

ahojky já jsem napsala na centrum a bylo mu bloknutý. Teď jsem byla zase na meilu další zprávy :-( požádám centrum o zablokování IP adresy - jinak si bude pořád dělat jiný „číslo“ a napíšu jim tam, že pokud to bude trvat ještě pár dní půjdu na PČR :-/ fakt mě to otravuje :-/ napiš taky na podporu centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
8.5.13 20:11

Taky mi to chodí, nereaguji a rovnou to mažu nebo čtu, někdy se u toho fakt bavím. nějakej mag.or no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klimova.katka
8.5.13 20:19

Blokovat ho je úplně zbytečný když píše z různůch mejlů. začínám přemýšlet že zajdu na policajty

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová