E-shop Krokodýlek dětský ráj - zkušenosti

1.9.12 16:09

E-shop Krokodýlek-dětský ráj- zkušenosti

Ahojky objednala jsem prckovi golfový kočárek Espiro magic na tomto e-shopu http://www.krokodylek-tu.cz/ Ceny jsou tam opravdu nízké oproti jiným eshopum ho tady nabízí za 2999kč ten kočárek co chci. Máte s tímto e-shopem zkušenosti? Jaká je doba dodání nerada abych se nějak napálila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1407
1.9.12 16:18

@Lucka beruska ahojda, tento obchod je u nás v Trutnově, některé maminky si ho chválí a jiné nadávají…vím, že si někdo stěžoval, na případné reklamace…my tam kupovali pouze jedinou věc, takže nepomůžu s případnou zkušeností a ani s dodací lhůtou, ale paní tam toho má opravdu strašně moc a myslím, že bude dodávat rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
1.9.12 16:23

Já si objednala monitor dechu, byl právě o dost levnější než jinde a došel tak do týdne. Jen balení mohlo být na můj vkus lepší, bylo to jen omotané bublinkovou folií :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
1.9.12 16:44

My kupovali kočárek a všechno bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
1
2.10.12 10:14

Je to tam levnější protože paní nakupuje věci z polska…koupila jsem si tam kočárek a doma když jsem začala pročítat papíry k němu tak vše v polštině, pak jsem si tam šla koupit šátek na mimi a obal také polský. Jen netuším jaké by to bylo pak s reklamací. Myslím si, že asi trochu komplikované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alena Janďourková
31.10.12 18:26

Dobrý den milé maminky-zákaznice-jsem majitelka tohoto obchůdku a je pravda-pro zboží si osobně jezdíme do Polska a zboží si vozíme sami-sice to zabere skoro všechen náš čas, ale proto si pak můžeme dovolit lepší ceny.Co se týče reklamaci-ráda bych vše uvedla na pravou míru-kde koupíte zboží-tam se zboží ze zákona i reklamuje. Pokud něco koupíte na e-shopu reklamuje se zboží poštou odesláním na proddejnu a nebo osobně na obchodě. Zboží bereme přímo od výrobců a na nábytek Klups a kočárky Quinny máme s velkoobchodním zastoupením pro ČR. Zboží reklamujete vždy u nás a my jej pak vozíme k výrobci-kde zboží opraví, vymění nebo vrátí korunky-vždy se postupuje dle zákona-NIKDY!!! jsem zákon neporušili a zatím si pevně stojím-ač některé maminky si stěžují na různých portálech-tak jen proto, že kočárky byly opraveny, ale ony chtěli vrátit penízky-My jsme jen prodejci a kočárky nevýrábíme a všichni musíme dodržovat zákony a pokud výrobce reklamaci neuzná-že si maminka kočárek značně znečistila a že si vadu způsobila sama nešetrným zacházením-tak my za to nemůžeme :(. Nechci se tady obhajovat. Obchod mám již 10 let a nedovolím, aby mi tu někdo dělal vadnou nebo neoprávněně špatnou reklamu. Ta práce mě baví-přímo jí miluji a vždy ji odvádím se 100% nasazením a poku někomu vadí-že jsem moc mladá a úspěšná a chce mi tím škodit, tak je to smutné :( a mrzí mě to. Věřte podnikat v dnešní době není med pro nikoho a čelíme všichni obrovské konkurenci a pokud jsme někdy něco udělali špatně, pak mě to mrzí-ale reklamace máme z 98% úspěšně vyřešené ve spokojenost zákazníků a pokud se najdou 4 maminky, které se spojí viz manželka od mého bývalého partnera Hanka Jiterská a má zapotřebí mi škodit a ubližovat-masírovat si svoje ego na mě-tak to není vůbec féér, protože takhle mi ubližuje nejvíc. Stačí snad, že nikdy nebudu mít děti-to je snad dost velký trest pro ženu, ale i přesto svou práci miluji a budu ji dál dělat z celého srdce a nenechám se nikým odradit-jsme i na Českém mimibazárku na Slovenském, na aukru a budeme otevírat ještě další e-shop a prodejnu-doufám, že jsem někomu tímhle dala ten správný úsudek. OPravdu mi vafí-že mi škodíte, že dělám svou práci špatně a moc Vás prosím, když chcete psát, že něco děláme špatně-šlo by, aby jste psali pravdu??? Pak ráda s tím něco udělám, napravím. Děkuji Alena Janďourková

• Citovat
  • Upravit
Katuša88
16.12.12 10:19

Nespokojenost

Dobrý den,
tento e-schop nikomu nedoporučuji. Kupovala jsem tam kočárek, pokud se jedná o objednávku, paní je velice milá a vstřícná…Ovšem nebyla jsem vůbec spokojená s dodáním zboží. Paní se neustále vymlouvala, lhala o datu odeslání, když jsem po ní žádala číslo balíku, abych se podívala kde je nedostala jsem žádnou odpověd. Dorazila mi pouze polovina.Na zbytek balíčku jsem čekala přes 1 měsíc a stále nic, po delší komunikaci a výhružkách peníze vrátila…

• Citovat
  • Upravit
krokodylek-tu
16.12.12 10:32

Dobrý den, jsem majitelka tohoto e-shopu a jelikož jsem Vás nenašla v našich objednávkách -mohla by jste napsat mi jméno a příjmení??? Jelikož stále chceme zlepšovat naše služby-je nám líto, že jste s našim e-shopem nebyla spokojená. Naši zaměstananci odesílají zboží maximálně do 2 dnů-tudíž mi je divné, že by jste své zboží nedostala hned děkuji za Váš názor.

• Citovat
  • Upravit
Lenka Prášilová
16.12.12 10:48

Firma Krokodýlek je velice seriozní firma která nám dodala v několika dodávkách opravdu hodně věci na naše miminko - celou výbavu, vše bylo perfektní rychlé a za super ceny Děkujeme :lol:

Opravdu vřele doporučujeme, dodání do týdne, za ceny opravdu nejlepší, sortiment nebývale široký a domluva s obchodem i telefonický - fantastický obchod :dance: :potlesk: :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
891
16.12.12 13:55

Já jsem taky moc spokojená s e-shopem Krokodylek. Objednávala jsem si přebalovací komodu a postýlku a vše došlo v pořádku a do 2 dnů. Takovou rychlost jsem nečekala a byla jsem příjemně překvapena.
Za mě určitě mohu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuša88
17.12.12 08:26

Dobrý den paní majitelko,
kočárek s autosedačkou u Vás objednávali moji rodiče, po ujištování že máte vše na skladě. Balíček po domluvě měl dorazit v pátek a dorazil až v úterý, kdy jste telefonovala o nevyzvednuté zásilce s tím, že pokud nebude vyzvednutá tak si účujete 50% z ceny. Když jsem zjištovala podle čísla balíku kdy bylodeslán tak jste zboží odeslala až v sobotu. V nedělním e-mailu jste ujištovala že balíček byl odeslán ve čtvrtek. Já jako zákazník mám právo vrátit zboží do 14 dní, bez udání důvodu a navrácení peněz. Jaké nemilé překvapení mě čekalo po otevření balíčku kde nebyla, pro mě velice důležitá autosedačka a pouze paragon, že zašlete zboží do 10 dní. Ovšem ani po 10 dnech nic nedorazilo, peníze jste vrátila až teď po 1 měsíci. I když se mi Váš obchod velice líbil a máte příznivé ceny, po této zkušenosti si u Vás bohžel nic neobjednám…Každý máme své zkušenosti s tímto obchodem, já mám bohužel tuto…

• Citovat
  • Upravit
krokodylek-tu
17.12.12 10:30

Omluva

Dobrý den-po zkouknutí mailů s Vámi to řešila kolegyně a zboží od Vaší objednávky bylo odesláno do 2 pracovních dnů a v pondělí si kočárek nikdo nevyzvedl a po telefonické domluvě s Vašim manželem mi bylo řečeno, že si kočárek nevyzvedne, že si koupil už jiný-a jelikož jste objednávku nestornovali-máme ze zákona v našich obchodních podmínkách, které jte četli a jsou nedílnou součástí objednávky, že si účtujeme storno poplatek 20% z ceny né 50% z ceny jak uvádíte. Kočárek jsme Vám zaslali dle našich podmínek a my jsme nic neporušilia chování po telefonu Vašeho manžela se mi ani trošku nelíbilo, ale to řešit nebudu. Každopádně zboží Vám šlo od objednávky do 2 pracovních dnů. Za autosedačku se Vám omlouváme a penízky jsme Vám opravdu vrátili až po Vaší výzvě-a za tuto chybu se omlouváme-vysvětlovat, že výrobce je dodal bohužel až po termíně dohody je zbytečné a jelikož letos kočárky enzo -evo měli výpadky již 3 Vás nezajímají a ani to není výmluva. Leč z naší strany došlo k chybě, že se zboží do 10 dnů nedoposlalo a bohužel kolegyně nepohlýdala termín-za to se Vám tímto veřejně omlouváme a z této chyby se rádi poučíme, moc nás to mrzí s pozdravem Krokodýlek. Ale i tak děkujeme za Váš obchod a ať Vám kočárek dobře slouží s pozdravem Janďourková

• Citovat
  • Upravit
Katuša88
17.12.12 17:22

Zboží bylo odesláno včas jak píšete, ale s kolegyní jsme byli domluveni na jiném dodacím datumu a to v pátek, jelikož jsme odcestovali a i z toho důvodu si kočárek nikdo v pondělí nevyzvedl.Bylo ovšem také na místě nás informovat, že v balíčku není autosedačka, která také byla objednaná. Kočárek jsme nakonec museli vyzvednout, jelikož náš dodavatel, který nám ho měl dodat v úterý se omluvil, že bohužel zboží nemá zatím na skladě, a kočárek jsme nutně potřebovali. O telefonátu, který jste vedla s manželem, nebudeme hovořit, jelikož to jak jste vyhrožovala slyšeli i lidé z okolí a velice se divili vašemu chování a jednání…Samozřejmě, omluvu ohledně autosedačky beru na vědomí. Hezký den

• Citovat
  • Upravit
Tereza Novotná
17.12.12 17:56

Víte, nikdo na pána nekřičel a nikdo mu nevyhrožoval-jen se mu vysvětlilo jak se věci mají a 2 dny dodání od objednávky je snad super termín dodání-jsme velkoobchod a máme i e-shop neznám žádný e-shop, který by v našem odvětví dodával zboží do 2 dnů a vše měl skladem-nebudu se tu obhajovat-každopádně Váš pán se choval arogantně jako první a také mi řekl, že jste si o víkendu koupili nový kočár-což lhal-dle Vašeho tvrzení a když od nás odešel balík českou poštou v pátek-asi si neumíte představit, co naše práce obnáší. Necháme této debaty-je bezvýzmamná-jelikož kočárek jse do 2 pracovních dnů obdrželi a je v pořádku za nejnižší cenu, peníze za autosedačku jsme Vám vrátili s omluvou-což přiznávám byla z naší strany chyba, ale Vaše jednání Vašeho manžela mě dost zaráží a věřte, že takto se nejedná, tak ať jste zdraví a spokojeni s pozdravem Janďourková

• Citovat
  • Upravit
Katuša88
17.12.12 18:06

Máte neprostou pravdu, tato debata je bezvýznamná, každá si stojíme na svém mínění. Můj manžel Vám nelhal, ten kdo lhal o odeslání balíku byla Vaše kolegyně, nebo Vy, to je mi celkem jedno. Nejsem jediná kdo si stěžuje na vaše jednání, myslím že na heuréce i jiných stránkách máte dost komentářů o vašem jednání a chování se k zákazníkům…Hezký den

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák