Edwardsův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
8.11.12 11:33

Tak já jsem měla prvotní screening zcela v pořádku i UTZ je do dnes zcela v pořádku, v pondělí jdu na amnio tak jsem zvědavá… Prej jsou u nás na Veveří v Brně odborníci… počítám i s tím i s tím výsledkem… je tam možnost ale budou pro mě nejvíc nejhorší ty dny toho čekání :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
8.11.12 15:13

@iva2020 No, já myslím, že pokud máš UTZ v pořádku, tak je velká šance, že vše bude ok…on ten Edwards zrovna jde fakt vidět…ale plodovka je sichr, já už bych po všech těch mých zkušenostech podstoupila vše, co by mi nabídli. Ten odběr samotný se dá vydržet, je to spíš nepříjemné, než bolestivé, takový tlak…mě nechali potom ležet, jak dlouho jsem potřebovala ( i když už jsme byli rozhodnuti pro UPT)…škoda, že ti to neudělali hned, že musíš čekat, to ti nezávidím. tak se drž a dej vědět, jak jsi dopadla. Vzhledem k tomu, že UTZ máš v pořádku, tak věřím, že bude vše OK! :hug:

• Citovat
  • Upravit
4
13.11.12 16:09

Tak mám plodovku za sebou a nechala jsem si zaplatit rychlé výsledky… NIC SE NÁM NEPOTVRDILO mazec, :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
To je hrozné ty tripel testy - zrušila bych to už dávno, akorát se maminky nervují a nervují i miminka v sobě :(
Spadl mi obrrr kámen ze srdíčka a mužu zase spát… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
16.11.12 19:11

@iva2020 Tak to je super a posílám obrovskou gratulaci :kytka: Tak teď už si to těhotenství snad budeš už jen užívat!!!Tak ať vám to klape a jede vše podle plánu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4
17.11.12 11:38

Kyarro, moooooooc děkuju za přáníčko :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.1.13 20:06

Zachraňte Edwardse

Dnes dávají dokument „Zachraňte Edwardse“. ČT2 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
1.1.13 20:14

@Lesina zrovna na to koukám! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.1.13 20:36
@Lesina píše:
Dnes dávají dokument „Zachraňte Edwardse“. ČT2 20:00

Viděla jsem už dříve a dlouho jsem neviděla něco, co mě tak chytlo za duši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
1.1.13 20:38

Nevíte, jestli to jde někde stáhnout na netu?
Ten příběh znám, už jsem to hledala dřív podle názvu, ale on-line jsem to nikde nenašla.
Ráda bych se na to podívala, ale pustila jsem dětem S Tebou mě baví svět, nepřišlo mi vhodné, aby se dívali se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
1.1.13 20:39

Taky koukám a teda brečím u toho jako želva…neviděla jsem to ješté a bojím se to dokoukat----jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.1.13 20:39

Jani já si to stáhla myslím na uložto, ale neúplný :/ ale viděla jsem to i celý, ale někde mi to sehnal můj muž, jenom nevím kde :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.1.13 20:40
@Petra Z píše:
Taky koukám a teda brečím u toho jako želva…neviděla jsem to ješté a bojím se to dokoukat----jak to dopadne

chceš to vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
1.1.13 20:42

Radsi to ani necu videt :,( bylo mi z toho na nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193

Já myslím, že Julianka pořád žije, ten příběh je známý a ta maminka jeden čas psala i do diskuzí tady na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
@lleennttiillkkaa píše:
chceš to vědět?

doufam ze dobre!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty