Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lleennttiillkkaa ![]()
POkusím se to ještě jednou najít a podívat se na to někdy, až bude čas a klid.
Dívám se, su zvědavá jak dlouho bude holčička žít a jak se bude rozvíjet
@Petra Z píše:
Taky koukám a teda brečím u toho jako želva…neviděla jsem to ješté a bojím se to dokoukat----jak to dopadne
Miminko dosud žije, ale nejspíš v dokumentu nikdo neřekne jak moc devastující vliv to mělo na blízké okolí rodičům.
V tomto případě je moc smutného.
Já se taky řadím k názoru, že i když žije, „dobře“ to nedopadlo..a ani dopadnout nemohlo.
Ale víc to rozvádět nebudu..Děkuju osudu, že mám děti zdravé a nikdy jsem toto nemusela řešit.
@dajka16 píše:
@Jana206 přesně můj názor
Nechci, aby to vyznělo zle, to rozhodně ne. Ale je mi hlavně strašně líto rodin Šárky i Marcela, strašně. Ti volit nemohli a muselo pro ně být strašně přihlížet volbě svých dětí. Vím, jak je to zničilo.
Prostě asi není dobře odkládat narození děti tak moc, sami jsem měli děti docela pozdě, ne hned po svatbě, ale rozum nám nedovolil čekat tolik let.
@SAJ ty je znáš nějak blíž???
K tomu čekání…člověk miní, pánbůh mění…taky jsem chtěla děti dřív…mám jedno a tp celkem pozdě, chtěla bych další, ale nejde to…
@Petra Z píše:
@SAJ ty je znáš nějak blíž???
K tomu čekání…člověk miní, pánbůh mění…
Přesně tak. Otázka, jestli to způsobil jen věk. Nevím, nestudovala jsem.
@SAJ píše:
Miminko dosud žije, ale nejspíš v dokumentu nikdo neřekne jak moc devastující vliv to mělo na blízké okolí rodičům.V tomto případě je moc smutného.
Rodiče nevypadají zdevastovane.
Určitě to je věc, kterou by si nepřáli, ale myslím ze rodice Julianky jsou mentálně úplne někde jinde nez lide, kteří tohle nazazili.
@Ukulina píše:
Přesně tak. Otázka, jestli to způsobil jen věk. Nevím, nestudovala jsem.
Nekoukala jsem. Jaký věk? Rodiče nevypadají na fotce nijak staře. Nevím, jestli je ES ovlivněn věkem matky, jako DS, i když je to pravděpodobné. Jdu googlit. Ale říkám - nepřipadá mi nijak stará.
@SAJ píše:
Miminko dosud žije, ale nejspíš v dokumentu nikdo neřekne jak moc devastující vliv to mělo na blízké okolí rodičům.V tomto případě je moc smutného.
Ale to blízké okolí do toho nemělo co mluvit. Bylo to rozhodnutí rodičů.
@Ukulina píše:
Ale to blízké okolí do toho nemělo co mluvit. Bylo to rozhodnutí rodičů.
Jojo. Kdyby „blízké okolí“ mohlo do podobných věcí mluvit, tak dneska máme jen dvě děti. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.