Ekologická domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2589
7.6.07 08:07
Ahoj! Ještě jednou se zkusím vnutit s tím, co jsem zjistila- myslím, že pro nás, co nechtěj mít spoustu krámů, to není špatný… Zkušenost bohužel zatím nemám, ale opravdu ji chci- jednou… Ale berte to prosím jen jako doplňující informaci, určitě ne jako reklamu!
EvaM píše:
Ad pekárny: docela jsem jeden čas pídila a našla jsem jednoho pána, který předělává německé UNOLD tak, aby v nich šla nastavit teplota a nevím co přesně dalšího, takže to pak můžeš mít jako jogurtovač, pěstovat v tom kvásek, možná i dělat obilný mlíka. Navíc k tomu má i nerez příslušenství, možný i nemožný (nádoby, háky, pak různý sítka na sušení a tak). No, takže to mě fakt zaujalo, ale stojí asi 5000,– bez tý formy, kterou já nutně chci, neb teflon je podle mě … ! Pán se jmenuje Ota Reiss, je z Plzně, ale žádný reference od uživatelů jsem nenašla, takže když si ji některá pořídíte, budu jen ráda :lol:
 e
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.6.07 09:02

Bluesky já si chci taky koupit Etu, jednu z těch dvou bílých, do kuchyně by se mi víc hodina stříbrná, ale má jenom jeden hák. Nějaké rozměry jsem našla.

Eta Siesta Š x V x H (360×360×405)

http://img.123shop.cz/…/eta0149.jpg

Eta Haromy
rozměry (š x v x h): 30,5×34×47,5 cm
hmotnost: 7,32 kg

http://www.elektro-garden.cz/…VRET0501.jpg

Eta Sympatic
rozměry (š x v x h): 29,5×37,5×40 cm
hmotnost: 5,14 kg

http://www.veletrh.com/…14990000.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.6.07 09:21

Ještě k Etám

Eta Siesta

• možnost výběru ze 2 velikostí chleba (750g, 1300g)
  • příkon 800W

Eta Harmony

• 2 velikosti chleba, max 1500 g
  • příkon 800W

Eta Sympatic

• možnost výběru ze 2 velikostí chleba (750g, 1300g)
  • příkon 600W
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.6.07 10:46

Ještě z jiného soudku. Nevíte, jaký je rozdíl mezi mensruačními pohárky Lunette, Moon cup a Keeper ? :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.07 11:48

pohárky

Ahoj, koukni na www.slunecnizena.cz - tam je mají všechny a k tomu i popisky a vysvětlení. Koupila jsem si Mooncup, protože je z nich nejlevnější a má ho i kamarádka. Stál mě 650,– (www.vbavlnce.cz).
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.6.07 12:14

Já jsem na Sluneční ženu koukala, ale nevidím mezi těmi pohárky skoro žádný rozdíl, jenom v materiálu. Ale ono v tom asi ani žádný jiný nebude :( Nemůžu se rozhodnout mezi Moon cup a Lunett 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.07 12:22

Mooncup nemám vyzkoušený, mám ho teprv 14 dnů. Tak dám pak vědět. Možná už příští týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
7.6.07 16:09

Fen-fire v nějaké jiné diskuzi jsem se dozvěděla, že Keeper je o dost měkčí a větší než Mooncup. Někdo to měl přímo ze Sluneční ženy, kam posílal na tohle dotaz (doufám že to nebylo psáno na téhle diskuzi :? ). Tak bych být tebou taky poslala dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
7.6.07 21:41

Fen-fire , díky.
A vy, kdo tu pekárnu máte, kdepak ji máte ?? Jako, kde vám stojí? Nebo jí někam uklízíte a zase vytahujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
7.6.07 23:00
Bluesky píše:
Fen-fire , díky.
A vy, kdo tu pekárnu máte, kdepak ji máte ?? Jako, kde vám stojí? Nebo jí někam uklízíte a zase vytahujete?

Mně přakáží na lince (naštěstí je docela velká, ale ne dost). Pekárna je myslím jeden z docela hodně užitečných „krámů“ . Akorát jsem se s ní ještě úplně nezžila. Asi to chce trochu zkušenosti. Ale když se to vychytá…Třeba těsto na pizzu je skvělý - v ruce bych ho tak neudělala (a ani nedělala :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.6.07 08:54

Bluesky já mám na takovéto „krámy“ skříňku v kuchyni. Dávám tam sezonní věci a když jsou potřeba, tak je vytáhnu. Když se něco používá dýl, tak to stojí na lince, ale taky tam nemám moc prostoru, takže to většinou vemu a šoupnu do skíňky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
8.6.07 09:31

U mě stojí pekárna na lince, používám ji téměř denně (někdy i víckrát :D ), takže by nestálo za to, ji odkládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.6.07 09:46

Fakt denně ? No já se bojím, že tohle bych asi nestihla … přijít domů z práce a ještě něco tvořit, to je většinou nad mé síly :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
8.6.07 11:08

Fen-fire, když si na to zvykneš, tak naflákat suroviny netrvá ani 10 min. Je to rychlejší než ten chleba koupit :wink: A je vážně skvělý, dělám ten menší, stejně je ho plná pekárna a občas se stane, že ho tak 3/4 padne hned a zbyde holkám akorát na druhý den na svačinu. Občas, když mám čas, peču dva, jeden pro mámu.
A vánočka to samé, dělám ji celozrnnou, je fakt dobrá. Je jen škoda, že tu nejde dělat na odložený start (mohly by se zkazit vajíčka). Takže jí dělám v sobotu večer a máme úžasnou nedělní snídani. :wink:
Ještě chvilku budu básnit a budete ji mít všechny. (pak mě ale nebijte!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.6.07 16:41

Aalino
Tak jestli je to taková rychlovka, tak je to fajn. Jak dlouhou Ti to trvalo, než ses s tou pekárnou tak dobře zžila ? Šlo to rychle a bez problémů ? :roll: Já mám totiž trochu strach, že jsem levá a nepůjde mi to a pak budu naštvaná, že si ji všichni chválí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný