Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Fazole , pustila ses do toho eko hnojiva z bioodpadu (uzavřená igelitka atd.)??? Já mám jednu odloženou v rohu balkónu, teče z toho smradlavá voda, nemám odvahu to otevřít, natož si to dát doma do květináče. Ani ti mravenci se k tomu nepřibližují…
![]()
No jo, Eliza načla dvoustovku
.
a zase jsme tady jen my tři noční můry
.
Bluesky tak mi to nedalo. Tady je ta leštenka z Ikea. Žádné sajrajty v tom nejsou. Má to asi dost podobné složení jako ten recept někde tady.
Bluesky , nepustila jsem se do toho, protože jsem se obávala, že bez přístupu vzduchu to dopadne přesně tak, jak popisuješ… ![]()
Teda, ty jsi na ty mravence hodná!
Je fakt, že představa, že se přežeru kypřicího prášku a pak puknu, není moc hezká. Hele, tak se s těma mravencema domluv, že jako odsud pocud a udělej si z nouze ctnost, že jste na balkoně založili hmyzárium.
![]()
Dotaz: myslíte, že bych mohla zalít balkon vodou z vany, do které jsem stříkla trošku olejové koupele Lavera pro mimíse? Včera jsem se v tom po mimísovi okoupala a nemusím mazat, vůbec mě voda nevysušila!
Hehe, třeba by nevysychal ani ten balkon a nebudu muset zalévat? ![]()
Fazole píše:Fazol , s tím zalíváním to už asi není aktuální, ale já bych se toho nebála… No, ale radši počkej na nějakou zkušenější ekozahradnici, nerada bych, aby Ti kvůli mé radě rostlinky chcíply
Dotaz: myslíte, že bych mohla zalít balkon vodou z vany, do které jsem stříkla trošku olejové koupele Lavera pro mimíse? Včera jsem se v tom po mimísovi okoupala a nemusím mazat, vůbec mě voda nevysušila!
Lola_B píše:Super, jsi úžasná, já to tam hledala a nenašla! Pod záložkou „šrouby a háčky“ mne hledat leštěnku fakt nenapadlo… Moc díky
Bluesky tak mi to nedalo. Tady je ta leštenka z Ikea. Žádné sajrajty v tom nejsou. Má to asi dost podobné složení jako ten recept někde tady.
Dostal se mi náhodou do ruky časopis „Moje rodina a já“, tak jsem prolistovala. Nic moc, spíše nic, ale překvapilo mne, že kromě reklam na „komerci“ jsem tam narazila na reklamu na bavlněný plínky a malý článeček o prodejničce s přírodní kosmetikou na Národní v Praze. Je to běžné, že jsou v časopisech orientovaných na dětičky i „takové“ reklamy? To by mi přišlo dost dobrý…
Bluesky píše:
Super, jsi úžasná, já to tam hledala a nenašla! Pod záložkou „šrouby a háčky“ mne hledat leštěnku fakt nenapadlo… Moc díky
To víš, já jsem na stránkách IKEA častým hostem, tak už se v tom jejich zmatku vyznám
![]()
KatyK , zalila jsem a nechcíply! ![]()
Pimpo , koupila jsem mimísovi indickou deku na fesťáku Mezi ploty, je krásná a fakt se hodí. Hned tam jsme ji dost používali. Přemýšlím ještě o jedné, hoď nějaký odkaz, prosím. ![]()
Fazole , tak to jsem ráda
.
Deka v příspěvku od Pimpy je klikatelná - hodí Tě to na stránky Najadashopu
.
Pimpa píše:
Holky docela uvažuju o indické dece , minimálně zatím pro kluka, protože se v noci strašně potí a tohle by bylo určitě příjemnější než umělina. Nemáte někdo zkušenost?
Fen-fire píše:To je, naštěstí nekupujem… …ale ze zvědavosti jsem klikla na tenhle odkaz pod článkem. To mne zarazilo víc než ty barvený blivajzy. Sice nepožívám doplňky, ale zelený čaj dost často… Prostě všeho s mírou, jinak bychom nemohli konzumovat nic…
Holky tohle je ale hnus
http://www.novinky.cz/…5_4112j.html
Přesně tak, všeho s mírou
. Ono jinak už jen to, že dýcháme a jíme nám narušuje DNA, ale některé látky jsou holt agresivnější a těm je lépe se vyhýbat
.
Bluesky píše:Fen-fire píše:To je, naštěstí nekupujem… …ale ze zvědavosti jsem klikla na tenhle odkaz pod článkem. To mne zarazilo víc než ty barvený blivajzy. Sice nepožívám doplňky, ale zelený čaj dost často… Prostě všeho s mírou, jinak bychom nemohli konzumovat nic…
Holky tohle je ale hnus
http://www.novinky.cz/…5_4112j.html
Se z toho asi po… Samozřejmě doma takový doplněk máme.
Co se týče sračičkových limonád, vyhýbám se jim jak čert kříži, ale že to občas někdo dětem podšoupne, si iluze nedělám. Tak mám alespoň nějakou písemnou podporu - díky za odkaz (Fen-fire
).
Holky Pražandy, kde mají Qualt? Prolezla jsem už několik Delvit a nic
Mužík si stěžuje, že po slizovém praní nejsou jeho bílé košile zrovna zvlášť bílé (má pravdu), doteď jsem to řešila občasným vypráním ve Froschi, ale paní v drogišce kde ho kupuju říkala, že mají výpadek v zásobování
.