Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jelikož tyhle potištěné předměty nemám moc ráda, nepřemýšlela jsem, co s potiskem loga eMimina udělat. Ale včera mě napadlo, že dětem bych klidně dala medvídka nebo nějakého plyšáka - maskota emimino. Nejlepší by bylo spinkající plyšové miminko s „vytetovaným“ logem třeba na ruce (jako je to v porodnici) nebo na stehýnku, na hrudi, na plence, na lopatce,… nebo nějaké zvířátko, co má oblečenou vestičku s logem.
Pro ty, které se chtějí venku poznávat bych navrhovala opět něco pro dítě: chrastítko na kočárek, dudlík, lahev na pití, hrneček s pítkem, nočník je dobrý nápad (ten už tu byl). Proti úpalu klobouček nebo pro mámu šálu (proužkovanou nápisem emimino). Kulichy, deštník, šátek, i ty spodní kalhotky nebo slipy pro recesi. Ale ty si venku asi neukazujete, že? Takže plavky! Skládačky puzzle a podložky pod myš a mýdlo.
Ještě mě napadl nápis na dětské body:
Jezdím na mateřské mléko.
(a k tomu jen logo emimina)
a mámě na tričko:
Čerpám energii na eMimino.cz
… to jen v souvislosti se zdražováním pohonných hmot ![]()
Ahoj super nápad
a co takhle dešníčky ke kočárkům, dudlíky (šidítka), dečky, nebo držáky na pití apod.
Bezva napady! A jak to dopadlo? Logo uz vidim a je prima! Kdy, kde a co bude z tech blbinek k dostani? Beru to vsechno ![]()
tak co jak to dopadlo??? bude něco nebo jsem to prošvihla????
Marjanka píše:skoda
Asi nedoresilo…
Danylea píše:Marjanka píše:skoda
Asi nedoresilo…Vypadalo to docela nadejne........
Dany - kdyz kouknes na datum zalozeni tehle diskuse (11.4.08 ), myslim, ze je to celkem jasne. Jen je skoda, ze nikdo z adminu sem pak uz nenapsal ani carku, kdyz se holky prubezne doptavaly.
Ale změna loga proběhla, ne? Tak aspoň něco. Navíc tady je fakt hodně velká pohoda, aspoň pro mě ![]()
janine24 píše:vsak to jo, to nepopiram
Ale změna loga proběhla, ne? Tak aspoň něco. Navíc tady je fakt hodně velká pohoda, aspoň pro mě