Eshop www.zajimavy.cz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1799
13.11.15 21:26

Eshop www.zajimavy.cz

Ahoj, nemáte některá zkušenost? Chtěla jsem udělat kamarádce radost a tento rok nakupuji s předstihem, abych měla klid a objednala osušku s Mimoněm z tohoto eshopu, přišel mi akorát automatický mail, pak jsem objednala ještě hrneček a opět automatický mail, napsala jsem prosbu, zda by šly sloučit obě objednávky a nikdo neodpověděl. První objednávku jsem udělala 6.11. a druhou 11.11. Píší tam, že hlavně před vánocemi mohou mít nápor atd., ale čísla objednávek ukazují, že mezi těmito dny se uskutečnily pouze 4! Napadlo mne, zda jen nesbírají informace o lidech, protože samozřejmě chtěli adresu, i když šlo o osobní vyzvednutí, telefon, mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Misskaaa
13.11.15 21:33

Zkušenost nemám, ale zkoušela jsi tam volat?

• Citovat
  • Upravit
1799
13.11.15 21:43

Misskaaa

No nemám moc kredit, jako „rychlý kontakt“ tam mají email, ale telefon tam nějaký taky je, tak příští týden zkusím. Jen, že mi to přišlo divné a ta osuška i zmizela z toho eshopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misskaaa
13.11.15 21:48

@Monik29 mě teda ten eshop přijde takovej divnej :/

• Citovat
  • Upravit
1799
13.11.15 22:33

Misskaaa

No mě taky :-( A pod tím tel. číslem jich to najde víc (eshopů), mě tam zaujala ta osuška a měli jí jen tady, ale už tam stejně zmizela. Tak nevím, zda shánět něco lepšího a vlastně i levnějšího, než na sebe zbytečně upozorňovat (pokud by to byl nějaký podvodný shop).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misskaaa
13.11.15 23:22

Raději najdi něco lepšího tohle bude nejspíš podvod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák