Esmeralda a Samantha

5.6.16 23:02

Esmeralda a Samantha

Pamatujete na telenovely Esmeraldy a Samanthy? Nevi nekdo kde by se to dala stahnout cesky? Nebo koupit nekde dvd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
5.6.16 23:07

Na samanthu si nepamatuju, Esmeralda je na youtube slovensky, vzpomínám spíše na rosalindu… máš dobrý nick k tomuto tématu :D :dance:

• Citovat
  • Upravit
Martina321
5.6.16 23:20

Já se lekla že tak chce někdo pojmenovat svoje dítě. :mrgreen: hlavně teda Esmeralda by byl mazec. Jinak k tématu, na ulozto.cz se najde asi vše, ne?

• Citovat
  • Upravit
15055
5.6.16 23:22
@Milagros 24 píše:
Pamatujete na telenovely Esmeraldy a Samanthy? Nevi nekdo kde by se to dala stahnout cesky? Nebo koupit nekde dvd?

Uf, v první chvíli jsem se lekla, že tak někdo pojmenoval dcery a chtěla jsem si nad osudem holcicek poplakat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
6.6.16 00:15

Jojo, taky jsem koukala na Esmeraldu A Rosalindu a ještě jednu, jak ji podstrčili do cirkusu na vychování cikánce, jestli to byla ta Samantha? už fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
6.6.16 00:31

@alun-ka to byla myslim Kassandra nebo tak nejak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
6.6.16 00:58

JOJO vlastně. To byla Kassandra. :Uplne bychvzapomnela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
6.6.16 01:10

Jako malá jsem na esmeraldu koukala s dědou :-D je to opravdu hodně staré, nevím jestli se to dá někde stáhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.6.16 02:05

@Milagros 24 Jezis, ja se taky lekla, ze se nekdo rozhoduje, ze tak pojmenuje ditko. Esmeralda by byla vazne terno. Jinak promin, neporadim, netusim. Esmeraldu si matne pamatuji, ale nelibilo se mi to. A ja jsem jeste starsi, my na zakladce ujizdeli na prvni telenovele, Manuela :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
6.6.16 05:25

:-D :-D Vidím, že nás chytlo osypky víc, když pomyslelo, že je to diskuze o jménech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.6.16 07:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.6.16 08:14

A já takhle sháním telenovelu PERLA. Nemá někdo tip? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
6.6.16 08:19
@Martina321 píše:
Já se lekla že tak chce někdo pojmenovat svoje dítě. :mrgreen: hlavně teda Esmeralda by byl mazec. Jinak k tématu, na ulozto.cz se najde asi vše, ne?

Taky jsem se lekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
6.6.16 08:32
@Kfětoslava píše:
Uf, v první chvíli jsem se lekla, že tak někdo pojmenoval dcery a chtěla jsem si nad osudem holcicek poplakat. :lol:

I já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
6.6.16 08:32

Haha :lol: taky nevim kde, ja sosam jen z ulozto. Zkus pana googla. Mohl by vedet. Ja ksem teda pred lety videla reportaz, na Nove, kdy nejaka cikánka porodila holcicku, dala ji jmeno Esmeralda, a ze ji cely zivot bude oblikat do zeleny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí