Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pamatujete na telenovely Esmeraldy a Samanthy? Nevi nekdo kde by se to dala stahnout cesky? Nebo koupit nekde dvd?
Na samanthu si nepamatuju, Esmeralda je na youtube slovensky, vzpomínám spíše na rosalindu… máš dobrý nick k tomuto tématu
![]()
Já se lekla že tak chce někdo pojmenovat svoje dítě.
hlavně teda Esmeralda by byl mazec. Jinak k tématu, na ulozto.cz se najde asi vše, ne?
@Milagros 24 píše:
Pamatujete na telenovely Esmeraldy a Samanthy? Nevi nekdo kde by se to dala stahnout cesky? Nebo koupit nekde dvd?
Uf, v první chvíli jsem se lekla, že tak někdo pojmenoval dcery a chtěla jsem si nad osudem holcicek poplakat. ![]()
Jojo, taky jsem koukala na Esmeraldu A Rosalindu a ještě jednu, jak ji podstrčili do cirkusu na vychování cikánce, jestli to byla ta Samantha? už fakt nevím ![]()
Jako malá jsem na esmeraldu koukala s dědou
je to opravdu hodně staré, nevím jestli se to dá někde stáhnout ![]()
@Milagros 24 Jezis, ja se taky lekla, ze se nekdo rozhoduje, ze tak pojmenuje ditko. Esmeralda by byla vazne terno. Jinak promin, neporadim, netusim. Esmeraldu si matne pamatuji, ale nelibilo se mi to. A ja jsem jeste starsi, my na zakladce ujizdeli na prvni telenovele, Manuela
![]()
Vidím, že nás chytlo osypky víc, když pomyslelo, že je to diskuze o jménech. ![]()
@Martina321 píše:
Já se lekla že tak chce někdo pojmenovat svoje dítě.hlavně teda Esmeralda by byl mazec. Jinak k tématu, na ulozto.cz se najde asi vše, ne?
Taky jsem se lekla.
@Kfětoslava píše:
Uf, v první chvíli jsem se lekla, že tak někdo pojmenoval dcery a chtěla jsem si nad osudem holcicek poplakat.
I já ![]()
Haha
taky nevim kde, ja sosam jen z ulozto. Zkus pana googla. Mohl by vedet. Ja ksem teda pred lety videla reportaz, na Nove, kdy nejaka cikánka porodila holcicku, dala ji jmeno Esmeralda, a ze ji cely zivot bude oblikat do zeleny ![]()