Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
28.4.13 11:18

Holky nemůžete mi vyfotit kočárek se clonou? já pořád nevím jakou a dávám tam zatím plinku.. taky viděla jen na přidělání očkama a dá se různě stáhnout a je to jak plinka..jen nevím jak by se to přidělalo na espiro :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
29.4.13 22:38

@evca 28 Ahoj Evi, tak posílám fotku. Promiň, dřív jsem se k tomu nějak nedostala. Mám teda tu univerzální od Emitexu, byly k ní dva druhy spon, ale jsou na dvě věci, nijak mi to tam nedrželo, tak jsem si musela pomoct sama a na každou stranu jsem přišila gumičky a zahákla je o takové háčky dole na stříšce a to drží suprovně. Jak jsem už psala dřív, pořizovala jsem ji hlavně jako ochranu proti větru, pokud je slunce vysoko, tak cloní hezky, ale navečer když už je níž, tak to tomu nijak nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
29.4.13 22:39

Spíš ještě na léto přemýšlím o nějakém tom slunečníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.5.13 21:11

@janina2012 supr děkuju, vypadá to dobře..já mám vyhlídnutý slunečník, ale chci to zkusit jak to bude vypadat na tom kočárku než jej koupím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.5.13 08:47

@janina2012 jé díky za fotku, byla jsem na to taky zvědavá jak vypadá se clonou..:-) my zatím máme korbičku ale už se na to asi vyprdnu a dám malé už sporťák a tu clonu k tomu..:-) jen už si nevybavuju jestli při zkoušení sporťáku byla poloha uplně do lehu mám 5 měsíční divošku, a potřebuju ji už připásat..:-)jinak já obíhala obchody a každá prodavačka mi řekla že takový odstín na fialový espiro ještě nikdy neviděli, takže super takže asi hledat šedou nebo jinej kompromis..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.5.13 09:55

Ahojky tak my jsme v 5 měsících přesedlaly na sporťák, malá vyloženě spokojená, nakonec jsem se rozhodla koupit místo slunečníku clonu, moc prosím kdo máte na sporťák clonu a pláštěnku tak jaké typy? chtěla bych dnes objednat, moc moc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.5.13 19:29

Tak mi jsem dnes vyrazila na nákupy koupila jsem emitexovou clonu, trochu s ní bojujeme koupily jsme taky ty gumky tak snad to dopadne dobře. jinak koupila jsem i pláštěnku na sporťák a sedí úžasně, kupovala jsem v tomto obchodě…:-)http://www.vsepromiminko.cz/mode.php?mod=shop&op=detail&record=67&id=1442

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.5.13 23:21

@Pilulkaaa mám přesně to samé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.5.13 13:09

Ahojky holky, mohla bych mít prosbičku na ty kdo mají kočárek espiro enzo evo? Uvažuji o něm, ale mám v baráku dost úzský výtah a potřebovala bych znát skutečnou šířku kočárku. Mohla bych Vás některou poprosit o přeměření šířky kočárku? Předem moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.5.13 17:24

@Pilulkaaa a to už ti malá sedí? můj syn má 6m a do sedu máme daleko..děláme spíš sklapovačky a to obkoukal od mamky když ji vidí jak cvičí :mrgreen: takže máme stále hlubokou korbu..

@Petzy my máme taky malý výtah a vlezeme se i s tatkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
29.5.13 14:22

@evca 28 nesedí, nechávám ji na ležení, a občas dám lehce polosed..:-)ale vidí ven a je klid v korbičce už nadávala..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
29.5.13 18:21

@Pilulkaaa jsem si prave rikala :mrgreen: i kdyz holky nejsou tak line jako kluci..my mame porad hlubokou a kdyz neni vetrno jezdime se sklopenou boudickou /mame radi stromy/..ted je bohuzel porad vetrno tak davam plinku, my v kocarku porad spime, taky jsem uvazovala o te clone a ty gumky se daji koupit? taky se mi libilo tohle http://www.kocarkykarlov.cz/…b6bb670a.jpg a asi az bude tepleji vyzkousime sportak v lehu :-)

holky cekam az jej budou mit a zda to bude barva ke kocarku http://www.kocarkykarlov.cz/…lov.tpl.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
30.5.13 09:10

@evca 28 gumky koupíš všude kde se prodávají nitě, vlna a pod… :-) my tu clonu nakonec moc nevyužíváme nedrží vůbec tvar takže to vypadá hodně blbě..:-(( když už svítí moc sluníčko tak dáme ale jinak dávám minimálně…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
30.5.13 09:11

@evca 28 jo a pak řekni jak s tím slunečníkem jestli sedí jinak ho objednávám taky..:-)díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
30.5.13 15:24

@Pilulkaaa ja myslela ze jsou nejake special-gumky.. no my nakonec dali prednost viz foto vys, protoze jak uz jsem psala, maly mi v kocarku spinka a na destnik se pujdu podivat az jej dostanou, zatim nemaji na prodejne.. pak urcite poreferuji.. ale ta barva vypoada hodne podobne :-)Jen by me zajimalo jestli se musi odmontovavat nebo vyndavat jen tycku.. :nevim: podlefotky typuji na odmontovani celeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí